Kähler: En særlig sølvstribet give-away

Denne dag står i Omaggio-vasens tegn på Boligcious-bloggen, og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for også selv at få det nyeste skud på Omaggio-stammen hjem! Vi udlodder nemlig alle tre størrelser af Omaggio sølv-vasen!

Omaggio sølv er en del af vores forårskollektion og kom i butikkerne for få måneder siden, men er allerede populære blandt designelskere i hele Norden.
I Omaggio sølv-vasen møder den smukke, afrundede keramik den mere rå og kolde metalliske farve, og et spændende sammenspil opstår mellem de to materialer, som ender ud i et cool og feminint look. Omaggio sølv rammer på den måde ned i en klar tendens i interiørbranchen, hvor metaller og keramik lige nu er de hotteste materialer.

Samtidig trækker den sølvstribede Omaggio-vase en fin rød tråd tilbage til en af Kählers allerførste designsucceser, nemlig en vase med metallisk lustreglasur, som blev skabt på Kählers gamle værksted for næsten 100 år siden. Omaggio sølv bliver i dag skabt med nogle af de samme håndværksteknikker, som den metalliske lustrevase på det gamle Kähler-værksted.

GIVE AWAY STRIBER I TRE HØJDER
Hvis du vil deltage i vores give-away om de tre sølvvaser i størrelsen H125, H200 og H375, skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller os, hvilket Kähler-produkt der er din favorit – og hvorfor. Du kan se hele vores kollektion her.

Vi glæder os til at læse alle jeres inspirerende kommentarer! Vi finder en heldig vinder d. 19. juli.


Indlægget er skrevet af Kähler Design i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

 

Artikel
Kähler: En særlig sølvstribet give-away
Beskrivelse
Denne dag står i Omaggio-vasens tegn på Boligcious-bloggen, og derfor skal I selvfølgelig ikke snydes for også selv at få det nyeste skud på Omaggio-stammen
Forfatter
Boligcious

199 Comment

 1. omaggio vasen ! ? og de sølvfarvede ville passe perfekt ind i min stue ??

  • Jeg er vild med vaser da de pynter i hjemmet uden der er blomster i dem, fordi deres design er unikt og smukt i sig selv :-)

 2. Jeg er vild med mange Kähler ting, men især vaserne er jeg ret så pjattet med, og sølvvaserne er SÅ smukke! ??

 3. Kan åbentbart ikke stave mit eget navn!
  Hammershøj stellet er ret flot!

 4. Mine favoritter er helt klar vasen med kobber striber – de sølv vil passe perfekt i min stue ?

 5. Elsker specielt deres skønne vaser, det klassiske design passer altid til en smuk buket blomster uanset årstiden :) Så mangler jeg da dem i sølv til min samling :)

 6. Jeg er vild med Omaggio vaserne og Hammershøjstellet

 7. Min nye favorit, er deres nye spisestels serie hammershøj. Det er enkelt, stilrent i blide farver, som kan kombineres på kryds og tværs, og man kan få lov at være kreativ til det enklte bord man ønsker at dække. Så det er absolut et must have for mig. Er stor fan af hele kahlers udvalg af ting til ens hjem, som bare pryder og skaber liv. Blive endelig ved kahler!!

 8. er vild med hammershøj stellet, men ejer også et par omaggio vaser som jeg knuselsker, og ku da virkelig godt bruge flere!!

 9. Elsker jeres omaggio thekande og vaserne. Det bringer farve, kontrast og lækkert design til hverdagen ?
  Er desuden blevet misundelig på min svigermor der fik H200 vasen (20 cm) i fødselsdagsgave

 10. Er helt vild men mano serien. De flotte farve og det skæve design.

 11. Jeg elsker Kähler. Specielt er jeg fan af omaggio.
  Min samling af vaser kan jeg takke min mor for da hun gav mig den første. Jeg vil elske at have sølv vaserne i min samling. Dejlig søndag og held og lykke til alle ?

 12. Generelt er Omaggio vaserne min klare favorit; de er enkle og passer ind i alle hjem, uanset hvilken stil – eller ikke stil – man har.
  Jeg er imidlertid også begejstret for Hammershøi serien og er faktisk i gang med at samle på stellet selv om jeg burde være ude over den alder hvor man gør den slags :-) tror jeg nok.
  Kähler Design er mangfoldigt og jeg glæder mig over at eje nogle af deres ting.

 13. Min favorit er helt klart Hammershøi stellet; det er en fornøjelse at dække op med det – både til hverdag og fest. Håber en dag at få råd til at købe kværnene, de vil sætte prikken over i’et.

 14. De her er min favorit: http://www.kahlerdesign.com/series/shop-botanica-vaser Fordi de er så skønne at se på, – runde og dejlige i formen og elsker farverne og man kan ikke andet end knuselske dem! :)

 15. Fin konkurrence :)
  Jeg er ret vild med Officina serien og jeg har netop erhvervet mig den lille lyserøde lågkrukke til mine smykker og den er bare helt perfekt til formålet.

 16. Omaggio vaserne er og bliver bare min yndlings <3 Specielt min gulvvase er jeg tosset med.
  Kh Maria Seidelin mariaseidelin@hotmail.dk

 17. Ret vild med de her vaser

 18. Jeg synes OMAGGIO vaser er så fine og har så mange anvendelses muligheder.
  Derudover er jeg også vild med deres Bellino krukker, som jeg bruger til smykke opbevaring.

 19. Jeg er SÅ forelsket i Hammershøi stelelt, det er så fantastisk flot.
  Og så er jeg temmelog glad for mine lyshuse :)

 20. Jeg er vild med Kähler og deres fine univers. Jeg er nok mest betaget af deres smukke vaser med de klassiske striber!

  KH Christina

 21. Nu er jeg jo stor tilhænger af kähler og har slet ikke tal på hvor meget jeg har hi hi men især omaggio vaserne er jeg glad for med deres tidløse design sølv udgaven er jeg endnu ikke ejer af så krydser fingre fit at jeg bliver den heldige
  Kh Sarah Sørensen

  Sarahjill@godmail.dk

 22. Ville elske at få en Omaggio vase. De er så smukke.med grene og blomstet fra haven. Ellers elsker jeg Botanica-seriens bløde farver og runde former samt Hammerhøj stellet. Er desuden vild Officina serien. Adventstagen er også skøn! Kan vist bare ret godt lige Kähler : )

 23. Av min arm – det var et svært spørgsmål :) kan ikke udpege en enkelt ting – er vild med det hele; det enkle design, som kan passes ind i alle hjem – I gør det godt :)

 24. Jeg elsker Omaggio vaserne! Har selv en sort og en lyserød og så er jeg også meget glad for mine stibede krus.. Har faktisk skrevet sølv vaserne på ønskelisten til min fødselsdag senere på måneden, så jeg krydser fingre for en tidlig fødselsdagsgave :)

 25. Jeg er vild med Urbania Lyshus Basilika – Vi bor trods alt på den nordlige halvkugle, hvor mørket dominerer om vinteren. Det er skønt med noget lys i mørket :) Og Basilikaen er så smuk!

 26. Det må helt klart være hammershøi tallerknerne – som også står ret højt på min ønskeliste ?

 27. åhhh, det må være den nye toiletserie med læder stropper :) Så fint :)

 28. Jeg er meget glad for de nye Hammerhøj kopper. Elsker det enkle skandinaviske design …. jeg har mixet forskellige farver – de passer perfekt til mit farvevalg i boligen

 29. Det er svært! Jeg er utrolig glad for mine Omaggio vaser, men er også forelsket i Bellino krykkerne, som står på min ønskeseddel.

 30. Så mange lækre former og farver. ;) Ergo er der noget for enhver stilart.
  Jeg har selv en Omaggiovase med sorte striber og 3 matchende lysestager.

 31. Elsker Bellino lågkrukkerne. Deres farver, formen og muligheden for at gemme små skatte…

 32. Jeg elsker mit ORA ur i hvidt med sarte blå visere, som hænger i mit køkken og pynter.
  Og så er jeg vild med mine URBANIA huse, der står i mit vindue i min stue samt den i større format, der står på min altan. De skaber den hyggeligste stemning – både når vi nyder lune sommeraftener på altanen eller kolde november aftener, hvor husene står og lyser så fint i mit vindue.

 33. JEg er vild med Mano stellet – særligt middagstallerkenen. Der kan komme masser af lækker med på – og den buer tilstrækkeligt til at der kan komme masser af sauce på den :)

 34. Er vild med alt, hvad Kãhler laver.:)

 35. Jeg er vild med Imaggio serien og disse sølv vaser vil kunne pynte en hel del hjemme hos mig.

 36. Ursula – simpelt, lidt retro. Og så kan man kombinere det med så meget. Fleksibelt.

 37. ♥️ Kähler!!
  Men er specielt glad for mine Urbania lyshuse – skaber det skønneste lys både vinter og sommer aftener!
  Kunne være lækkert i perioder at skifte mine nuværende Omaggio vaser i sort/violet ud med disse fine nye i sølv – eller blot finde en fin ny plads ;)

 38. Dejlig konkurrence :) Jeg kan – ud over Omaggio serien – godt lide Candelina stagerne, Hammershøj stellet og Love Song vaserne. Smukke smukke ting :)

 39. Omaggio vasen er helt klart min yndling. Dens organiske former gør den rar for øjet at beundre og dens striber gør den tidsløs. Tidsløst er godt for bæredygtigheden og miljøet.

 40. Vaserne er også min favorit.

 41. Det er helt umuligt for mig kun at nævne en favorit mellem alle de skønne ting. Men en af favoritterne er vaserne, både Omaggio og Love song – de er så fine og enhver buket kommer rigtig til sin ret i de smukke vaser. En anden af mine favoritter er Urbania lyshusene, fordi de er så smukke både med og uden lys i. Og synes både vaserne og lyshusene er så tidløse i designet at det ikke er noget man bliver træt af at se på :-)

 42. Jeg er vild med skålene og kopperne fra Hammershøi stellet, det er så fint og enkelt og farverne er så flotte.

 43. Det er et svært valg! – Men Sirio stagen er i hvert fald en af favoritterne! Jeg synes den er så elegant og fin både som lyssestage og som skål – men disse sølvstribede vaser er også en (ny) favorit. Jeg synes det klæder vasen rigtig rigtig godt med de metalliske striber – så jeg håber:)

 44. Jeg er vild med unit. Og de andre er alle flotte.

 45. Jeg elsker Mano-stellet. Blander farverne på kryds og tværs, det er superflot på en hvid dug og lyser op på selv den mest grå dag❤️
  Jeg er også svært glad for lyshusene….

 46. min favorit er Hammerhøi stellet – det er enkelt uden at blive for kedeligt og de blå/grå nuancer passer rigtig godt sammen

 47. Det er godt nok svært!
  Jeg kan rigtig godt lide de smukke Urbania lyshuse, men efter jeg er flyttet hjemmefra, har jeg gået og kigget på Mellibi tandkruset.
  Jeg synes det er så fedt, at der er låg på, så man kan beskytte tandbørsten for urenheder på dette lille badeværelset (hvor alt bare er tæt på toilettet). Samtidig er tandkruset jo pænt.
  Så den køber jeg nok i den nærmere fremtid :)

 48. Jeg er rigtig stor fan af Kählers fine små lyshuse, og så er Cono-seriens flotte bladfade også et stort hit hos mig :) Både lyshusene og fadene er prikken over ièt på et fint dækket middagsbord. Jeg plejer at placere dem på bordet imellem friske grønne blade og grene :)

  Kh Rikke

 49. Jeg er fuldstændig forelsket i mine FIDUCIA-vaser <3 som står i min vindueskarm i stuen. Elsker dem!!
  På ønskelisten står LOVE SONG-vaserne .. de er SÅÅÅ fine :-)
  Men i det hele taget laver Kähler nogle skønne ting.

 50. Egentlig er jeg mest til de ældre kahler vaser, de helt store med farverig glasur, men jeg kan også godt lide den nye hammershøi serie :-) kh Katrine

 51. Jeg er blandt mange af jeres ting, især vild med omaggiovaserne med sølv. De er enkle, elegante og stilfulde. Samtidig er jeg også ret glad for jeres lyshuse, de er smukke med lys en mørk aften.

 52. Mine favoritter fra Kâhler er Ommagio vaserne og lyshusene !

 53. Min “kähler” favorit er deres sorte man tekande. Den er super flot og så har den kant, jeg er vild med kählers produkter, fordi de har en elegance over sig, men på samme tid er de og tidsløse. Selvom ommagio vasen, i sølv, er fra forårskollektionen, så er den tidsløs og kan skabe hygge i mange år og på alle årstider ?

  • Mano*

 54. Jeg fik min alder første kähler vase i sidste uge, og blev smask forelsket i kähler vaser.

 55. Botanica serien kan jeg rigtig godt lide, så enkel og smuk i udtrykket. .0) de flotte sølvvaser vil også passe flot ind i min bolig. Har den smukke limited edition vase med kobber, og den pryder min entre så smukt med årstidens blomster.

  håber jeg vinder!! smil Lene .0)

 56. Omaggio-vaserne er mine absolutte favoritter ? især dem med sorte striber

 57. Jeg elsker Urbania – men er også helt vild med vaserne :)

 58. ihh de har så mange fine, lige fra lysestagerne til vaserne. Men har fået en kærlighed til vaserne, selvom jeg ikke har nogen selv endnu. De har en rigtig god størrelse. Vil elske at kunne forkæle mig selv med en buket blomster i ny og næ :)

 59. Jeg elsker alle Kähler produkter, alle vaser.. men Omaggio vasen er min favorit. De er så smukke, at du ikke behøver at beskrive. Jeg vil gerne have en mere :) De smukke ting aldrig for meget.
  Kølig konkurrence :)
  held og lykke :)

 60. Jeg er helt vild med HAMMERSHØI stellet,det er så flot og enkelt, og vil pynte på ethvert spisebord, men jeg elsker også vaserne,de har stået på min ønskeseddel meget længe. :)

 61. Jeg kan lide både lysestagerne og Ommagio vaserne. Er lige flyttet for mig selv og kan derfor pynte med som jeg vil. Vil så gerne have især vaserne, fordi jeg elsker blomster, men har kun to vaser i krystal, som jeg har arvet.

 62. Omaggiovaseb er min favorit den er så smuk

 63. Jeg er så forelsket i Kähler’s lækre og tidsløse design!!! Omaggio-serien er og forbliver min yndlings!!! Den er smuk enkel, og stilren, og vasen komplimenterer blomsterne mere end omvendt, samt at den passer til alle hjem uanset indretning. Jeg vil derfor blive ellevild, hvis jeg får chancen for at vinde denne give-away!! Vaserne er så skønne!!!
  Krydser fingre!!!

 64. Som så mange andre er det omaggio vasen.

  Den har et tidsløst design og så er den bare så smuk. Ville elske at have den stående i min lejlighed ❤️

 65. Er vild med de tre små stribede vaser

 66. Liker mange design, men har et spesielt øye til Sirio og omaggio. De er tidløse og nydelige.

 67. Love song vaserne er så fine :)

 68. Omaggio vasen er min favorit. Jeg fik en fin Omaggio vase med sorte striber af mine børn i fødselsdagsgave. Den har fast plads på spisebordet, hvor den hver dag pynter med årstidens friske blomster – p.t. smukke røde roser. Jeg er VILD med striber, og elsker designet. Vaserne med sølv-striber er SÅ fine og et stort ønske til stuen.

 69. Min store gulv vase er min ynglings fordi den er så flot samt den passer ind alle steder hvor jeg stiller den.
  Den vil se super godt ud med sølv kollektioner ?

 70. Jeg er mest fan af omaggio-serien! Elsker det stilrene look, men samtidig muligheden for at lege lidt med farverne. Jeg er helt vild med sølv vaserne, og de vil passe perfekt ind i min stil, som i forvejen er sort/grå/rød/sølv! Jeg vil blive SÅ glad for at vinde dem, så de kan komme med i min kähler samling :-D

 71. Jeg er fuldstændig forelsket i Omaggio- alt fra vaser til kopper i de flotte striber med mange forskellige farver ♥️ Allergladest er jeg for jubilæumsvasen som jeg fik i julegave af mit arbejde!

 72. Jeg elsker stel fra Hammerhøi serien, den er bare så flot og elegant. Men Omaggio vaser siger jeg hellere ikke nej til :)

 73. Min absolutte favorit er gevinsten, de smukke vaser med sølvstriber, som vil passe fantastisk hjem til min stue, hvor jeg lige har fået nye billeder op :-)

 74. Er vild med Omaggio vaserne og deres skønne form. Og så sætter striberne jo lige prikken over i’et.
  Nu håber jeg så bare, at ‘the give away’ også er åben for udenlandsdanskere ;-)

 75. Jeg elsker Urbania lyshusene, som giver den hyggeligste stemning og så Omaggio termokrus, de lyser så flot op på et dækket bord i alle de fine farver :-)

 76. Udover Omaggio-vaserne, er jeg ret vild med Ursula-serien. Så anderledes og samtidig tidsløst

 77. Botanica fordi den er smuk i sin form, klassisk i det ,den smukke vase eller potte kan indgå i alt design?

 78. Jeg er helt vild med omaggio serien – alle farverne :D Ville elske at have dem med sølvstriberne stående i vores stue <3

 79. Min store faverorit er omaggio-vaserne med alle deres farver men Hammershøj-stellet har vagt min interesse. Det er så gode farver og at blande glas, træ og keramik er fedt ?

 80. Er vild med vaser!!!
  Både “love song” ❤️ og Ommagio ❤️
  Hammershøjstellet står også på ønskesedlen ?????

 81. Jeg er vild med Omaggio sølv-vasen og vil elske at ha dem stående i min stue ;-)

 82. Omaggio vaser med sølvstriber er min favorit .

 83. Jeg synes helt klart at lyshusene er de hyggeligste, men er nu også glad for mine små kähler vaser.

 84. Omaggio vasene og de hvite husene er mine favoritter fra Kähler ??

 85. Jeg er helt vild med alle vaserne. Jeg synes at det er smukke designs og de er elegante :-)

 86. Mine favoritter er Omaggio vaserne, som jeg både bruger til afskårne blomster og urtepotter til sukkulenter og Avvento stagerne der bringer et smil frem på læben, når de hvert år bliver fundet frem den 1. December :)

 87. Urbania
  er min favorit den kan bruges både med lyskæder og med stearin lys og skabe stemning året rundt

 88. Min favorit er helt klart Kâhler vasen med sølvstriben. De er utrolige smukke og har en fantastisk vaseform. Alle buketter kan stå i dem og de passer hver gang. Krydser fingre og tæer for at jeg vinder dem. God sommer:-)

 89. Jeg er ret vild med Hammershøi stellet og så selvfølgelig de fantastiske vaser i alle farver :-)

 90. Elsker Omaggio-vaserne. De er så enkle og stilrene og passer til ethvert hjem og enhver type blomster

 91. Kan rigtig godt lide Omaggio vasen, da jeg er så glad for friske blomster i årstidens farver, men min favorit er klart Cono serien både p.g.a. farver og form, men også for de mange anvendelses muligheder :-)

 92. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af et Kähler produkt. Men jeg er stor fan af Ommagio vaserne. De vil pynte så fint på min kommode i min entre med blomster i. Jeg krydser fingre. :-)

 93. Jeg er blevet fuldstændig forelsket i deres nye Hammershøj serie ! <3 Den er smuk og elegant – og i et tidsløst design, så man stadig vil elske stellet om 10 eller 20 eller 30 år. Går bare og venter på at stellet bliver udvidet med flere skønne produkter :D. Mums

 94. Jeg elsker elsker elsker Omaggio vaserne i alle farver og hammershøi stellet???

 95. Jeg er helt pjattet med disse vaser med sølv-striberne. De er utrolig elegante og pynter max. både med og uden blomster.

 96. De er alle så smukke. Hver og en ?. Desværre er min økonomi så lille, at jeg ikke engang kan tillade mig at købe den mellemstore, men hvem ved – måske er jeg den heldige vinder ?????☀️?

 97. Jeg er helt og aldeles forelsket i Omaggio vaserne, og har været så heldig at få den allerførste til samlingen fra min mor og søster… De pynter så fint rundt i vores lejlighed… En anden ting fra kähler jeg er helt forelsket i er deres bellino krukker og deres ora ure ?

 98. Den gang de første sort/hvide Omaggio vaser så dagens lys, var jeg solgt med det samme. Jeg var tit inde i Stilleben bare for at lure. Men jeg var lige begyndt på universitetet og der var ingen plads i budgettet til den slags.
  Efter jeg var til min første mundtlige eksamen, som jeg var sikker på jeg ville dumpe, men hvor jeg endte med et 12 tal, cyklede jeg i en glædesrus direkte fra eksamenslokalet og til Stilleben og overtrak mit kort og købte mig en Omaggio vase. I butikken kunne de kende mig og blev overraskede over, at jeg nu endelig købte den (havde måske stået og kigget på den mindst 15 gange). Så jeg fortalte om min eksamen og alle sagde tillykke. Vasen (som siden har fået selskab af flere artsfæller) har stået fremme lige siden. Den ikke bare pynter, men minder mig også om at selv om jeg tvivler på mig selv, så skal det hele nok gå godt alligevel :-)

 99. Er den glade indehaver af 2 Urbania huse, som hygger smukt i de mørke timer.
  Der ud over har jeg Botanica mini vaserne som jeg bruger flittigt året rundt. De er dekorative både med og uden noget i, og det er kun fantasien der sætter grænser for anvendelsen af disse……….. Og så lige størrelsen.
  Omaggio vaserne har sammen egenskaber som Botanica, og ville være et godt supplement, til større buketter og dekorationer.

 100. Jeg elsker alt med striber! Og jeg holder også rigtigt meget af den kogle formede cono serie og de små blå-grønne fade, der er formede som blade. De er virkelig skønne…

 101. Jeg er helt vild med jeres nye kollektion med sølvstriberne og anskaffede mig den lille af dem lige da de kom frem, men nu mangler den sørme selskab af de andre. Jeg har også vaserne med de sorte striber i flere forskellige størrelser, og dem satser jeg på at blive gammel sammen med ;-) <3 <3 <3. I JUST LOVE OMAGGIO !!!

 102. En Kähler-favorit er virkelig svært at vælge – jeg har 3 stk. små Omaggio vaser (elsker dem), 4 stk. Lovesong-vaser (elsker dem), 3 stk. Primavera vaser (elsker dem) + 4 stk. Avvento stager (elsker dem). Men Lovesong-vaserne er nok favoritten, fordi det er bryllupsgaver allesammen, så de minder mig om en fantastisk dag samt den store kærlighed til min mand <3

 103. Jeg er ret vild med forskellige stel, men vaserne er jo mindst ligeså skønne! Så hvorfor vælge, når man kan mikse lidt af det hele? ?❤️??

 104. Urbania-serien er helt sikkert min foretrukne, det varme lys som strømmer ud igennem husenes sprækker, giver en utrolig hyggelig stemning.

 105. Bellino og unit miniature krukkerne står på min fødselsdags ønskeliste til September. De passer perfekt til min opbevaring af diverse ting og sager.
  Sølv vasen er der selvfølgelig også, man har jo lov at håbe man får det hele ?

 106. Er helt vild med vaserne.. Sølvvaserne vil passe perfekt til alle de andre jeg har..

 107. Jeg elsker Mano serien :) specilet i de lidt sartere farver…

 108. Mit favorit Kähler produkt er Omaggio vasen i enten sortstribet eller sølvstribet som disse. Jeg synes, de er så fine og da jeg snart skal til at flytte i egen lejlighed ville disse tre vaser være så skønne at vinde! Jeg har desuden lige lavet en ønskeliste da jeg har fødselsdag om to uger og Omaggio vasen i sølv er selvfølgelig med :)

  Derudover synes jeg også, at hammershøj tallerkener, skåle og kopper er så fine da jeg elsker det enkelte, elegante og fine design :)

 109. Ursula kanden er ret flot og funktionel. Kanden kan godt se lidt klodset ud og måske ikke så smart. Men når man bruger den, mærker men straks at det er fantastisk design.

 110. Bellino-krukkerne! De er perfekte til småting, og min klare farvorit.

 111. De laver mange smukke ting, men Omaggio vaserne i både kobber og sølv er de flotteste.

 112. Omaggio vasen er jeg helt væk i og drømmer om at vinde en og ville være en ære og blive jublende glad <3 deltager og krydser finger og tæer for heldet er med mig <3 Jeg er helt vild med alle de forskellige striber man kan få vaserne i og kunne være så fedt at eje dem alle <3 <3 de pynter og ser fantastiske smukke ud i hjemmet og ville sørge for smukke blomster i hver dag året rundt hvis jeg vinder <3 <3

 113. Mit favorit er omaggio vasen. Yndlingsfarve er den sorte og lyserøde… Ejer dem begge… Men sølv vasen er bestemt også super smuk og vil passe ind i mit tv hjørne, så krydser fingre.

 114. omaggio vaserne er jeg ret glade for og især dem med sølv

 115. Jeg synes, at det nye Hammershøj er helt fantastisk. Enkelt og elegant og i fine kombinationer med træ/keramik og glas/keramik, og de grå nuancer er skønne.
  Jeg har lige fejret min 50 års fødselsdag, og i den forbindelse er jeg blevet ‘samler’ af Hammershøj ?
  Både min Mor, min datter og jeg er forelskede i Omaggio vaserne, og det vil glæde mig meget at kunne fordele de tre vaser med sølvstriber til os!

 116. jeg er vild med de fleste af Kahlers ting, men specielt alle Omaggio vaserne er jeg helt forelsket i

 117. Omaggio er bare min farvorit mangler de sølvfarvede skønne vaser der pynter på hver et bord. ??

 118. ELSKER Omaggio serien <3 Men er nu ret så glad for min Ursula mælkekande :-D Har to små børn så kaffe med mælk bliver indtaget ret flittigt her ;-)

 119. Jeg er vild med Hammershøj stellet, men ejer desværre ikke noget af det… :-(

 120. Jeg elsker omaggio sølv! Den passer så godt til mig og min stil. Krydser fingre for at de ender i min stue ?

 121. Jeg synes Ursula kanderne i forskellige farver er så fantastisk smukke.

 122. Specielt er jeg vild med vaserne, får altid sådan en lyst til at føle på dem :-D
  Men… http://www.kahlerdesign.com/series/shop-marmitta … stegesoen, åhhh den er også fin :-D

 123. Jeg er rigtig glad for mine fine Avvento lysestager i grøn. Sæt fire af dem sammen og du har den fineste enkle adventskrans. Tilføj yderligere et par stager, kombiner med kogler, glaskugler og andre julerier og vupti – du har bordpynten til dit julebord.

 124. Jeg er vild med lyshusene, som pynter så fint i min lejlighed :)

 125. Jeg er så glad for mine Bellino krukker, som jeg fik i gave sidste år. De sarte rosa farver passer perfekt ind i min lidt tøsede stil. Men en sølv Omaggio ville jo peppe det hele lidt op ??

 126. Jeg synes de laver så mange flotte ting, men Fiducia lysestagen er nok min favorit. Men jeg er også ret glad for striber vil jeg sige ;-)

 127. Vaserne med sølvstriberne står øverst på ønskesedlen til vores sølvbryllup i efteråret. Ligeledes de små skåle i forskellig farver. De er så anvendelige. ?????

 128. Love Song vaserne i hhv. grøn og rosa. Eller deres jubilæumsvase, eller det nye Hammershøj spisestel… Er virkelig bare super fan af alle deres produkter og hvor andre lægger deres penge hos f.eks. Royal Copenhagen er det Kähler der gør mig fattig!
  Håber virkelig jeg vinder da det er en præmie der giver tre dobbelt luksus, når nu man netop kan vinde 3 skønne produkter :).

 129. Deres ommagio serie er favoritten hjemme hos mig!

 130. Ommagioserien er virkelig et hit hos mig!

 131. Jeg syntes faktisk, at den sølv var er det flotteste de har lavet ?

 132. Officina er virkelig en god ide med at udvide keramikkens rammer!

 133. Min favorit er Mano-serien

 134. Jeg er fuldstændig forelsket i Hammershøi-stellet :-) Det er simpelthen så fint og enkelt, og står helt klart på ønskelisten!

 135. Jeg er vild med Hammershøistellet

 136. Jeg er helt vild med Hammershøi stellet, som jeg allerede er begyndt at samle på. Det er smukt og tidsløst :-)
  Jeg håber, jeg er den heldige!

 137. Jeg er vild med de fleste Kähler produkter. Men Ommagio er helt klart min favorit og de smukke vaser i sølv vil passe perfekt til mine sorte ;-)

 138. http://www.kahlerdesign.com/series/shop-unit-keramikmobler/unit-miniature-opbevaringskrukke-hvid-stor
  Da den er super smart og praktisk. Især på et småt værelse, hvor pladsen skal udnyttes optimalt

 139. Jeg synes, deres office-serie er vildt fin!

 140. Jeg har ikke et favorit Kähler produkt – for jeg har aldrig ejet et.

  Jeg synes dog at den nye serie Hammershøi er rigtig pæn :)

 141. Jeg er faktisk mest vilde med deres vaser, da jeg synes de er så simple i deres design, og dette gør dem gode til enhver stilart. Og så er de funktionelle og perfekt til buketter i alle størrelser ;)
  Dog har jeg også forelsket mig i deres hammershøi serie – den er virkelig smuk ! :D

 142. sølv vaserne er faktisk min favorit ting fra dem. Jeg er helt vild med dem og de passer bare perfekt ind i min indretning :)

 143. Jeg har aldrig været så vild med Kahler, men denne i sølv er super flot og er nok den er jeg mest vild med ! :D

 144. Elsker ommagio serien,har 4 mellem vaser og 3 små,så har jeg 8 termokopper,lysestager,sukker skal og mælkekanden.
  Men jeg mangler stadig dem i sølv til min samling :)
  God sommer
  Mvh Maria

 145. Jeg er SÅ glad for Urbania-serien, og har de fleste af lyshusene; de er smukke i sig selv, men smukkest, nær mørket falder på, og de udsender utallige små lyskegler mod deres omgivelser, uanset om det så er en væg, et vindue…eller kærestens ansigt, når de flankerer middagstallerkenerne…

 146. Omaggio sølv vasen er klart favorit!

 147. Hej
  Jeg er selvfølgelig vild med Omaggio-serien, men derudover elsker jeg mano-serien for dens runde, organiske former og flotte farver. Og Hammershøi er jeg lidt forelsket i – det er så klassisk smukt.

 148. Jeg elsker Kahler og i særdeleshed Omaggio vaserne, Bellino samt lyshusene små såvel store! Jeg er vild med de nye vaser med sølvstriberne og de vil pynte i mit hjem! ?

 149. Hvis jeg skal vælge én produktserie, så er Bellino krukkerne mine favoritter. De er super fine, flotte og samtidig praktiske til at opbevare småting i hjemmet, der normalt har en tendens til at forsvinde :-) :-)

  http://www.kahlerdesign.com/series/bellino-jar

 150. Jeg er som så mange andre vilde med Omaggio-vaserne. Fordi de er enkle og lette i deres udtryk i modsætning til meget andet keramik. Derfor passer Omaggio også lige ind i min meget minimalistiske stil.

 151. Det er svært at vælge ét yndlings produkt, når der er blevet lavet SÅ mange finde, men jeg er specielt vild med nogle af lysestagerne, som simpelthen har sådan en ynde over sig. Men disse nye sølvvaser kommer måske lige ind og snupper førstepladsen, for hold op, hvor er de fine! Det ville passe perfekt ind, hjemme hos mig. :)

 152. Jeg er fuldstændig vild med Bellino Lågkrukkerne. De kommer i de fineste douche farver, og jeg kan ikke stå for deres “buttede facon”. De er både en fryd for øjet og super praktiske. Og så er de geniale til opbevaring af alt fra smykker og hårelastikker til madvarer og lignende. De passer i ethvert rum, og jeg er sikker på, at de vil stå flot sammen med de sølvstribede skønheder! Det er mit Kähler-favorit-produkt ;)

 153. For a very long time I had my eyes on your products and in particular on the OMAGGIO vases. Why? because they are just “simply elegant” and they will look great in each home. Recently I bought the “black-white” and the “pink-white” vase and I am so happy, they just make my apartment so cozy. I find your products as a perfect match and perfect expression of my personality and artistic nature. I just want to say keep up the good work and continue to make incredible products that truly represent the Scandinavian culture. I created something for you I hope that you will like it.
  “Each product is a piece of art, unique creation born from many years of tradition, passed through generations. Created from sophisticated artists so we can best match the souls of our sophisticated customers. Be unique, be sophisticated be Kähler. “

 154. Jeg er stadig forelsket i mine to meget gamle omaggio vaser i orange og grønt. Syntes de er tidsløse, enkle og uimodståelige. At vinde de unikke vaser i sølv ville forelskelsen fortsætte i evigheder – det ville fryde mit hjerte at have dem stående fremme i min lange gang, hvor man ser dem som det første man kommer hjem :)

 155. Jeg er helt forelsket i Omaggio serien, og vaserne ville passe helt perfekt hos mig, men jeg er også helt vild med Botanica serien, med de pastelle farver. I det hele taget er jeg bare vild med Kählers design.

 156. Den her:
  http://www.kahlerdesign.com/series/globo/globo-candlestick-grey-mega

  Fordi jeg elsker levende lys og design der tør lidt mere! Genialt med noget så simpelt og så meget volumen ! Elsker den !

 157. Det sorte ora ur er pt. min favorit fra Kähler, fandt en plads til det på min billedvæg – det sidder bare lige i skabet der på væggen :) Er også vild med globo stagerne og omaggio med granitgrå striber – jeg er en decideret Kähler-fan, så jeg kunne remse op i timevis om hvilke produkter fra Kähler, jeg gerne ville eje, udover alle de ting, jeg allerede har investeret i ;)

 158. De stribede vaser passer perfekt ind i min og kærestens lejlighed, derfor er de mit yndlings produkt. Har allerede en i sort, men ville sagtens kunne bruge nogle i sølv!

 159. Jamen det må blive deres Hammershøi serie. Den er simpelthen uovertruffen smuk!

 160. For mig er det helt klart omaggio vasen .

 161. Det må nok være de store lyshuse. En hyggelig lille by på terrassen er bare sødt <3

 162. Jeg er helt vild med Urbania lanternerne, de er stilrene, tidsløse og fine på samme tid

 163. Ommaggio vaserne kan man jo ikke komme udenom. De er så flotte. – Men jeg er også ret vild med Mella lamperne. De er smukke, afdæmpede og helt anderledes end andre. Elsker farvesammensætningen og stilen.

 164. Jeg er vild med vaserne og specielt de sølv stribede, flotte og enkle. Vil passe super i mit hjem :) Har ikke noget Kähler i forvejen, men kan rigtig godt lide deres design :)

 165. Vi fik den lille guldstribede i gave af min søster, så den er helt klart min favorit. Den har også en god størrelse til de små daglige buketter fra haven.

 166. Jeg har mange favoritter. Jeg er især vild med Omaggio linien, specielt med sorte eller sølv striber. (har 5 af de sorte herhjemme). Er også vild med Bellino krukkerne, som jeg har to af. Den nyeste favorit må være Ora borduret, kan du ikke helt bestemme mig til hvilken farve jeg bedst kan lide.

 167. Jeg kan godt lide jeres Urbania-lyshuse. Det er en meget spændene måde at have stearin lys på. Den lille by man har stående på bordet og som giver en følelsen af, at man har hele verden tilstede. :-)

 168. er vilde med lyshusene
  marianne.lykke@gmail.com

 169. Elsker rigtigt mange kähler ting.
  Min favorit er lys husene – de skaber ro og hygge i en stresset hverdag.

 170. Jeg er vild med Omaggio vaserne, da jeg synes de pynter i mit hjem både med og uden blomster.
  Men min favorit er de små lyshuse, da de giver en helt speciel belysning, som altid skaber hygge og varme:-)

 171. Prøver igen da min kommentar er væk?
  Jeg er vild med Omaggio vaserne, da de pynter i mit hjem både med og uden blomster.
  Men min favorit må være lyshusene, da deres specielle belysning altid spreder hygge og varme

 172. Jeg er ret vild med Bellino lågkrukkerne. De er virkelig fine og kan gemme mange forskellige ting :)

 173. De har lavet en lækker, maskulin og enkelt stegeso i en lækker sort glasur. Pænere stegeso skal man lede længe efter. Og derfor må det være favoritten!

 174. Min favoritserie er absolut Mano serien – jeg knuselsker deres skønne krus, for deres utraditionelle og organiske form og de fine farver de fås i :)

 175. Omaggio eller Lovesong.. Jeg har en svaghed for vaser, og disse er tidløse og moderne i klassiske farver og designs. Derfor er det mine favoritter.

 176. Jeg er vild med deres sølvvaser. De er bare fantastisk og designet er helt unikt. :)

 177. Sikke en skøn præmie!
  Jeg er helt vild med det her skønne ur, som meget gerne måtte hænge i mit køkken. :-)
  http://www.kahlerdesign.com/wall-clock-mint

 178. Det er svært, synes jeg. Jeg har både omaggio i sort/hvid, cono, lovesong, bellino og illumina (det går først op for mig nu, hvor meget det egentlig er!). Men det er som om, at jeg for tiden er hel vild med mine cono stager, og jeg bebrejder lidt den tamme sommer, eftersom de egentlig passer bedst til foråret med deres brunlige farver. Ellers er jeg også ret lun på skålene og kopperne fra den nye Hammerhøiserie i den himmelblå farve og overvejer stærkt, om de skal herhjem og bo :-)
  Men – hvis jeg bliver den heldige vinder af omaggio sølv serien, skal jeg have en herhjemme, min søster skal have en og min kære mor skal have en til hendes nye byhus.

 179. jeg er vild med nye, gamle ursula! Især den ovale asymetriske skål. Bruger den hver eneste dag!

 180. Mælke kanden er så fin <3

 181. Jeg knus elsker omaggio vaserne, jeg har efterhånden en del, men de er så fine også uden noget i. Selv om tom vase jo skriger på blomster, plejer jeg at sige til manden

 182. Jeg er vild med omaggio vaserne. Især sættet med de tre små vaser. Jeg har fået et sæt i julegave af mine piger på 4 og 5 år. Og både de og jeg er helt vilde med når de har plukket blomster i haven, og vi sammen sætter dem i de små fine vaser <3

 183. Jeg har mange favoritter. Jeg er især vild med Omaggio linien. De bare så flotte. :) <3

 184. Unit-bordet, som jeg selv har. Derudover Omaggio vaserne og termokopperne. SÅ fine!

 185. Lovesong vaserne og Omaggio vaserne er blandt mine favoritter :-) De smukke vaser pynter så fint herhjemme med deres smukke farver og rene æstetik.

 186. Jeg synes at CONO er det mest spændende nye, med de fine blad-skåle og FIDUSIA er den sødeste ide som minder mig om barndom og fint besøg hos mine forældres venner i 70´erne, med nye farver og fin bordækning. Den kunne jeg godt bruge til daglig pynt og på et fint dækket bord. Kähler-vaserne med striber er blevet en klassiker.

  Det er dejligt at der findes “småpriser” på små skåle/vaser/stager til veninde og kollega-gaver. Bliv endelig ved med det.

 187. Jeg ELSKER mine Omaggio vaser – de pynter utroligt meget – både med og uden blomster:)

 188. jeg elsker de smukke Omaggio vaser og mit ønske er at eje dem og vil pynte med blomster og grene når de springer ud <3 <3

 189. Hej Kähler.
  Sikke nogle smukke vaser! Jeg har selv forelsket mig i mange af jeres serier/produkter/mirakler, men disse er mine favoritter: Unit, Love Song, Globo, Mellibi, Cammeo, Magna og selvfølgelig Omaggio. Min stil er enkel, lys og til tider kold. Så disse sølv vaser er PERFEKTE i mit hjem.
  Jeg vil blive noget så glad hvis de ville ende op på mit spisebord :-)
  /Maria

 190. Min favorit er Ursula stellet – har altid synes så godt om de organiske former. Det nye stel Hammershøi skal nu også nok blive populært hos mig.

 191. Mano kopperne og Omaggio serien. En skøn måde at få farver ind i boligen.

 192. Min favorit kähler ting er pt mit smukke lyshus.. Jeg har endnu kun 1,… Men det er så smukt ! Det hyggelige skær der kommer ud af de fine små vinduer når det står i min vindueskarm . Jeg elsker det ! Og vasen ville være så smuk ved siden af :)

 193. Jeg har en stor svaghed for Vaser – og de lækre stribede fra Kähler er klart nogle af mine favoritter. Er mest til enkle farver som, sort, sølv, guld, osv

 194. Hvem vandt?

  • Tine Hauris vandt – Det annonceret på vores facebook side.
   God dag.
   Kh. Malene

 195. Omaggio-vaserne i den flotte sløv farve ville jeg elsker til, når jeg flyttede hjemmefra. Perfekt indflytningsgave!

 196. Mange tak for svaret! og tillykke til Tine :)

Leave a Comment

Email (will not be published)