Blog TAKE OVER Boligtekstil (Textiles for the home) Soveværelse (Bedroom)

JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN

Kære Boligcious-læser

Sikke en ære – vi har været så heldige at få lov at overtage Boligcious for en enkelt dag! Men hvem er vi? Det kan du læse mere om her, hvor vi vil fortælle dig en historie – det er historien om en dansk virksomhed, der siden 1972 har designet og produceret boligtekstiler af høj kvalitet.

Vi er Juna. Det kan være din mor eller svigermor har nævnt navnet, det kan også være, du aldrig har hørt det før. Uanset om du kender os eller ej, vil vi starte fra begyndelsen og tage dig med på en rejse rundt i en verden af design, kvalitet og stolte traditioner.

JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN

HVAD ER JUNA?

Juna blev grundlagt i 1972. Dengang lå fokus hovedsageligt på metervarer af god kvalitet, men der gik ikke mange år, før Juna fik lyst til at prøve kræfter med andre boligtekstiler. Valget faldt på damaskduge. Stoffet blev hentet hjem fra Brasilien, mens dugene blev syet på den lokale systue i Ørbæk på Fyn. Med tiden blev produktionen af damaskdugene rykket til Portugal, som var et perfekt match grundet landets gamle og stolte traditioner inden for boligtekstiler. Juna bevarede dog sin egen systue, og har siden sat en ære i at kunne servicere kunder med særlige ønsker til en smuk damaskdug.

Årene gik, og Juna leverede ikke længere kun damaskduge til de danske hjem. Siden hen kom håndklæder i økologisk bomuld, sengesæt i den blødeste bomuld samt lagner i den bedste kvalitet. Sortimentet voksede sig stærkt og byggede på tætte relationer til leverandører, materialer af høj kvalitet og fremfor alt en god service til alle kunder.

JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN

FORANDRING FRYDER

2011 blev forandringernes år, da Juna fik nye ejere. De nye ejere så et stort, uforløst potentiale i Juna som brand, de stærke værdier og stolte traditioner. Missionen var at forene de nyeste trends med Junas filosofi om høj kvalitet og øje for detaljen. Et design- og udviklingsteam blev skabt med designeren Mette Day i front. Mette har en BA i Illustration fra Kingston Universitet i London og en Master i Tekstildesign fra Designskolen Kolding. Hun passede perfekt til posten!

Juna præsenterer nu to årlige kollektioner som fokuserer på simplicitet og relevans, mens de gamle traditioner omkring kvalitet og detaljer stadig vægtes højt. Vi fortæller en historie gennem hvert udtryk, mønster, farve- og materialevalg, som trækker synlige, skandinaviske tråde ud i alle afkroge af designet. Hos Juna er vi kompromisløse. Vi bestræber os på at give dig produkter af den bedste kvalitet pakket ind i et smukt og nutidigt design. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at du heller ikke skal gå på kompromis med kvalitet for at få et fedt design – eller omvendt.

JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN

NÅR DESIGN FORTÆLLER HISTORIER

Vi vil gerne vise dig, hvordan vores produkter bliver til. Lad os derfor tage udgangspunkt i et sengesæt fra vores Spring/Summer 15 kollektion – Rainforest. Sættet er inspireret af de såkaldte ”hanging trees” som bl.a. ses i de skandinaviske skove. Lyset og bevægelserne i træerne skaber et blødt og organisk udtryk, som får dig til at føle i ét med naturen på en helt ny måde. Sættet er lavet i farverne Flintstone Blue og Agave Green. Flintstone for at give følelsen af Skandinavien. Agave for at illustrere naturens farver. Stoffet er 100 % bomuldssatin, selvfølgelig Oeko-Tex godkendt og med praktisk lynlås. Vi har tænkt på design, kvalitet og dig.

Vi håber, du nød rejsen gennem Junas historie frem til i dag, og vi glæder os til at dele vores fremtidige kollektioner med dig!

Vores Spring/Summer 15 kollektion er ude nu, og du kan se det hele lige her www.juna.dk.

Du er også meget velkommen til at møde os på Facebook og Instagram @Juna_DK

JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN

 

 


Indlægget er bragt af Juna i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN
Artikel
JUNA: BOLIGTEKSTILER AF HØJ KVALITET MØDER SMUKT DESIGN
Beskrivelse
Kære Boligcious-læser Sikke en ære - vi har været så heldige at få lov at overtage Boligcious for en enkelt dag! Men hvem er vi? Det kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply