Blog TAKE OVER INTERIØR Uncategorized

Velkommen hos tinekhome

I dette indlæg vil vi invitere dig med indenfor på vores arbejdsplads. Her vil vi give dig et indblik i hvordan omgivelserne ser ud hos tinekhome, hvad vi laver og hvem vi er.

Vores hovedkontor ligger i de skønneste lokaler i Odense. Her har vi den daglige drift og kontakt til vores kunder i ind- og udland. Det er også her at vi har vores store showroom, som I måske har set på nogle af vores billeder.

Velkommen hos tinekhome

tinekhome har eksisteret siden 1999, og er grundlagt af Tine Kjeldsen og hendes mand Jacob Fossum. Stilen er baseret på Tines passion for smukke ting, søde minder, kulturer og gode historier. Kollektionen består af interiør, tekstiler, møbler og tøj ud fra egne designs samt unikke fund på diverse udlandsrejser i bl.a. Vietnam, Marokko og Indien. Med en forkærlighed for ’kolde’ farver kombineres den skandinaviske enkelthed med håndlavede produkter og charmerende objekter fra forskellige kulturer, som tilsammen danner en hyggelig og varm atmosfære.

Velkommen hos tinekhome

Vi har et dyrebart sammenhold og teamwork i vores virksomhed. Med en tro på, at vi når længst ved at alle hjælper hinanden, har vi en fælles interesse for at skabe kvalitetsprodukter til vores kunder. Vi taler sammen på kontoret, når nye ideer opstår, og nye produkter skal afprøves, og vi lægger stor vægt på, at vores varer bliver fremstillet af de mest kyndige inden for håndværket. Mange af vores produkter er håndlavede, og det er altid utrolig inspirerende og fascinerende at besøge leverandører og se deres evner og flotte håndarbejde.

Et eksempel på vores håndlavede produkter er vores meget populære kurve, som er håndlavede i Vietnam. Samme type kurve bliver ofte brugt til fjerkræ på de vietnamesiske madmarkeder, hvor de handlende bruger kurvene som bur til høns på markedspladsen. Og imens de bruger kurven til levende fjerkræ i Østen, så synes vi, at kurven er perfekt til opbevaring på badeværelset, eller til magasiner, legetøj, strikketøj i stuen.

Kurven kan samtidig fungere som lampe med de mest fantastiske skyggeeffekter, ved at vende den på hovedet, tilføje pære og fatning har man en simpel, rå lampe. Det er derfor et produkt med flere funktioner.

Se alle vores kurve her

Velkommen hos tinekhome

Alle lanterner fra tinekhome er ligeledes håndlavede af dygtige håndværkere. Et langvarigt partnerskab med Fetha og Khalid – to talentfulde gutter, som har arvet deres familiers evner og traditioner inden for håndværket, har givet os den bedste inspiration og mulighed for at kreere nye dekorative mønstre og former til vores lanterner. Et samarbejde vi sætter stor pris på.

Vores TIN lanterner er lavet i oxideret messing, hvilket gør, at de egner sig til både indendørs og udendørs brug i mange år.

Velkommen hos tinekhome

Vi har netop udgivet vores efterårskatalog med den nye MOON kollektion, som rummer en masse nyheder i smukke efterårsfarver og i lækre materialer. Vores dygtige team bag kataloget har skabt nogle smukke billeder af produkterne.

Se hele kataloget her, og lad dig drage med ind i de magiske stemninger som vi byder efteråret velkommen med når sommeren engang er veloverstået.

Velkommen hos tinekhome

Du finder hele vores kollektion i vores online shop, i vores egen butik i Overgade 14 i Odense samt hos en masse danske og udenlandske forhandlere.

Har du lyst til at se mere fra vores hovedkontor og showroom, så se vores nyeste film her


Dette indlæg er leveret af Tine K Home i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over. 

Velkommen hos tinekhome
Artikel
Velkommen hos tinekhome
Beskrivelse
I dette indlæg vil vi invitere dig med indenfor på vores arbejdsplads. Her vil vi give dig et indblik i hvordan omgivelserne ser ud hos tinekhome, hvad vi laver
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jytte Broegaard
    november 28, 2016 at 11:18

    Jeg vil gerne spørge om I har flere at de lysegrå – jute -sisal groft vævet tæppe – i havde på udsalg i Odense i sommer – har brug for 1 stk. i str. 125 x 210.

Leave a Reply