Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

En drøm af en sengegavl

Jeg er svimlende forelsket i alt i velour… næsten altså. Jeg er ikke noget til det punkt, hvor nervøst velour får adgang i min bolig og det med tøj i velour er jeg heller ikke helt klar til endnu, på trods af at sidstnævnte er begyndt af dukke op i diverse fashion butikker, men velour i boligen JA TAK!

En sengegavl i velour er jo gudesmuk, prøv at tjek disse fantastiske customized sengegavle fra Botón

Selv er jeg nu ret glad for min seng med polstret hovedgærde, men en gavl kan bruges andre steder end i soveværelset. Se nu her hvor lækker den er som ryglæn til en bænk… se det er måske lige noget jeg kunne overveje til min bænk!

Form og farveuvalg

Du kan se meget mere og bestille her

En drøm af en sengegavl
Artikel
En drøm af en sengegavl
Beskrivelse
Jeg er svimlende forelsket i alt i velour... næsten altså. Jeg er ikke noget til det punkt, hvor nervøst velour får adgang i min bolig og det
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply