DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

BIRTHDAYPARTY #34 – Dagens Poster

Jeg er dybt forelsket i den australske kunstner Vee Speers, og jeg ved godt, at jeg ikke er alene. Mange af os er vilde med de smukke, mystiske og lidt dystre værker, men der er også en del der synes de er uhyggelige og sådan skal det være. Kunst skal ikke tiltale alle, det må godt vække både glæde, nysgerrighed, kærlighed, foragt og ubehag – For mig er det en af hovedkriterierne, for at definere hvornår kunst er kunst.

For nylig kunne vi bringe nyheden om, at vores allesammens VISSEVASSE havde fået forhandlerretten over Vee Speers populære serier BIRTHDAY og THIRTEEN.

Jeg har mange favoritter – alt for mange og jeg har allerede et par af de smukke Vee Speers plakater hjemme. Det næste værk jeg må eje er #34 fra BIRTHDAY serien

BIRTHDAYPARTY #34 - Dagens Poster

Er du også fan, så hop forbi Vissevasse for at se dem alle sammen og få mere info om priser og mål. Klik på billedet herover for at komme til shop.

BIRTHDAYPARTY #34 - Dagens Poster

BIRTHDAYPARTY #34 – Dagens Poster
Artikel
BIRTHDAYPARTY #34 – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg er dybt forelsket i den australske kunstner Vee Speers, og jeg ved godt, at jeg ikke er alene. Mange af os er vilde med de smukke, mystiske og lidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply