Soveværelse (Bedroom)

Et utrolig fint og hyggeligt soveværelse

Karina Lilleeng Holmen er interiørdesigner og indehaver af den meget populære interiørbutik Eske, som ligger i Oslo. Hun har et utrolig lille men fuldstændig fantastisk indrettet soveværelse. På trods af værelset størrelse har Karina valgt at male hele rummet blåt, hvilket naturligvis får rummet til at virke endnu mindre, men Karina ønskede sig en lille hyggelig hule. Det er et modigt valg at male alt i en mørk farve, det er de færreste der tør det. Jeg er vild med rummet og valget af den smukke blå farve; “LADY 4618 Kveldshimmel” fra Jotun.

Den blå farve går igen i valg af gulvtæppe, seng og kommoder, og det giver en ro i rummet og en fin sammenhæng. Det er virkelig en lille hule, og selvom farven er blå, så er Karinas soveværelse også ret feminint. Det feminine opstår pga. valget af lamper, materialer, sengetøj, det fine tøj som hænger synligt og den gamle kommode med parfumer og accessories.

Der er mange skønne detaljer i soveværelset og masser af spændende nips, hvad tænker du? Kunne du finde på at lave et rum lignende? male en mørk farve overalt, også i loftet?

Kilde: lady.inspirasjonsblogg.jotun.no

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply