BLANDEDE BOLCHER INTERIØR

Kære Grundlov, hvis du var et møbel var du en….

“Kære Grundlov, hvis du var et møbel var du en klassiker”

…-Sådan starter Poul Madsen, direktør og medstifter af Normann Copenhagen sin tale, som er et led i en kampagne Regeringen og Folketinget skød i gang den 20. april. Med denne kampagne makerer vi i år 100-året for kvinders valgret og 1915-Grundloven. Fejringen sker fra 20. april – Grundlovsdag 5. juni 2015, med en masse aktiviteter. 100 personer er inviteret til at fortælle hvad ligestilling, demokrati og deltagelse betyder for dem. Poul Madsen er en af de udvalgte og også den allerførste taler i denne kampagne. Her kan du se, hvordan han greb udfordringen an…

Med videoen ønsker Poul Madsen at skabe et let og tilgængeligt univers, der minder os om, at Grundloven er lige så relevant i dag, som den dag den blev skabt – han siger dog også, at Grundloven måske trænger til et friskt betræk, og det kunne man nok være enig i.

Fin video, og fin måde at gribe opgaven an på. Thumbs up til Normann Copenhagen

Artikel
Kære Grundlov, hvis du var et møbel var du en….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply