DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Men In Black Summer Resort, 1954 – Dagens Poster

Da jeg sad og arbejdede på dette indlæg, kom min datter forbi, hun stoppede og udbrød: “Wow et fedt billede” – Jeg må give hende ret. Det her er et sjovt og cool værk. Det er Franco Brambilla, som står bag “Men In Black Summer Resort, 1954” – en titel og et værk med humor og nostalgi. Masser af sjove detaljer i et lækkert farveunivers, vi her på matriklen kan lide det, hvad med dig? kan du lide det?

Men In Black Summer Resort, 1954 - Dagens Poster

Men In Black Summer Resort, 1954 – Dagens Poster
Artikel
Men In Black Summer Resort, 1954 – Dagens Poster
Beskrivelse
Da jeg sad og arbejdede på dette indlæg, kom min datter forbi, hun stoppede og udbrød: "Wow et fedt billede" - Jeg må give hende ret. Det her er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply