DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Monroe Trooper 2 – Dagens Poster

Jeg har jo for nyligt endelig fået lavet min kunstvæg i min stue, og den vakte stor opsigt på min Instagram profil og særligt Monroe Trooper Printet skabte mange henvendelser, og den er også skøn. Jeg er jo stor Starwars fan, og det er længe siden jeg har haft et Starwars kunstprint på som Dagens poster – Så nu får I den her, med link og det hele.

Monroe Trooper 2 af Fait Boum kan bestilles i flere størrelser hos Society6.com

Monroe Trooper 2 - Dagens Poster

 

Monroe Trooper 2 – Dagens Poster
Artikel
Monroe Trooper 2 – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg har jo for nyligt endelig fået lavet min kunstvæg i min stue, og den vakte stor opsigt på min Instagram profil og særligt Monroe Trooper Printet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply