Låge nr. 14 – Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales

14. december – kun 10 dage tilbage… er du godt med på julegave- og hyggefronten? Und dig selv en slapper – sæt dig i din bedste stol, smæk benene op og åben låge nr. 14 fra Nordic Tales. 

Låge nr. 14 - Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales

Det startede med en fatning i træ, en farvet stofledning og en smuk glødepære…. sådan startede det i hvert fald for mig, da jeg første gang faldt for Nordic Tales. Smukt håndværk – cool design – lækkert bearbejdet.

Låge nr. 14 - Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales

I dag kan du vinde denne æstetiske lækkerbisken af en vase ved navn SYMBIOSIS. Vasen er utraditionel, idet den er et miks mellem egetræ og glas – sandblæst glas. Cool og unik kombination ikke sandt? SYMBIOSIS måler ø 13 x h 19 cm og koster 600 kr.

Sådan deltager du

Tell a Tale…. fortæl os en lille historie om, hvorfor denne smukke vase skal bo hos dig. Vi trækker lod om en heldig vinder ved midnat.

Held og Lykke

Besøg Nordic Tales og se mere smukt design af Nordic Tales

Låge nr. 14 - Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales Låge nr. 14 - Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales

Låge nr. 14 – Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales
Artikel
Låge nr. 14 – Æstetisk smuk vase fra Nordic Tales
Beskrivelse
14. december - kun 10 dage tilbage... er du godt med på julegave- og hyggefronten? Und dig selv en slapper - sæt dig i din bedste stol, smæk benene op
Forfatter
Boligcious

122 Comment

 1. Den skal stå på mit nye spisebord som er i hvid og eg – det perfekte match:-)

 2. Fordi den ville pynte gevaldigt og lyse op i min stue. Tror at jeg ville få mange gode øjeblikke med den, hvor vi rigtig ville hygge og se TV sammen. Desuden ville den bringe et smil frem på mine læber hver dag jeg kommer hjem til den :-)

 3. Vasen skal “bo” hos mig fordi, den vil den lyse op i stuen og passe godt sammen med de lidt skæve ting jeg har. Kan lige se den på spillebordet, sammen med bl.a. nogle af de japanske ting jeg har arvet, der vil den virkelig gøre sig godt (og gøre at de andre ting tager sig bedre ud).

 4. Åh gode gud, den er jo fantastisk!!! Tror det er den smukkeste vase jeg nogensinde set!
  Jeg ejer faktisk ikke nogen vase (38 år og ikke en eneste vase?? Jep!), men det er noget jeg ønsker mig. Er lige ved at flytte ind i stuen, har blevet nødt til at skaffe mig en indeboende, efter at min kæreste gennem 7 år forladt mig for en anden..
  Glæder mig til at starte mit nye liv i mit ‘nye’ værelse, drømmer om at omgive mig med smukke smukke ting.

 5. Hvor er den smuk

 6. Jeg ville elske at have denne fine vase stående på det egetræsbord min mand har lavet til mig :-)

 7. Så smuk til den nordiske stil og derfor perfekt i mit hjem….

 8. Er i sommers flyttet i hus, som vi stadig er ved at lære at kende – derfor har vi langt fra indrettet os endnu, men vasen her vil være en kærkommen tilføjelse <3

 9. Åhh den er smuk :-D

  Vi er ved at renovere vores stue i retro look… og med mange ting fra genbrugsen. Specielt er jeg vild med det seje sofabord i massiv palisander og med nitter… på det skulle den smukke vase stå, hvis jeg altså skulle være så heldig at vinde.

  Glædelig jul
  piahaun@gmail.com

 10. Denne smukke vase skal bo ved mig, da jeg (endelig!) har fået ny lejlighed! Jeg mangler virkelig sådan en smuk vase til at pynte i mit nye hjem :-) Håber!

 11. Der sad to katte på et bord kvittevitte vit bom bom! så sagde den ene hør min ven: “er det ikke en smuk vase vores mor har stående der, med blomster fra haven?” så sagde den anden: “nej det er da ikke blomster fra haven, det er jo vinter, det er de blomster far kom hjem med i går, hvor mor blev så glad, at far fik kys og vi fik rejer”!!!

 12. Jeg tænker at den skal stå på min hvide reol med nogle pæne grene i :)

 13. Den vase skal bo hos mig fordi dens lethed og elegance vil komme til fulde i et hjem hvor den vil tilføre noget naturligt i et ellers bymæssigt miljø..

 14. Den skal bo her hos os, fordi at den vil blive brugt – til de vilde blomster vi vinder på vores gåture ude i Sydhavnen – de efterårsgrene vi finder nede i ValbyParken, de blomster min dreng nogle gange kommer hjem med fra hans små ture (undskyld naboer <3).
  Glædelig december..
  Miatilda A

 15. Åhh hvor er den fint! Den ville pynte helt gevaldigt i vores store stue – vi mangler virkelig meget en pæn vase, den ville være så fin med smukke tulipaner <3

 16. Så smuk :-) vil være en fin afløser for min gamle filigran der er skåret i kanten

 17. En vase er vel det dejligste man kan anskaffe sig her i den kolde tid… som en indbydelse til at lukke noget eventyrligt, frodigt og dejlige minder om sommeren ind i vores stuer. Vasen ville passe perfekt ind hos mig, og jeg ville nyde at have endnu en grund til at fylde stuen med de dejligste blomster.

 18. Er ret vild med den vase, uden at have set den før. Synes det er et dejligt design og meget nordisk at kombinere træ og glas, noget råt op imod noget mere traditionelt – I like. Vil passe godt ind i mit hjem:-)

 19. Jeg har kigget på nøjagtig denne vase i lang tid! Er helt forelsket i den. Vasen skal bo hos mig, så den kan pynte så fint i mit køkken. Har en hylde der er fyldt med rod og som gerne vil have et andet formål. Væk med rodet og ind med den flotteste vase, jeg længe har set. Så bliver min hylde og jeg glade :)

 20. Minmon mand køber aldrig blomster til mig, men han er god til at gå i haven og plukke blomster eller skære grene af. Han ville kunne trylle med den fine vase.

 21. Fordi jeg meget gerne vil invitere naturen mere indenfor på disse kolde dage. Jeg fryser – og har brug for flere blomster, grønt og en smuk vase til det, ville være så skønt:-)

 22. Det skal den fordi jeg bruger 1½ liters cola flasker der er skåret over som vaser – Af den simple grund at jeg ikke ejer en vase. Lidt pinligt :)

 23. Der var engang en søde pige, som boede i et hus langt ude på landet. En dag kom hendes søde mand hjem med en buket hvide roser, men de havde ingen vase at sætte dem i. Heldigvis vandt den søde pige en vase fra Boligcious og alle levede lykkeligt til deres dages ende. Glædelig jul:-)

 24. Vasen bør flytte ind hos mig, som en lille opfordring til min bedre halvdel! ;-) Den vil passe PERFEKT i alle rum – hvor er den smuk!!!
  /Mette

 25. Sen smukke vase skulle fuldende et stilleben i min stue jeg gennem længere tid har forsøgt at sætte sammen. Det har bare endnu ikke været helt perfekt. Men da vasen kombinere træ og glas tror jeg den ville kunne binde tingene smukt sammen.

 26. Den skal da bo hos mig, fordi jeg elsker egetræ og jeg elsker vaser – den perfekte kombination!

 27. Den er godt nok flot – og den skal bo hos mig, fordi jeg kun har én vase. Jeg fik en kæmpe buket tulipaner til min fødselsdag i sidste uge, og jeg var nødt til at sætte dem i halvliters målebægre, fordi de ikke kunne være i den ene vase. Knap så pænt…

 28. Den er simpelthen så smuk. Er vild med kombinationen af glas og træ :)

 29. Jeg er igang med at udskifte alt det gamle jeg har har ikke brugt penge på mit hjem i flere år, da jeg har været under uddannelse og efterfølgende været vikar ansat i 3 år. Nu er jeg blevet fastansat her fra den 1. januar og nu skal der friskes op i hjemmet med nye pynteting, men hold op det er jo dyrt at skifte puder, plaid, lysestager og vaser, når man har en lidt dyr smag :) så det kunne være skønt at vinde denne smukke vase, så er jeg da et skridt nærmere mit nye hjem.

  Glædelig 14 december.

 30. Fordi den er smuk og unik, som mig :) :)

 31. vasen den hos mig skal stå
  så min stue stil kan få
  fyldt med blomster puttes i
  roser, violer folk kan gi

  krydser fingre :-) <3

 32. Jeg vil elske denne vase den skulle stå midt på mit store spisebord hvor alle kunne se den :-)

 33. I morges stod jeg sammen med alle mine andre venner,et pragtfuldt udbud fra Hr. Pedersens blomsterhandel.
  Vi var kommet ind med den store lastbil fra Holland og kørt ud på Ingerslevs bouv i Aarhus. Vi landede på noget de kaldte torvet også skulle vi stå der,piv koldt og stadig se “Hollandsk” ud.
  Når vi så blev valgt,så var der ik noget værre end “den der stod sidst”,for jeg var mindst lige så god som alle de andre.!! ca. kl 09.00 kom der en dame, trækkende med sin cykel,jeg kunne se at hun var en af dem der handlede ofte på torvet, Hendes flettede cykelkurv var fyldt med frugt og grønt og jeg kunne se at hun havde brug for pæne Hollandske vinter Tulipaner til i aften,lørdag aften,sikkert et middagsselskab. SÅ var det nu,alle “mand” blev mere ret end nogen,men jeg vidste jeg havde et lille forsprigng, jeg var den eneste i spanden som var lilla,flotte blade,men mest var jeg ikke helt udsprunget endne og jeg var piv,ret… Ja ja, tag mig ,tag mig !
  YES jeg blev købt,hun cyklede med mig i kurven og jeg kunne se at Hr. Kartoffel synes jeg var ret flot! Selvom han havde hans lidt brune toner kunne jeg stadig se ham rødme.
  Vi kom hjem og jeg ventede spændt på hvilken flot vase jeg skulle sættes i, var det mon Kähler, Lyngby eller…. HJÆLP… Hvad er det jeg ser.. Hvordan kunne hun gøre det mod mig… Her lå jeg på bordet,kunne ane Musel Mega være fundet frem,med de fineste blå streger og så kommer hun med en IKEA vase????? Og jeg så Ikea vaser überalles…. Hvad er det lige jeg har gjort mig så ret for. Jeg havde mindst ventet mig en Nordic Tales, deres sidste nye skulle være SYMBIOSIS… Snøft snøft…… og da det kom til stykket var det ikke engang Mega stel,en billig efterligning fra et eller andet mærke.. Hvad var det for noget jeg havde rodet mig ud i?? ALT efterligninger over det hele, men hun havde jo købt grøntsager,frugt og så MIG, en FLOT lilla vintertulipan,jeg havde da forventet noget mere :/

 34. Ved at vinde den flotte vase, håber jeg på at få blomster fra min kæreste. Lige nu har jeg nemlig ikke en vase der er stor nok hvis jeg får en buket fra min kæreste ;D

 35. Den skal bo hos mig,
  fordi jeg ikke har nogen der ligner den:-)

 36. Den skal stå hos mig, for der bliver den passet godt på og samtidig passer den godt ind :)
  Glædelig 3. advent :)

 37. Jeg bruger meget tid til at betragte naturen og vasen giver mig mulighed for at se blomsternes forfald på en ny måde

 38. Fordi jeg elsker at omgive mig med smukke brugsting i mit hjem, og denne vil være en kærkommen ny designting i samlingen.
  Glædelig 3. søndag i advent :-)

 39. Denne smukke vase skal bo hjemme hos mig, da jeg liiiige står og mangler den til efter jul, hvor jeg altid køber hvide tulipaner og hyacinter, som jeg pynter op med herhjemme, da det ellers bliver så tomt efter julens mange nisser og gran. Og nu er sagen jo så den, at mine vaser godt kunne trænge til lidt udskiftning og den smukke vase ville tage sig flot ud med en masse hvide tulipaner i.

 40. Nejjj, hvor heldig kan man være. Jeg har ledt længe efter en vase, bestående af noget træ. Jeg elsker de forskellige træsorter, smukke og naturlige og jeg elsker min “træmand”, som er skovfoged. Så ja noget med træ, det er lige mig.

 41. Jeg elsker brugskunst

 42. Vasen er jo noget utraditionelt, det samme er jeg også. Udvendigt er jeg ligesom den en blanding, jeg er halv kineser og halv dansker. Men jeg er også utraditionel indvendig, kan godt lide at gøre tingene på min måde. Det betyder at jeg ikke gøre alting efter bogen, fx. laver jeg gerne utraditionelle opskrifter hvor jeg eksperimentere. :)

 43. Den skal få den fornemmeste plads på min køkkenø, hvor den vil gå godt i spænd med mine to bartaburetter i træ:)

 44. den skal stå på vores stuebord så vi hele tiden kan beundre den

 45. I den øde og golde vinduskarm, som befinder sig i rummet lang mod nord, sider en buket blomster hjemløs og forladt.
  Bliv fadder til en ensom og sultende blomst – støt i dag med en vase.

  – BlomsterUnionenVest

 46. Den skal stå og pynte i min stue! :D

 47. Min datter Julie fylder 25 år i dag – hun er arkitektstuderende og vil elske en vase så æstetisk som denne – så den vil jeg gerne vinde til hende.

 48. den skal stå på mit spisebord med nogle skønne blomster i :)

 49. Jeg skal snart ud af min lejlighed og går derfor og drømmer om at finde drømmeboligen og indrette den. Den smukke vase skulle stå på mit spisebord så der altid var noget flot og friskt at kigge på. Så ville jeg også have en undskyldning for at købe flotte blomster :)

 50. Den skal pynte på mit tv-bord. Jeg er i konstant mangel på vaser, hvilket ikke er optimalt eftersom jeg elsker blomster og altid har friske blomster stående. Mangler noget at skifte med, bliver i længden lidt træt af at kigge på den samme Kähler vase :)

 51. Håber vasen kommer til at bo hos mig da jeg ELSKER en smuk buket blomster, jeg glædes virkelig ved synet <3
  Den vase jeg har nu har jeg haft i nogle år efterhånden jeg ville blive rigtig glad for denne som er noget mindre

  Glædelig 3. Søndag i advent

  kh karin

 52. Den ville være flot på vores reolsystem af hvide bogkasser hvor nogle af dem har Ege låger. Og så vil min kæreste helt sikkert blive glad for den

 53. Den ville være fin på vores spisebord i eg og så ville min kæreste heller ikke have det som undskyldning for ikke at komme med blomster. 5 år har vi været sammen, 2 gange er han kommet med blomster, vores første valentinsdag fordi han vidste jeg havde købt gaver til ham og han intet havde til mig og en enkelt fødselsdag hvor han ikke havde fået købt en gave til mig… På 5!?!!! År!!

 54. Vasen skal da bo hos mig, da den vil få mange gode hyggestunder sammen med min æstetiske sjæl :) Den vil blive pimpet og stylet i det uendelige.

 55. Vasen skulle pt pynte og pryde vores pt meget tomme vindueskarm i køkkenet hvor vi opholder os mest . Jeg ville fylde den med flotte trommestikker:)
  Glædelig jul

 56. I går var min kæreste på knæ og vi lovede hinanden at vi altid vil holde sammen. Der var – og er – så meget kærlighed i luften! Hvis jeg bliver den heldige vinder af vasen. Så skal den pynte på skænken i stuen og minde mig om en uforglemmelig weekend :)

 57. Hvor er den flot :) Jeg vil meget gerne vinde den til at komme roser i :) Jeg er så heldig at have en kæreste som en gang imellem kommer hjem med roser når han har været ude og handle, men da jeg ikke ejer en pæn vase kommer de i en vandkaraffel :D så en vase er hårdt tiltrængt…!

 58. Vasen er meget smuk og enkel og vil passe fint til både moderne og antikke ting, og da jeg har en blanding af dette, vil den passe fint hos mig.

 59. Den skal bo hos mig fordi vi har købt nyt hus med en dejlig have, hvor jeg kan plukke masser af smukke buketter til den.

 60. Den smukke vase vil bare passe helt perfekt hos mig <3

 61. Fordi jeg bliver helt høj og glad indeni, når jeg ser og fornemmer vasen – får lyst til at røre den og nyde kombinationen af det hårde, blanke glas og det bløde, varme, let nubrede træ :-)

 62. Den skal flytte ind hos mig, for jeg har et par nysgerrige piger, som vil få meget ud af at kunne se, hvordan stilkene står i vandet.

 63. Wauw den er flot!
  Den skal helt sikkert bo hos mig. Elsker træ og foretrækker ofte mine egne designs i træ, så mon ikke den ville passe rigtig god ind her hos mig…
  Krydser alt hvad der krydses kan! :-)

 64. Jeg har sat tre hylder ovenover hinanden i min stue, hvor jeg udstiller mine ynglings ting, her passer denne fine vase super godt ind!

 65. Jeg er sygemeldt og det gode er at der vælter ind med buketter – så jeg er i vasemangel :D Denne er gudesmuk og jeg lover jeg vil passe godt på den <3

 66. Wauw, den er flot! Enkel, klassisk og nordisk i design :-)
  Afleverer min Bachelor opgave i morgen, så synes selv, at jeg fortjener en lille gave efter en meget hård skriveperiode :-)

 67. Jeg vil tilbyde den en fin plads på vores skænk i køkkenet. Den vil få et par naboer, men ingen som måler sig med dens skønhed og æstestik, så jeg er sikker på, at den vil føle sig hjemme;)

  Kh Rikke

 68. Åh, hvor er den flot! Den skal bo hos mig, fordi jeg i morgen afleverer mit bachelorprojekt, som jeg de sidste mange måneder har brugt ufattelig mange timer på. :-)

 69. Den skal stå midt på mit spisebord i stuen, så jeg hele tiden kan kigge på den ;)

 70. Mmm…. Jeg ejer faktisk ingen vase – så det ville være fantastisk!

 71. Tror jeg er voksen nok til at eje noget pænt nu – og den er voldsomt pæn! Efter i mange år at have boet seks mennesker i et lillebitte hus med kun to værelser, har vi nu udvidet, og skal til at indrette et kæmpehus!

 72. Den skal pynte på mit nye runde sofabord i egetræ – et perfekt match <3

 73. Ih, sikke en smuk vase. Den må meget gerne bo her, da den vil pynte så meget på mit sofabord :-)

 74. Fordi den lige ville passe til alle de grene jeg hele året elsker at ha stående i stuen.

 75. Den skal da bo hos mig – helt konkret på mit skrivebord, hvor den vil lyse op og jeg kan kigge på den, når jeg slår blikket op fra bøgerne og eksamenslæsningen.

 76. Der var engang et bord i en walk-in som SÅ godt kunne tænke sig lidt pynt.
  En dag så dens ejer en konkurrence hos Boligcious med lige netop dén vase, som ville klæde bordet allerbedst.
  Ny krydser både bord og ejer fingre ;-)

 77. Uha, hvor er den smuk!! Har aldrig set den før?
  den vil bo ih så godt hjemme hos os, hvor jeg ofte køber lækre blomster, som søger husly i smukke vaser, som denne :-)

 78. Der var engang en vase, som savnede et nyt hjem. Malene Marie & Maria valgte tilfældigt en vinder – og han hed Christian. Christian blev mægtigt glad. For nu havde han en ekstra overraskelses juleaften til sin kæreste.

 79. Mit på mit runde spisebord i køkken/alrummet :) med friske grene eller blomster.

 80. jeg vil utrolig gerne vinde disse vaser fordi jeg bare elsker blomster, især bonderoser som får mig til at tænke på min elskede mormor som desværre døde her i sommers

 81. Jeg ville elsker at have den smukke have til at pynte i vores nye hjem, der er halvtomt.. Det er ikke sådan at rykke fra lejlighed til hus…

 82. Fordi jeg har hørt den har sagt den gerne vil hjem og bo hos mig,fordi jeg elsker at sætte fine blomster i den. <3

 83. Vasen skulle slet ikke bo hos mig, den skulle bo i min venindes nye lejlighed, hun er lige blevet alene, og lige flyttet i lejlighed.. Jeg vil give hende vasen og en kæmpe buket blomster, så hun huskes på at hun er den bedste :)

 84. Jeg ville elske hvis vasen kom til at bo hos mig, fordi der efterhånden er sneget sig flere og flere træ detaljer ind i min bolig. :o)

 85. Den ville få det godt her i vores hjem. Jeg holder meget af matrialet træ, dets glod for andrer sig med tiden…ja det er et levende materiale. <3

 86. Den skal da bo hos mig, fordi den med sin fine, enkle stil vil sprede glæde og lys i vores mørke lejlighed, hvor lyset næsten ikke slipper ind ad vinduerne her i vinterperioden.

  Rigtig glædelig 3. søndag i advent :-)

  Vh. Katrine

 87. Den her meget fine og pæne vase hører ganske enkelt til hjemme hos mig, fordi jeg slet ikke har en vase endnu! Det går jo ikke, hvis der pludselig er nogen, der får forfærdeligt meget lyst til at give mig blomster! :) Og forresten er jeg er vild med træ – det ser mega pænt ud sammen med glas!

 88. DER VAR ENGANG… en ung pige, der elskede mode og indretning. Hun var studerende og skulle til at flytte for allerførste gang, men ak, der var så mange ting man skulle have i starten, at hun ikke havde råd til dyre og smukke ting. Selv med et job ved siden af studiet, var der kun råd til det mest nødvendige… Og da hun ikke havde nogle vase, var hun bange for at der slet ikke ville komme nogle blomster i det nye hjem… Se dét var sørgeligt – for alle kvinder elsker blomster i hjemmet.

 89. Den ville være rigtig fin ovenpå vores teaktræs skænk med nogle flotte blomster i :-)

 90. I vores soveværelse ville den passe rigtig godt ind :)

 91. I vores entré ville den da være så fin, så fin.

  Deltager og krydser fingre!

 92. Der var engang en lille nisse, som så brændende ønskede sig en vase til alle de blomster han plukkede… Denne vase vil han gerne have ;)

 93. Den ville passe perfekt ind i min nyrenoverede stue… jeg er vild med bolig tilbehør der har træ som element så denne ville passe perfekt ind til resten :)

 94. Fordi min søn igen spillede fodbold i stuen og smadrede min flotteste vase. Det var i går så nu ønsker jeg mig noget nyt til hæderspladsen

 95. Skønhed er dog noget højere” sagde grenen med de røde bær. SYMBIOSIS vasen, svarede, at kun de udvalgte kommer i det skønnes rige! Der er forskel mellem væksterne, ligesom der er forskel mellem menneskene! Se det er en NORDIC TALE

 96. Jeg ejer ikke en vase. Ikke en eneste. Vi bor i en tændstiksæske (altså, ikke en rigtig tændstiksæske, men en lejlighed på størrelse med én) og det er alligevel ganske sjældent, at jeg får blomster. Hver gang jeg har født et barn – hvilket vil sige to gange – har jeg fået nogle blomster, og der har jeg måttet tage kander, litermål og syltetøjsglas i brug. Classy, ellers. Nu afleverer jeg (forhåbentlig – ellers ved jeg snart ikke hvorfor jeg bruger al den tid på læsesalen) speciale, og så kunne det jo være, nogen gav mig blomster igen, så det ville være fint denne gang at være på forkant ved rent faktisk at eje en vase. Og denne vase er så smuk, at jeg ligefrem tror, jeg ville købe blomster selv og sætte i den imellem de der ikke så hyppige anledninger, hvor andre forærer mig blomster.

 97. Denne smukke vase skal bo hos mig, i en kort stund, fordi alting har ende. Jeg tror på, at nogen gange skal man give noget videre, som man selv er rigtig glad for, noget der er svært at give videre fordi man jo egentlig gerne vil beholde det. Derfor skal vasen videre til min storesøster, som jeg sjældent ser. Vasen skal pryde hendes hjem og minde hende om mig, hendes lillesøster der næsten altid er til at gennemskue, med en tyk skal for oven og rund på midten ;-) den skal glæde hendes med visheden om, at noget jeg gerne ville have beholdt, gav jeg til hende fordi hun er den hun er :-)

 98. Det er den smukkeste vase, jeg nogensinde har set. Den ville stå perfekt i min stue ved siden af min Kaj Boyesen træabe, “karrussellen”/trææske af Akiko Kuwahata og en nordnorsk trætumor min kærestes bedstefar selv har skåret af og finslibet. Uh. Håber.

 99. Den skal have aerespladsen paa spisebordet. Aldrig ude af syne!

 100. Selv om jeg elsker den vase, så skulle den bo hos min søster.
  Hun har knoklet for at få sit eget lille drømmehjem, og den ville passe så fint og jeg ved at vi begge ville tude af glæde

 101. Den skal bo hos mig og skabe glæde ved, at jeg kan se på noget smukt hver dag!!!

 102. Den skal da hjem til mig ;)

 103. Hold da lige Fast, hvor er den smuk og speciel…
  Den skal Stå hos min søn og svigerdatter, hvis jeg vinder.
  Unge mennesker som ikke ejer en vase og da slet ikke en ordentlig en..
  De plejer, at bruge en flaske, hvis en buket indfinder sig hos dem…
  Ønsker dig og dine kære en god 3. søndag i advent…
  Ja er ved at være lettere julestresset…♥♥
  Som Farmor, den der skal holde juleaften er der nok, at se til..

 104. Åh skovfogden eeeelsker træ og den ville få ærespladsen i min smukke vindueskarm sammen med andre “værdifulde” træting, bl.a. en skive af Danmarks højeste træ som var en afskedsgave fra mine tidligere og skønne kolleger i Silkeborg <3

 105. Den skal bo hos mig, fordi jeg så på den måde måske bliver bedre til at købe blomster til mig selv. Måske vil vasen endnu motivere min bedre halvdel til at give mig nogle (meeeen forventer dog ingen ting) ;-)

 106. Smuk smuk vase. Den vil passe godt ind herhjemme :)

 107. Fordi den bare er så pæn, og ville gøre mig rigtig glad!

 108. smuk er den – lover at købe roser til min kæreste – de vil kommer i godt selskab ….

 109. Denne fine vase skal bo hos mig fordi den ville pynte så flot på mit kedelige spisebord – og så ville min kæreste måske komme med nogle fine blomster jeg kan putte i den :)

 110. Den ville pynte gevaldigt op på mit spisebord

 111. Der var engang en knasung dame. Hendes øjne var gnistrende grønne, men, ja, lidt matte i det. Hendes kinder hvide og tørre. Vinteren havde overrumplet hende som aldrig før; de kolde vinde trak i hendes trætte krop, når hun gik ud til postkassen om morgenen. Hun sad bænket til bordet, dag og nat og dag og nat. Livsgnisten var fortidig. Nutiden var slem, ÅH, så pokkers slem. Hun var nemlig fanget i et lurvet net fyldt med eksamensangst, nervøse pletter, åndenød og alt for lange og svære formuleringer. HVILKEN FRYD DET IKKE VILLE VÆRE at kunne kaste sit angste blik på noget fint og særligt! Hun ville så måske endda overleve alle strabadserne. Måske.

 112. Der var engang et hjem. Hjemmet ville egentlig gerne være et udendørs hjem, men på grund af den kolde skandinaviske temperatur, valgte hjemmet i stedet at invitere alt hvad der var naturagtigt indenfor. Dermed blev hjemmet til en lille smule udendørs hjem, med de smukkeste elementer fra naturen inde i varmen.

 113. Fordi man som nybagt førstegangs mor ind imellem har brug for lidt forkælelse – lidt luksus :-)

 114. Vasen skal bo i min vindueskarm, da den er dyb og lav og vasen vil derfor pynte der

 115. Fordi den skal minde mig om at det, der er anderledes også er smukt – Ligesom min dreng, der har Aspergers syndrom :)
  Glædelig 3. søndag i advent!

 116. der er slet ingen tivivl om hvor jeg vil have den smukke vase st

 117. Den skal helt sikkert flytte ind hos os, den vil få et 3 meter langt unik træbord at bo på. Derudover vil den blive flittig brugt da vi bor i noget af danmarks smukkeste natur nemlig dollerup bakker hvor der altid er mulighed for at finde noget fint at putte i ;)

 118. Nordic Tales er et af mine ynglings mærker jeg har stående i huset. Smukt håndværk. Specielle og anderledes design.

 119. Der var engang en skøn vase, der manglede et sted at stå. Den ledte og ledte til den så Charlottes fine spisebord og med det samme vidste vasen, at den havde fundet det perfekte hjem.

 120. Her i huset er der 2 skønne børn der elsker at finde blomster og plukke dem til deres mor, men hun har svært ved at finde en vase at putte dem i og nogle gange glemmer hun endda blomsterne midt på køkkenbordet, Hvis vasen boede her, ville den stå på skænken i stuen og derfor invitere til at blive fyldt med de skønne blomster børnene kommer med.

 121. Den kan stå på mit spisebord og være et perfect match, da det er i eg. Den passer også perfekt på mit sofabord, der er i hvidt

 122. in kæreste og jeg skal flytte sammen til marts 2015. Vi er ved at lave et egeplankebord og denne vase ville jo passe perfekt til vores nye spisebord <3

Leave a Comment

Email (will not be published)