DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Ven & Ner Finur – Dagens Poster

Dette er sidste indlæg med Dagens Poster i år. Jeg har så meget på hjertet her op til jul, derfor afløses Dagens Poster af andre indlæg, så du vil stadig få 2 ‘fix’ fra Boligcious om dagen. Dagens Poster er tilbage 2. januar.)

Jeg mødte Bine Jo Mortensen på Finders Keepers denne weekend. Jeg har aldrig set hendes illustrationer før, men er jeg er så glad for, at jeg spottede hende med det samme jeg trådte ind i hallen. Bines stil er lige mig! Finurlig, skæv og fantasifuld. Jeg var forbi Bines stand et par gang, jeg kunne simpelthen ikke slå ‘Finurerne’ ud af hovedet.

Bine har skabt ‘Finur’, et skønt lille væsen, som du kan møde i de fleste af hendes illustrationer.
Mange af Bines illustrationer er enkle i sort/hvid, men der er også smukke farverige værker, som er mindst lige så lækre.

Bines illustrationer koster 75 -125 kr. -og ja, jeg har sagt til hende, at hun er ALT for billig, så nyd det, så længer det varer!

Giv dig selv en FINUR i gave eller køb en i julegave og ram den ind i en lækker ramme.

Kig forbi Bines webshop

Ven & Ner Finur - Dagens Poster

Todays Poster is illustrated by Bine Jo Mortensen. Bine has created a world of small figures which she calls ‘FINUR’. I love her quirky, whimsical and cute style. Bines art prints can be purchased for 75-125 million in her shop : webshop

Ven & Ner Finur – Dagens Poster
Artikel
Ven & Ner Finur – Dagens Poster
Beskrivelse
Dette er sidste indlæg med Dagens Poster i år. Jeg har så meget på hjertet her op til jul, derfor afløses Dagens Poster af andre indlæg, så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply