Låge nr. 6 – fra STILLEBEN

Vi er nået til låge nr. 6…. det går stærkt ikke? – Bag dagens låge gemmer sig noget som jeg har ønsket mig i årevis, men aldrig har fået købt – måske har du det lige sådan? I dag kan du vinde en smuk hånddekoreret lavesten fra Made a Mano. Stenen er smuk som underlag i et stilleben, til opbevaring af olier og krydderurter i køkkenet, som serveringsbræt, som afsætning til varmegryder og fade… -der er mange anvendelsesmuligheder

Låge nr. 6 - fra STILLEBEN

Jeg er vild med Made a Manos lavasten og denne grønne sten, som er nøje udvalgt at pigerne fra stilleben er ingen undtagelse.
Stenen måler 20 x 30 cm og har en værdi af 699,00 kr.  Alle Made a Manos lavasten er håndlavede hele vejen igennem processen, af lavasten fra Etna og Vesuvio.

Se udvalget af lavasten hos Stilleben, besøg butikken i Niels Hemmingsensgade eller besøg deres lækre nye online shop her

Sådan deltager du

Fortæl os hvad du vil bruge lavastenen til i kommentarfeltet herunder – vi trækker lod om gaven fra Stilleben ved midnat.


 

Grønne nuancer er en af de helt store farver i år, og næste år. Grøn er smuk sammen med messing og guld. Stine fra Stilleben har givet sit bud på hvor smuk stenen kan anvendes. Alt i denne fine opstilling kan købes hos Stilleben

Låge nr. 6 - fra STILLEBEN

Låge nr. 6 – fra STILLEBEN
Artikel
Låge nr. 6 – fra STILLEBEN
Beskrivelse
Vi er nået til låge nr. 6.... det går stærkt ikke? - Bag dagens låge gemmer sig noget som jeg har ønsket mig i årevis, men
Forfatter
Boligcious

173 Comment

 1. Jeg vil bruge den til at lave et fint stilleben i mit køkken- for at skabe lidt hygge. Elsker grøn, og har lige monteret grønne( og messing) retro glas håndtag på alle mine køkkenskabe- den den lækre lavasten passe lige ind :)

 2. Ville bruge den til at give lidt farve i badeværelset og til at bære sæben, håndcremen og en lille blomst!

 3. Hvor er den smuk. Ville ikke kunne nænne at dække den med ret meget. Men en lille olieflaske, lille skål med flagesalt og peberkværn på spisebordet. Og et par fine små
  benskeer.

 4. Uh, den er smuk – grøn er min absolut yndlingsfarve. Jeg ville bruge den til at stille salt, peber, olie og eddiker på i køkkenet…

 5. Den skal klart være med til at sætte endnu mere stil over vores nye lækre sofaborde – som fundament for et stilleben med lys, træ og keramik.

 6. Virkelig fed farve, er vild med grøn

 7. Den skal bruges som “aflægger”-sted for de smykker jeg bruger igen og igen, og som jeg gerne vil have let adgang til :)

 8. Midt på spisebordet skulle den bo, klar til dejlig mad og tekander – og gerne sammen med den jeg har ønsket mig til jul!!

 9. Hvis jeg skulle være så heldig at bliver vinder af sådan en fiiiiine en.. Så skulle den bruges sammen med mine kværne fra muuto og min elskede lotus skål. ♥

 10. Jeg ville bruge den på mit badeværelse til sæbe og måske et par lys – kunne være SÅ fint at pimpe det lidt op:-)

 11. Som et fint stilleben på badeværelset med håndsæbe, blomst og stearinlys.

 12. den smukke lavasten skal bruges til at have en enkelt lysestage st

 13. Jeg vil bruge den som serveringsbræt elller til afsætning af mine gryder. Den er jo fantastisk smuk! Hvorfor har jeg ikke opdaget den noget før? Nå, endnu et ønske til julegaven :)

 14. som serveringsbræt…og alt andet… :)

 15. Denne smukke lavasten skal bruges i stuen til stilleben samme med andre smukke ting :)

 16. Jeg ville stille den på min retro skænk i teak træ med en flot vase ovenpå.

 17. Mulighederne er jo uendelige, fordi den er så smuk…..og farven passer lige til mig, så den vil vandre rundt fra rum til rum.

 18. Lavastenen skal bruges som serveringsfad til julekonfekten i år:-)

 19. Sådan en har også alt for længe stået på min ønskeseddel! Hvis jeg vinder skal den stå på vores spisebord i køkkenet :)

 20. Den kommer til at bo i min vindueskarm som tableau for smukke ting, der skiftes ud i løbet af året.

 21. Jeg ville bruge den på vores spisebord, og stille vores salt og peber sæt derpå og en lille blomst :-) Ville være en rigtig lækker julegave, har kigget på de forskellige lavasten så mange gange!

 22. den skal pryde mit køkkenbord med små fine hvide lysestager og en gammel kinesermand der kan ryste på hovedet (hjembragt fra Kina). For han fortjener nogle fine hyggelige omgivelser!

 23. Den skal stå og pynte i køkkenet op ad de hvide fliser. Og ellers kun bruges når madpakkerne skal smøres, så der kommer lidt inspirerende “glam” og farve

 24. jeg ville bruge den i stuen til lidt af hvert:-)

 25. Jeg vil bruge den til at lave et smukt stilleben på skænken i stuen.

 26. Jeg ville stille den smukke lave sten i vindueskarmen i vores badeværelse, med en enkel sæbe og en lille kaktus på, det ville pynte så fint, så fint, og hvilkelig peppe det rum lidt op. God weekend

 27. den skal stå på spisebordet med en vase på og etparti lys! Jeg elsker den grønne farve!

 28. Jeg vil forære den til min skønne datter, der elsker grafiske ting og grønne farver

 29. Uh, den er fin! Tror jeg ville bruge den i stuen, bl.a. som underlag til min Tom Dixon stage!

 30. Jeg ville klart bruge den i køkkenet

 31. Den skulle være midt på spisebordet der skulle den bo, klar til dejlig mad og tekander både til hverdag og fest

 32. Den skal hver dag bruges til min morgenmad og den varme kop te.

 33. Jeg vil bruge den til en simpel dekoration med smukke lysestager og en lille vase på.

 34. Med en mini orkide og lidt dims

 35. Den ville være flot i køkkenet til at stille olieflasker og salt- og perberkværn på.

 36. Jeg ønsker mig både en til badeværelse, køkken og spisebordet ☺️

 37. jeg mangler en fin plade til mit vindue, hvor jeg kan lave små udstillinger, og da der er meget hvidt i min lejlighed ville det være skønt med lidt farver som de smukke grønne!

 38. Uh den ville være så flot i vores nye stue med et fint lille stilleben.

 39. Som underlag for varme ting på spisebordet. Den er så fin, at den kan ligge fremme og pynte, når den ikke bliver brugt.

 40. Lavastenen skal ligge på vores køkkenbord som er af egetræ (er sikker på at den grønne farve står godt til træet). På stenen skal der stå olier og krydderier som vi dagligt bruger til madlavningen :-)

 41. Smukke farver! Jeg ville bruge den til at servere tapas til min fødselsdag i næste weekend. Tror den vil være så fin på bordet ved sammen med mit lilla made a mano :)

 42. Den skulle stå i min vindueskarm med to hvide stearinlys :-)

 43. Øj hvor er den fin. Og øj! Hvor ville den se pæn ud til et lille stilleben i vores fremtidige nye køkken som vi går og kigger og planlægger for tiden!

 44. Den er så flot ! Jeg har det præcist ligesom dig, jeg har aldrig fået købt en, men kigget på dem i mange år. Hvis jeg er så heldig at vinde, så kommer den til at stå midt på mit spisebord med lys og blomster på :)

 45. Jeg ville stille den på min kommode sammen med de mini-kaktusser i krukker, som jeg har købt for nyligt :)

 46. Jeg ville bruge det på spisebordet! Og ville sætte to lys i forskellig størrelse.

 47. Hvor er den smuk!
  Den vil jeg gerne vinde og bruge til bordskåne, da dem jeg har er ufattelig grimme.
  Hav en dejlig weekend

 48. Til at sætte lys og måske en vase på :-)

 49. Som serveringsbræt :-)

 50. Den skulle være midt på spisebord hvor der kunne stå lys, saltkar, en varm gryde etc. //Trine

 51. Til servering til en god middag.

 52. Den skal have fast plads ved siden af mit komfur, til at aflægge varme ting, røreskeer mv. på, og pynte ikke mindst:)

 53. Helt sikkert til stilleben på middagsbordet! Her i juletiden skal det være med kogler, levende lys og en hjemmelavet snow globe med et fint lille juletræ!

 54. Hvor er den fin … den skal stå på vores bord med et par små vaser og en lysestage :-)

 55. Som bordskåner eller som afsætning i køkkenet

 56. Den vlle være perfekt som en bordskåner – noget jeg stadig ikke ejer :D

 57. Den skulle stå i vinduet med min Henriette Duckert vase, fyrfadslys og min lille and fra Bølling

 58. Jeg ville bruge den finde sten på mit badeværelse. Evt. sætte en fin lille vase og et stearinlys på.

 59. Det er svært at bestemme sig for, hvor den skulle bruges – jeg kan se så mange muligheder! Hvor er den dog fin! Jeg vil nok placere den på mit sengebord som et lille ‘fad’ under min miniature-kaktus, min håndcreme og mine arvesmykker, som jeg aldrig sover med. Alternativt kunne jeg også sagtens bruge den på enten sofabordet, spisebordet eller skrivebordet til en kaffekop og andet godt. Særligt sidstnævnte er værd at pimpe lidt i disse dage, da jeg som opgaveskriverske ikke ser meget andet det…

 60. Jeg ville bruge dette smukke stykke lavasten enten til Tapas eller som udsmykning på min skænk! de er simpelthen så smukke disse lavasten….;-)

 61. Hvor er den smuk altså! Jeg ville bruge den på mit spisbord som har en flot dyb brun farve, tror de passer perfekt sammen :)
  (til olier og krydderier eller anden tilbehør)

 62. Jeg ville ikke kunne nænne at dække den smukke, smukke sten ret meget- så ville bare stille en gammel kammerstage i messing ovenpå og bruge den til at sprede hygge i stuen.

 63. Jeg hille bruge det til at samle lys og nips, nu hvor jeg skal flytte. Virkelig virkelig noget jeg ønsker mig!

 64. ville bruge den som underlag for en smuk orchide

 65. Enten på mit sengebord som stilleben til min miniature-kaktus, håndcreme, arvesmykker og diverse nips. Eller i stuen – enten på sofabordet eller på mit skrivebord til varme kaffekopper, en lille skål med snacks og levende lys :)

 66. Lavastenen vil jeg bruge til at servere lækker hjemmelavet sushi på :-)

 67. Meget fin lavasten – den vil jeg gerne vinde!

 68. Det skal stå på vores hvide spisebord med 2-3 turkisfarvede bloklys på :-D

 69. Den skulle stå midt på spisebordet, med salt og den slags på

 70. Den fine lavasten skal bo i køkkenet og på den skal olier, salt mm. stå.

 71. JEG har flere i forvejen, elsker dem.
  Det ser flot ud med Kubuslysestagen stående på dem.

 72. Kunne finde på at bruge den til at servere sushi på – eller andre lækkerier

 73. Til at pynte op på stuebordet

 74. Vi er lige flyttet og selvom vi drømme om et nyt køkken bliver det ikke lige nu, jeg vil derfor bruge den fine sten til at pynte og skabe lidt farve midt i alt det hvide og brune! Ellers tænker jeg også den kunne være fin til julebordet

 75. Jeg ville nok bruge den i køkkenet til krydderier osv.

 76. Ihhh den vil være fin til lige præcis olier og krydderurter i vores gamle 50’er køkken :-)

 77. Jeg vil stille mine lysestager fra spisebordet samlet derpå…leder nemlig efter et underlag til dem

 78. Jeg vil bruge den smukke grønne lavasten som underlag for brændende kærlighed eller risengrød som jeg serverer for mine gæster i julemåneden.

 79. den Vil klart skulle stå på mit spisebord så jeg vil kunne nyde synet af den hele tiden.

 80. Den er virkelig smuk!!!
  Den skal pryde mit sofabord med en lille fin lysestage og minivase <3

 81. WAOW! Hvor er den smuk! Jeg vil elske at vinde den, det vil i hvertfald blive budt velkommen med stor varme! Jeg vilbruge den til et stillebeners i stuen, eller til at stå på mit spisebord med lys og blomster :)

 82. Til at stille en masse bloklys på og så skal den stå på mit fine nye konsolbord :)

 83. jeg vil stille en vase med smukke blomster på stenen. vh katrine

 84. I køkkenet, den skal ‘samle’ vores kaffeting, så det ikke ser så rodet ud.

 85. Den skulle stå midt på mit spisebord og og være centrum for familiens måltider. Mellem måltiderne vil den være det smukke modspil til teaktræets mørke varme og give liv og farve til stuen.

 86. Uha, den skulle enten stå klar på spisebordet til tekander og småkager – eller også stå på mit sofabord som fundament for et stilleben! – Der er så mange muligheder med så flot en ting! :)

 87. Midt på kogeøen, som er centrum i vores lejlighed. Og vil nok bare lade den være, som den er, da vi ikke er til for meget krims-krams: Jeg har faktisk kigget på tapet i samme mønster og farve, så kunne være fedt at gøre alvor af det og smide en enkelt rulle på en lille bid væg.!

 88. Jeg vil bruge den fine sten som serveringsfad

 89. Til at pynte på sofabordet

 90. jeg vil bruge den til at sætte min tepotte på.

 91. jeg ville stlle den på mit sofabord og sætte min kobberlysestage på:-)

 92. Helt sikkert til at lave et stilleben i mit køkken med pæne olier, dressinger og eddiker. Den grønne farve ville passe perfekt ind i mit ellers sort/grå/hvide køkken :)

 93. Vores køkken skulle få glæde af denne :)

 94. Den skal være fast inventar på mit spisebord med salt og peber samt dagens dressing.

 95. Det er så smukt at jeg vil bruge det til serveringsbræt og til varme ting.

 96. Jeg vil bruge det på mit sofabord, til the og kopper :)

 97. Jeg vil bruge den som en fin bakke på sofabordet.

 98. på mit spisebord med en smuk vase <3

 99. På mit køkkenbord, til afsætning og diverse

 100. Jeg vil bruge den til opbevaring af salt og peber samt diverse olier i køkkenet. Den smukke grønne farve må absolut kunne give et frisk pust til det ellers lidt farveløse rum (:

 101. Uha, jeg ville lave en fin opstilling derpå <3 Og du har ret, Stilleben har SÅ mange lækre sager <3

  Kh Maria Seidelin

 102. Thanks , I have recently een looking for information approximately this
  subgject for a while and yours is the greatest I’ve came
  upon so far. But, what concerning the conclusion? Are you positive concerning the supply?

 103. Ih har også længe kigget langt efter de smukke sten! Skulle jeg være heldig ville jeg bruge den til et stilleben på spisebordet med lyd og lidt pynt – vi får plads til et større spisebord i vores nye lejlighed og det ville være skønt med sådan en fin sten som grundlag for lidt hygge der – og til at give lidt farve.

  kristina_7800@yahoo.dk

 104. Mit køkken er hold i mørk grå farver og der mangler noget farve, så jeg kan se den på mit køkkenbord med mine diverse olier med krydderurter og chilli i. Det vil give lidt liv i mit kedelige køkken, så krydser finger.

 105. Jeg vil bruge den som et smukt fad til den hjemmelavede julekonfekt

 106. jeg har også sukket langt efter en lavasten fra made a mano i årevis. jeg vil bruge den til at være under min kubus stage..

 107. det er så fint at det kommer til at pynte hos mig

 108. I vindueskarmen med nogle fede små vaser og lysestager ovenpå :)

 109. Perfekt til at stille julens varme fade på og ellers bruge det til et stilleben med mine fine stager fra Ö Interiör

 110. Har også haft kig på disse længe og da de kan bruges til så mange forskellige ting, vil de vandre rundt i huset. Som bordskåner, som base for stilleben på sofabord eller spisebord, i køkkenet med olier, eddiker og flagesalt, på badeværelset, hvor jeg netop har gang i et grønt tema med vaser og krukker …kunne også være så smuk på mit nye Georg bord, som jeg får i julegave….

 111. Jeg vil bruge den smukke sten i mit soveværelse, som underlag til mine smykker og måske et lille fint stearinlys.. Skøn farve!

 112. Suk hjerte. Der er smukke sager i din julekalender. Jeg vil klart bruge den på mit spisebord.
  Jeg kan rigtig godt lide at lave skiftende opstillinger på et stort Hvidt bord. Det kan være en smuk lysestage og en lille vase. Det kan være krydderier og olier. Er rigtig glad for farven, især til et meget Hvidt køkken. Denne er skøn skøn.
  Rigtig glædelig december fra
  Birthe Rostgaard Nygaard

 113. I første omgang skal den smukke indgå som basis i et lille tableau på mit marmorsofabord

 114. Jeg vil bruge den sammen med mine arvestykker i smukke grønne farver på rullebordet i min spisestue. Ved siden af de gamle lysestager i messing (også arvestykker :-).

 115. Jeg vil bruge den til mange ting. Tænker at skulle spise sushi fra den, men ellers vil jeg også bruge den med lys på :) – kan se mange muligheder :)

 116. Jeg tror jeg ville bruge dem sammen med mine tre mini vaser fra Sydkorea :)

 117. Jeg vil helt sikkert bruge den til servering. Især osteanretninger.

 118. Woa – den er flot! Ville nok umiddelbart stille den i min store boghylde med lidt enkelt “dims” på – til jeg syntes jeg har sæt nok på den til at tør bruge den i badeværelset!

 119. Den skal pynte i mit køkken til hverdag

 120. SÅ fin…. Blev jeg ‘ejer-kvinde’ af denne, ville den bruges til mange forskellige formål. Jeg elsker at lave små stilleben og at lade ting ‘vandre’. Så dén funktion den har den ene dag, ses måske i helt anden funktion den anden dag…. Det kan man netop med ting som denne….

 121. Jeg vil bruge til et slags serveringsfad – f.eks til pålæg til en brunch eller en frokost :-)

 122. Ville bruge de smukke sten til at pynte mit køkken eller badeværelse! De ville skabe liv og farve :D

 123. den skal bruges til lys i alle størrelser og en enkelt orkidee

 124. den vil lande i mit store åbne køkken, til pynt of til afsætning af varme fade fra ovnen. Så fantastisk smuk!

 125. Den skal stå på mit gamle spisebord i træ så man nemt kan sætte varme ting fra sig. Bordet står tæt på min grønne sofa i samme nuancer i min lille lejlighed, så det vil være et perfekt match

 126. Jeg har fødselsdag i dag, og stenen ville være den perfekte gave. Jeg har altdi ønsker mi en, men har aldrig fået en. Hvis jeg vinder skal den stå på vores sofabord sammen med et par vaser og lidt dims.

 127. Den skal være på mit spisebord med lys på

 128. Jeg ville bruge den på skænken i stuen :)

 129. Så fin! Jeg ville den på mit sofabord med en fin skål ovenpå :-)

 130. Til afsætning af varme ting

 131. Den vil blive basen i et stilleben i vores stue ;)

 132. Lavastenen vil være aldeles smuk til servering af sushi – og vil i øvrigt matche vores sushisæt fra Anne Black :D

 133. Den er altså også flot! Jeg ville bruge den smukke sag til parfumer på badeværelset :)

  Kh Rikke

 134. Tænker at den skal bo midt på mit spisebord :-)

 135. Hvor er den flot! Jeg vil stille den på mit spisebord og bruge den som “bordskåne”. :-) Så er den altid fremme og kan pynte.

 136. Lækker gave! Jeg ville uden tvivl bruge den smukke sten som bordskåner, jeg græmmer dagligt over at sætte vores fine tekande på en en grim men funktionel træplade.

 137. Jeg eeeeelsker farven grøn, det har været min yndlingsfarve lige så længe jeg kan huske – jeg ville helt sikkert bruge brættet i køkkenet til at stille olier på :-)

 138. På Badeværelset, ved karbad.
  Der vil den virkelig passe ind med stearinlys, lækker sæbe osv…

 139. Jeg ville forære den til min frue, som ønsker sig den i julegave.

  Vh John

 140. Så smuk den er! Elsker det grafiske mønster, de grønne farver, og ikke mindst at den er håndlavet! Jeg ka ikke vælge, så ville skifte mellem at have den i køkkenet som samlingspunkt for “hverdagskrydderierne” og i stuen med en smuk lysestage og mine ørkenroser på.

 141. De er bare så flotte!
  Jeg ville bruge den i mit køkken til at lave et flot stilleben med olie og div derpå. Krydser fingre

 142. Sushi ! Eller måske smykker.. <3
  Miatilda A

 143. Jeg ville forære min mor den, hun kunne egentlig godt bruge en mere fancy bordskåner, i stedet for dem som min bror og jeg lavede for 30 år siden ;)

 144. Jeg vil bruge den på mit sengebord til at have håndcremen på og de smykker jeg tager af når jeg skal i seng :)

 145. Min mor har ikke så forfærdeligt mange penge for tiden, så jeg ville uden tvivl forære den til hende sammen med diverse lys, så hun kan få lidt nyt pynt til spisebordet. :)

 146. Jeg vil bruge den i køkkenet og placere flasker med olie og eddike på :)

 147. Den napper jeg! Den er alligevel på min ønskeseddel til jul :)

  Den skal stå i mit meget hvide køkken med mit arvede teaktræ-saltkar ovenpå

 148. Årh, de er så flotte, sådan en har jeg ønsket mig i meget lang tid! Der er mange anvendelsesmuigheder, men jeg ville nok have den på spisebordet til at stille peberkværn, salt, stearinlys o.s.v. på.

 149. Vinder jeg skal den stå på vores spisebord til pynt men også med mulighed for afsætning af varme ting <3

 150. Som skærebræt og til servering

 151. Den vil passe perfekt i vores køkken. Her skal den stå med olier og salt og peber på – hvis jeg vel og mærket er den heldige vinder. :-)

 152. Jeg vil bruge den til olier på køkkenbordet. Den er så smuk.

 153. I køkkenet med olier og salt og peber. :-)

  • Undskyld! Den gik ud af det hele, og jeg kunne ikke se min første kommentar, så jeg troede ikke, at den var gået igennem! Kan vist desværre ikke slette denne?!

 154. Netop til olier, eddiker mv :-)

 155. Jeg ville bruge den til servering af ost og pålæg.

 156. Jeg vil bruge den til et lille stilleben på min teak skænk.

 157. Ville bruge den i et stilleben på sofabordet. Elsker den flotte farve

 158. Uhh, jeg er een af de personer som flytter rundt på ting hele tiden.. Så den skal både pifte vore lidt kedelige gæste badeværelse op, bruges til olier, salt og peber i køkkenet, midt på spisebordet med lidt lækre stearin lys og salt .. Og vigtigst af alt skulle den være den ting det satte tonen for årets julebord

 159. Jeg vil bruge den i køkkenet til at stille olie og eddikeflasker samt saltkar og peberkværn på.

 160. Jeg vil bruge den til at stille stearinlys på i min stue :)

 161. Jeg ville sætte den på spisebordet med en lille vase med et par få blomster i

 162. Jeg vil bruge den med et par små kaktusser og en enkel stage på teak træskommoden i entréen. Der mangler sådan noget farvespil

 163. På spisebordet med salt og peberkværn og en fin vase.

 164. Hejsa,

  Den er vel nok fin. Har aldrig set den før, men er helt solgt. Den kunne være mægtig dekorativ på vores nye badeværelse i vores nye hus!!

 165. Lavastenen vil jeg bruge på mit skrivebord med mine holdere til blyanter mv. og en blomst på. Jeg skriver speciale, så det meste af min tid bruges ved det bord, og der vil jeg altså gerne have lidt glæde også ;)

 166. På gulvet med min kæmpe lyngbyvase (som jeg bruger som paraplystativ) stående ovenpå den…

 167. It’s fantastic that you are getting thoughts from this
  article as well as from our discussion made at this time.

 168. Jeg vil ligge den ved siden af min hovedpude, og tænke tilbage på da jeg, som 10 årig fik de skønneste grønne månestøvler i julegave. De skulle selvfølgelig også stå ved siden af min hovedpude ;) <3

 169. Jeg har simpelthen ønsket mig sådan en SÅ længe, og grøn er yndlingsfarven, så jeg bliver nødt til at prøve lykken her :)

  Jeg ville btuge den til et stilleben på mit køkkenbord sammen med nogle af mine yndlingskeramiksager. Det ville være helt perfekt.

  /Stine

 170. Jeg ville bruge den til at få lidt farve ind på badeværelset :) evt. pyntet med et lille lys eller en fin olieflaske.

 171. Hold da op en fin farve! Hvis ikke jeg vinder den kommer den bestemt på min ønskeseddel. Jeg ville stille en mini vase med en enkelt blomst på den eller bruge den på køkkenbordet… Bare til pynt.

 172. Vil tage sig smukt ud i mit køkken med mine små special olie, krydderurteglas og kryddersalt. Og så er farven bare så absolut korrekt.

Leave a Comment

Email (will not be published)