INTERIØR Uncategorized

Meet Zuiver Furnitures

Zuvier er et hollandsk møbel brand som har eksisteret siden 1998. Jeg har været på en lille research tur (bare digitalt – desværre ikke fysisk) og har gennemgået Zuvier’s kollektion – og jeg skal da lige hilse og sige, at den er temmelig stor.

Der er mange ret interessante og lækre designs, som matcher rigtig godt ind i den danske indretningsstil. Det fede er at priserne er i et leje, hvor stort set alle kan lege med. Jeg har deler hermed min favoritter med dig, men opfordrer dig til at kigge forbi Unoliving.com og finde dine egne favoritter.

 

Meet Zuiver Furnitures

Jeg er vild med det smukke spejl med opbevaringslomme – genialt, her kan man have den daglige makeup liggende, hvis man vælger at bruge spejlet på badeværelset.

 

Meet Zuiver Furnitures

English

Zuvier is a Dutch furniture brand established in 1998. I’ve been on a little research trip (just digital – unfortunately not physically) and has gone through Zuvier’s collection – and I must say it is a huge assortment

There are many interesting and cool designs and the style matches very well into the Danish interior style. The prices are in a position where pretty much anyone can play along. Above You can see some of my favorites, but I encourage you to visit Unoliving.com to find your own favorites.

Meet Zuiver Furnitures
Artikel
Meet Zuiver Furnitures
Beskrivelse
Zuvier er et hollandsk møbel brand som har eksisteret siden 1998. Jeg har været på en lille research tur (bare digitalt - desværre ikke fysisk) og har gennemgå
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply