INTERIØR Uncategorized

Det er okay at hænge sine børn på væggen…..

Vi elsker vores unger og vil gerne plastre væggene til med dem…. eller…….?
-Altså jeg elsker mine unger, jeg har jo de smukkeste børn i verden – og jeg har da også billeder af dem på væggen, men de er ikke placeret et centralt sted i huset. Jeg synes godt det kan være en svær balance og det bliver hurtigt kikset og opstillet – særligt hvis der er tale om de der typiske “skole-foto”.

On that note, så kan det faktisk godt gøres fedt, det kræver blot, at du tænker lidt ud af boksen. Sidste sommer fik jeg lavet en fed fotoserie af mine unger og jeg ELSKER de billeder. Billederne blev taget af fotograf Sisse Langfeldt og de er ALT andet end typiske og kedelige. Billederne er taget på en fed location og mine unger var hverdags-lækre, altså hverken friserede eller i stiveste puds – de var upolerede, som jeg allerbedst kan lide dem. Billederne vil jeg med stolthed hænge alle steder i mit hjem, fordi de er rå og passer godt i mit hjem sammen med min øvrige kunst.

Det er okay at hænge sine børn på væggen.....

Olivia og Wilfred Foto: Sisse Langfeldt / Imagesbylangfeldt.dk – Location Arne Jacobsens Benzintank i Charlottenlund.

Det er okay at hænge sine børn på væggen.....

Det er okay at hænge sine børn på væggen.....Det er okay at hænge sine børn på væggen.....

Det er okay at hænge sine børn på væggen.....Det er okay at hænge sine børn på væggen.....

Sisse har udviklet et koncept, som er super cool, måske husker du billedet herunder fra Boligmagasinet for et par numre siden? Hun printer billederne på mat papir og klæber dem på sorte MDF plader. Det giver et råt look, som jeg er vild med!

Det er okay at hænge sine børn på væggen.....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisse afholder ofte fotoevents til en specialpris – Følg hende på Instagram @imagesbylangfeldt og hold dig opdateret om, hvornår hun har sine gode tilbud. Ønsker du at booke Sisse til photoshoot på bestemt location, kan du skrive til hende via Imagesbylangfeldt.dk

Her kan du se en oversigt over kommende events……

 

Det er okay at hænge sine børn på væggen.....

Det er okay at hænge sine børn på væggen…..
Artikel
Det er okay at hænge sine børn på væggen…..
Beskrivelse
Vi elsker vores unger og vil gerne plastre væggene til med dem.... eller.......? -Altså jeg elsker mine unger, jeg har jo de smukkeste børn i verden - og jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply