DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

House – Dagens Poster

Når jeg kigger på dette skønne hus illustreret af Jonas Bergstrand, så føres jeg tilbage til barndommen – dengang, hvor et sådan billede satte de bedste og skøreste fantasier i gang. Illustrationer af denne karakter fandtes ofte i de bøger min mor læste for mig – eller på de mange plakater, der dækkede hver en kvadratmeter fra gulv til loft i min mors soveværelse, som gav mig mange oplevelser og spændende fantasier.

Der sker mange ting i denne illustration – der er masser af oplevelser og historier, og det synes jeg er fascinerende. Et hvert værk, der kan hive mig væk og tilbage til barndommens naive fantasi, fortjener min opmærksomhed.

Tak for en rejse tilbage i tiden Jonas!

Læs mere om der her hos Artelimited.com

House - Dagens Poster

House – Dagens Poster
Artikel
House – Dagens Poster
Beskrivelse
Når jeg kigger på dette skønne hus illustreret af Jonas Bergstrand, så føres jeg tilbage til barndommen - dengang, hvor et sådan billede satte de bedste og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply