Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Saturday Delights: STATEMENTS

Lørdag morgen – helt stille her i mine stuer! Et enkelt stearinlys, en kop te, en blød plads i sofaen og et varmt tæppe…. så er jeg klar til lidt mind-shopping.

Jeg har samlet lidt Saturday Delights til dig! Det overordnede tema er  STATEMENT og INDPAKNING.

God lørdag ♥

Saturday Delights: STATEMENTSTegningen (ja, det er en tegning) af Audry Hepburn er jeg vild med – i det hele taget er jeg ret begejstret for den tendens vi ser i boligen pt – de her “gamle” filmstjerner og modeller på print som kunst i stuen. De her billeder har så meget power og statement over sig, og de giver et fashionabelt indspark i boligen, som jeg er vild med!

♦ Audry Hepburn print kan fås hos Etsy.com

♦ Jeg vil SÅ gerne eje Mikkel Karstad’s kogebog SPIS. Jeg har været så heldig at være på et lille Foodstyling kursus hos Mikkel og ikke nok med, at han laver LÆKKER mad, så er han fabelagtig til at anrette, så det ligner en million både på print og i virkeligheden. Bogen koster 349,95 hos butik Corfixen

♦ LA BRUKET is the new shit! Med lækker visuel identitet er LA BRUKET rykket op blandt stylisterne og bloggernes favoritter, når det gælder styling og foto. Jeg har ikke selv prøvet det endnu, men det skal jeg da helt sikkert. Købes hos Cahetu.com

♦  Smuk Saks fra HAY den vil sørme klæde mit skrivebord (jeg har faktisk snydt og købt den allerede, og den klæder kontoret) Kan købes hos Designdelicatessen

♦ ELSKER de Organic Company og jeg ELSKER statementet på denne vaskepose, read it and try and live it! Kan købes hos Kaiku.dk

♦ Den Populære Le Sac papirspose er slet ikke til at komme uden om! Papirposen er hypet på alle sociale kanaler, og jeg bliver simpelthen så glad for, at noget så simpelt, primitivt og ikke kostbart kan skabe så meget hype. Le Sac’s anvendelsesmuligheder er uendelige – brug den som papirskraldespand, til vasketøj, opbevaring af plaider eller magasiner, sæt oliventræet i den….. man kan blive ved med at finde muligheder… har du nogle idéer?
Le Sac koster kun 69 kr. og kan købes hos Cahetu 

♦ Det handler om indpakning, lækker indpakning, og Nu Te kan helt sikkert være med på den konto, og så smager den rigtig godt. Hos Objects and Use kan du se og læse om flere varianter af Nu Te

 

Saturday Delights: STATEMENTS
Artikel
Saturday Delights: STATEMENTS
Beskrivelse
Lørdag morgen - helt stille her i mine stuer! Et enkelt stearinlys, en kop te, en blød plads i sofaen og et varmt tæppe.... så er jeg klar
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply