INTERIØR

Efterårets MUST HAVE item til boligen

SPEJLE er et absolut must have denne sæson! Smukke spejle – skulpturelle spejle og spejle med et twist. Vi bruger spejle i indretningen som dekoration, det skaber ekstra dimensioner og giver en god effekt. Hæng f.eks. spejlet sammen med din øvrige kunst. Spejlet er som et ekstra vindue, eller et kunstværk i bevægelse, det du ser i spejlet, ændrer sige fra alle vinkler, og det er det, der gør det interessant at eksperimentere med.

Der designes rigtig mange smukke og sjove spejle lige nu, og meningen er, at de skal bruges utraditionelt – hæng f.eks. et lille spejl over hovedhøjde eller under hovedhøjde, det giver virkelig kant til din bolig. Meningen er nemlig ikke, at det skal opfylde dets oprindelige funktion altså at spejle dig, men derimod spejle sine omgivelser og give dig et nyt og dynamisk syn på din bolig.

Vi har fundet en håndfuld gudesmukke, sjove og skæve spejle……

Hvilket er dit favorit?

Efterårets MUST HAVE item til boligen

De her spejle er en nyhed fra HAY – de er da for skønne ikk? Serien hedder MAYA, og jeg forventer det lander i butikkerne i løbet af efteråret. Her kan man virkelig lege og lave sin egen kunstinstallation. Efterårets MUST HAVE item til boligen

 

MIRROR MIRROR hedder dette smukke spejl designet af Maria Bruun. Maria har leget med vinkler og på den måde skabt et spejl, som giver dobbelt op på fede effekter. Jeg synes de er enormt smukke. Læs mere her: mariabruun.com

Efterårets MUST HAVE item til boligen

 

Efterårets MUST HAVE item til boligen

 

Det blommefarvede spejl fra Asplund er fås også som helfigurspejl. Det er smukt og stilrent!

Efterårets MUST HAVE item til boligen

De 50’er inspirerede spejle fra Design by Us har jeg været lun på længe. Spejlene er asymetriske, og du kan hænge dem som du vil, de skifter form afhængig af hvor på snoren de får lov at hvile, ret lækkert twist ikk?Efterårets MUST HAVE item til boligen

 

 

Ego fås også i helfigur – det er dælme også lækkert ikk?

Efterårets MUST HAVE item til boligen

 

Sidst men ikke mindst det smukke spejl VIEW fra By Lassen. Jeg elsker navnet, for det er lige hvad det er, et ekstra vindue til sit hjem. Kubistisk, stramt og strømlinet – SIMPLICITY ♥Efterårets MUST HAVE item til boligen

Efterårets MUST HAVE item til boligen
Artikel
Efterårets MUST HAVE item til boligen
Beskrivelse
SPEJLE er et absolut must have denne sæson! Smukke spejle - skulpturelle spejle og spejle med et twist. Vi bruger spejle i indretningen som dekoration, det skaber ekstra dimensioner og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anita
    juli 30, 2014 at 23:55

    Jeg har forelsket mig i ByLassens spjl til vores entré, så mon ikke det bliver indkøbt inden længe 🙂

Leave a Reply