VÆRD AT BESØGE

Ferm LIVING indretter smuk restaurant i København

 

Ferm LIVING  &  IBU

Her på Vesterbrogade nr. 56 er der for nyligt åbnet en restaurant ved navn IBU. Her finder du et fantastisk lækkert køkken der er stærkt inspireret af det Malaysiske køkken. Kokkehuen sidder skruet fast på chefkokken og restaurantejeren Henrik Jyrk.

Ferm Living har indrettet restauranten, og det har de gjort med et tanken om at skabe et hyggeligt og smukt rum, et sted man har lydt til at blive hængende. Indretningen er rolig, elegant men stadig jordnær. Her er tænkt forskellige spisescenarier ind i seatingen således, at der er intime borde til den der romantiske date, større runde borde til hele familien, samt større runde Bode til middagsselskaber, og så er der også spisepladser i baren – ialt er der plads til 46 spisende gæster.

 

Trine, designer og stifter af Ferm LIVING fortæller her, om de tanker hun har gjort sig i forbindelse med indretningen af IBU:

“En restaurant kan være noget helt anderledes end en hjem, men vi ville gerne skabe et rum, der havde nogle af de samme elementer. Vi satte os for at skabe en atmosfære, der føles rar, imødekommende og komfortabel,” 

Smukt indrettet synes jeg, jeg glæder mig virkelig til en middag her, det må da bare prøves snart!

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply