RUM OG INDRETNING

That Poetic Feeling….

Jeg forelskede mig i billedvæggen her hos Anna som står bag bloggen Da Daa.

Suveræn smuk og æstetisk sammensætning. Jeg synes nærmest udtrykket er poetisk. Selvom farverne primært er sorte og hvide, er det hverken synderligt stramt eller grafisk. LP-samlingen bidrager til det poetiske bløde udtryk, -faktisk ret dekorativt – giver mig lyst til at smutte på loftet efter mine gamle LP’er.

Illustrationen i midten er ret skøn, og jeg fandt link på Annas blog, så hvis du vil gøre kunsten efter, kan du jo starte med at købe plakaten CATO II her

That Poetic Feeling.... That Poetic Feeling....

I found Da Daa blog via Emmas Designblogg

That Poetic feeling…..

I fell instantly in love in this art wall at Anna’s house. Anna is behind the blog ‘Da Daa’.
The composition of both art, bookcase, records, vases and flowers are aesthetic and supreme conducted. I find the expression almost poetic. Although the colors are primarily black and white, it’s not tight or graphic. The Record collection contributes to the poetic soft expression, actually quite decorative – makes me wanna find my old records.

I’m a little keen on the illustration in the middle – I found a link on Anna’s blog, so if you also like it you can find it here

That Poetic Feeling….
Artikel
That Poetic Feeling….
Beskrivelse
Jeg forelskede mig i billedvæggen her hos Anna som står bag bloggen Da Daa. Suveræn smuk og æstetisk sammensætning. Jeg synes nærmest udtrykket er poetisk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply