RUM OG INDRETNING

Patchwork vægge

Jeg er vild med tapeter, og de sidste 5 år er det et marked som har udviklet sig helt enormt. Samtidig er der også kommet et kæmpe marked for papir, gavepapir som i virkeligheden kunne være tapet. Rie Elise Larsen og Rice designer nogle smukke ruller papir, som kan købes for få penge og som er velegnede til at bruge som tapet både på vægge og møbler. Der findes ufattelig mange smukke og nærmest kunstneriske tapeter og papirer, og det kan være vanvittigt svært at vælge. Med dette indlæg vil jeg vise dig, at du slet ikke behøver at vælge ét, du kan vælge at kaste dig ud i et patchwork projekt og dermed få plads til mange smukke papirer og tapeter.

Hvis du kaster dig ud i projektet, vil jeg råde dig til at vælge en farveskala på 3-4 farver, som ligger godt til hinanden på den måde opnår du det mest harmoniske udtryk.

Patchwork vægge

Patchwork vægge

Patchwork vægge

Patchwork vægge

Patchwork vægge

Her et skønt eksempel på at man i virkeligheden kan tapetsere med alt. Benyt plakater som her og giv væggen en sjov historie. Jeg synes det ser rigtig godt ud og vejen op ad trappen bliver pludselig lidt mere oplevelsesrig.

Patchwork vægge

Soruce: creative-monsoon.blogspot.com - thoughtandfound.wordpress.com
apartmenttherapy.com - www.michelleowen.co.uk
Patchwork vægge
Artikel
Patchwork vægge
Beskrivelse
Jeg er vild med tapeter, og de sidste 5 år er det et marked som har udviklet sig helt enormt. Samtidig er der også kommet et kæmpe marked for
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply