DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Tender is the Night – Dagens Poster

(For English recap scroll down)

Jeg kan godt lide Lisa Ekstrand illustrationer, de er ofte meget feminine og kvinden er tit i centrum. Dagens Poster har jeg ville vise jer mange gange, men har været i tvivl om, hvordan I ville tage i mod den. Den er rimelig fræk og  rebelsk, og jeg føler mig sgu lidt rebelsk i dag, hvor min morgen var kaos, og jeg kom alt for sent ud af døren, med uglet hår og sikkert også havregryn på blusen et eller andet sted…. kender du de morgner!

‘Tender is the Night’ hedder plakaten køb den, hvis du ligesom mig føler dig lidt rebelsk! God dag derud

Plakaten kan købes hos Artelimited.com

Tender is the Night - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Today’s poster is a bit provocative and a little naughty too. I’m very fond of the women Lisa Ekstrand illustrates, she has drawn the feminine and the rough very well together in this illustation ‘Tender is the Night’.

Want to check out Lisa’s art? visit Artelimited.com

 

Tender is the Night – Dagens Poster
Artikel
Tender is the Night – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Interiorwise
  februar 27, 2014 at 09:08

  Goodmorning and no worries 🙂 Jeg synes den er fed og må sige, at det er opløftende med noget provokerende og rebelsk i bolig og interiør øjemed, mere af det 🙂 og rigtig god dag, Danielle Interiorwise

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 28, 2014 at 08:41

   Sådan! Tak Danielle:-)

Leave a Reply