Konkurrencer

From Libratone with love

I anledning af Valentine’s Day – ja, det er altså på fredag – udlodder Libratone to af deres fede Loop-højtalere til dig og din udkårne. Og hvem vil ikke gerne vinde dem? Der findes virkelig gruvækkende eksempler på store, grimme højtalere rundt omkring, men de her er jo stilrene, lækre og ikke mindst trådløse!

Alt, du skal gøre, er at gå ind på Libratones Facebookside og skrive din favorit-farvekombination på de højtalere, du og din Valentine gerne vil vinde. Det gør du i kommentarfeltet ved konkurrenceopslaget. Vinderen trækkes den 14. februar – Valentines Day.

(For English recap scroll down)

From Libratone with love

From Libratone with love

From Libratone with love

Since Valentine’s Day is on this friday Libratone is in a loving mood. Therefore they will treat one lucky winner and their loved one with a pair of Libratone Loops. All you have to do is to enter Libratones Facebook Site and write your favorite Loop color combination in the comment field under the Valentine’s Day contest post. The winner will be found on February 14 – Valentine’s Day.

From Libratone with love
Artikel
From Libratone with love
Beskrivelse
I anledning af Valentine's Day - ja, det er altså på fredag - udlodder Libratone to af deres fede Loop-højtalere til dig og din udkårne. Og hvem vil
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Line Møller
    februar 14, 2014 at 23:16

    Lækre højttalere! Jeg ville gå efter Salty Grey hvis valget var mit 🙂

Leave a Reply