MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE

‘Mors Dag’ er en gammel tradition, som stammer helt tilbage fra 1872 – I USA er dagen en officiel helligdag. Det var den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe som kom på idéen og den lever stadig i bedste velgående, også her i Danmark.

MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE

Vi vil gerne fejre Mors Dag med dig, og det gør vi sammen med Lyngby Porcelain Vi synes nemlig, at vi skal hylde moderskabet, og der er intet som en smuk buket. Når buketten sættes i den klassiske smukke og tidsløse Lyngbyvase sker der noget magisk. Lyngbyvasens elegante form giver nemlig plads til blomsterne rent visuelt, den tager ikke fokus fra buketten men smelter sammen med den som en smuk enhed. Det jeg så godt kan lide ved denne vase er, at den klæder alle buketter og grene.

MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE

VIND EN STOR LYNGBY GULVVASE

Lyngby Porcelain vil gerne forære dig den største vase af dem alle, nemlig gulvvasen på 38 cm. Vasen er smuk på gulvet, men kan også stå stor og flot og dominere på spisbordet eller skænken. Den PERFEKTE Mors Dag gave, hvis du spørger mig – er du enig?

Vi finder en heldig vinder på Mors Dag kl. 12.00 – For at være med i lodtrækningen skal du blot fortælle os, hvorfor du gerne vil eje den smukke vase – Læg dit svar i kommentarfeltet herunder.

Held og lykke

MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE

MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE

Foto og styling: Malene Marie Møller

MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE
Artikel
MORS DAG GIVE AWAY: LYNGBYVASE
Forfatter
Boligcious

232 Comment

 1. jeg ønsker mig vasen fordi det er den smukkeste vase, der er lavet, og fordi jeg aldrig nogensinde får råd til den selv :)
  Kh. Kecia

  • Min mor har en repos hvor der står en gulvvase der er skåret og ikke så køn længere. Jeg ville gerne give hende en Lyngby for den er en klassisk skønhed hun ville kunne lide

 2. Denne vase er så flot! Jeg faldt for den inden al hypen kom og det er stadig ikke lykkedes mig at få den købt ? Designet er klassisk og tidløst og jeg elsker rillede ting :)

  Kh

  Annesofie

 3. Totalt kliché, men jeg VIL faktisk give den til min mor. For hun ønsker sig en i fødselsdagsgave og hun har nemlig fødselsdag den 10. maj ☺
  Så kan det være fødselsdagsgave og så lidt blomster i og voila, så har vi også styr på Mors Dag buketten!

 4. Ihhhh den er bare så smuk – og ville være perfekt på det spisebord min mand er ved at lave af gamle gulvbrædder (fra huset vi bor i) <3 Efter 5 års fertilitetsbeh ser det ud til at vi snart er forældre til to – det ville være den bedste Mors Dags Gave til mig <3

  Kh Maria S

 5. Fordi jeg vil nyde at at fylde delen med blomster;o)

 6. Den vil jeg vildt gerne vinde til min mor! Glemte at give hende fødselsdagsgave (undskyld!), og der ønskede hun sig sådan en vase. Min mor er cool, sjov, og lever livet,efter at have været igennem alvorlig sygdom og skilsmiss.
  hendes kæreste er 20 år yngre end hende, og hun kører motorcykel, har smukt flagrende hår og går til rockkoncerter. Jeg er stolt af hende, og glad for hun er i mit liv

 7. Den smukke vase vil være et opmuntrende syn for min mor, der ligger derhjemme efter hendes 2. diskusprolaps operation. Hun fortjener den i den grad, da hun altid har været der, både for mig og min søn og har sat os foran alt andet. Derfor fortjener hun noget smuk til at holde humøret højt, når tingene er lidt svære i perioder.

 8. Uh, jeg ønsker mig den vase, fordi den er SÅ enkel og tidsløs! Hven elsker ikke det?! :)

 9. der er ingen større grund til at jeg gerne vil eje vasen andet end at den simpelthen er så smuk og ville være så fin en fornyelse i hjemmet!
  Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige.

  Tak for en fin blog.

  //Trine v

 10. Øj, den vil jeg gerne vinde :) Jeg har i hundrede år været forelsket i vasen i denne størrelse, men på et SU-budget er den langt uden for rækkevidde! Den vil nemlig være perfekt til kastanjegrene fra mit barndomshjems have, som jeg må afslå hvert år min mor tilbyder det :) Derfor drømmer jeg om at vinde den :)

 11. Firfi det er den første mors dag hvor jeg er en mor :)

 12. Jeg ville ønske at vasen blev min, idet jeg sjældent bruger penge på mig selv, og egentlig har ønsket mig den smukke vase længe..

 13. Jeg vil gerne give den vidre til min søster.
  For 9 år siden modstride vi vores mor til kræft. Siden da har hun og jeg vikset tæt. Hvad jeg normalt vil tale med min mor om bliver nu vendt med min søster. Jeg hun er min veninde og taler med hende op til flere gange om dagen. Hun fortjener at få sådan en flot vase til at stå i hendes lejlighed

 14. Jeg vil give den til min mor, som elsker Lyngby Porcelæn, men som aldrig vil få råd til at købe det selv. Derfor skal jeg vinde, så min mor kan få glæde af den :)

 15. Jeg ejer ingen vaser og denne er bare smuk og så er jeg ikke mor, så ingen kan give mig den i mors dags gave ;-)

 16. fordi jeg syntes den er utrolig smuk og så har jeg faktisk kun en vase og nu hvor jeg har fået mig en have hvor jeg har sået en masse lækre blomster ja så er en jo slet ikke nok :)

 17. Først og fremmest fordi den bare er gudesmuk! Og dernæst får jeg formentlig aldrig råd til at købe den selv, haha..

 18. Fordi jeg vil glæde min mor med den, efter hun om et par dage skal opereres.. Den perfekte gave :)

 19. Jeg ville elske at vinde denne vase da min dag bliver bedre af at se på smukke ting og have friske blomster omkring mig!

 20. Den er simpelthen så smuk og elegant, den passer til alt og jeg elsker blomster :)

 21. Jeg ville forære vasen til min mor. Hun fortjener den om nogen :) Hun er der altid for mig, uanset hvad det drejer sig om, så det ville være dejligt at kunne give noget til gengæld :)

 22. Jeg vil give den til min mor. For godt 30 år siden på mors dag væltede jeg hendes smukke Arne Bang-vase på gulvet, så den gik i tusinde stykker. Den store Lyngby vase vil vække smil og minder om en 8-årigs forsøg på at lave et te-bord til sin mor.

 23. Jeg har beundret denne smukke vase SÅ mange gange og den ville pynte så smukt i mit hjem. Jeg elsker blomster, og jeg mangler virkelig en stor flot vase til mine smukke blomster :-)

 24. Fordi den er så smuk, at jeg vil have den stående fremme hele tiden – både med og uden blomster.

 25. Denne klassiske vase vil kunne følge mig resten af mit liv, og stadig være smuk og stilfuld.

 26. Det er jo næsten en skulptur. Flot!
  Lidt forkælelse har vi jo alle brug for. Jeg har ikke min mor mere, men er så heldig at være mor til en skøn teenagesøn (men der vanker vist ingen morsdagsgave, der ;-)

 27. jeg vil gerne vinde vasen som jeg beundre meget for dens udseende. Jeg ville forære min mor vasen fordi hun er den bedste mor i verden. ❤️
  Og hun fortjener kun det bedste. ??

 28. fordi min mor skal forkæles <3 hun er der altid for mig (og mine søskende), hun er et kæmpe forbillede for mig :D
  Og så er hun verdens bedste mormor <3

 29. Sikke en fantastisk give-away. Ihh hvor ville jeg elsker at give den til min skønne mor. Hun elsker blomster, og især de høje liljer og grene, så denne vase ville være perfekt til hende.

 30. Den er smuk og tidløs.

 31. Vasen er så smuk, jeg ville elske at vinde den for at kunne give den til min mor som har haft to indbrud i træk hvor hun fik stjålet alle sine smykker. Derfor ville det varme at kunne give hende noget smukt, der kunne få hendes tanker i lidt en anden retning :)

 32. I bedste mors-dags-stil, vil jeg rigtig gerne vinde den, for at jeg så kan forkæle min mor. Vasen er smuk, stilren og klassisk, præcis lige som min mor. Vasen kan lyse op i ethvert rum, og vil altid klæde omgivelserne, præcis lige som min mor. Min mor er en helt fantastisk kvinde, som har gjort ALT, hvad der står i hendes magt, for at vi børn skulle være elsket og aldrig mangle noget. Og det har hun i sandhed formået. Så nu vil jeg på vegne af mig og mine søskende gerne forkæle hende og vise hende, præcis hvor meget vi værdsætter hende. Så foruden det planlagte kort og buket, så ville det være fantastisk at forære hende vasEN! Hun ville blive lykkelig, og helt ærligt så findes der jo intet, der slår glæden ved at glæde andre! <3 :)

 33. Fordi jeg har fødselsdag på lørdag og vi skal holde konfirmation søndag,så ingen fejring af mig i år,så synes jeg fortjener den ;)

 34. Jeg skal vinde fordi jeg er mor på godt og ondt. Og det vil sige at jeg for intet i verden vil droppe mit “job” som mor og at jeg kun er glad når mine børn er glade. Og deri ligger lige netop det onde – at jeg alt for nemt blive ked af det når de er kede af det, bekymrer mig til kons†ant og ligger vågen ved tanken om at jeg kunne have gjort noget anderledes i den eller anden situation. Alt i alt, er jeg nok ikke så meget anderledes end alle andre mødre ;-).

 35. Fordi jeg lige er flyttet i ny lejlighed alene med mine børn – og der vil den være så fin og symbolet på en ny start som alenemor med to børn:-)

 36. Jeg syntes de vaser er så smukke. Enkle og tidsløse. Har længe ønsket mig en :) <3

 37. Jeg håber at vinde vasen, for den minder mig om min mormor. Hun havde nemlig en mindre Lyngbyvase stående, som jeg altid godt har kunnet lide. Den står nu hos min mor. Så der vil være en fin råd tråd i det, hvis jeg føjer til ‘mødrenes vasesamling’ – og så kan min egen datter jo se, om hun vil overtage en dag!

 38. Jeg elsker Lyngby Porcelæn og i særdeleshed de fantastiske klassiske hvide vaser! De minder mig om min Mormor og jeg bliver husket på hende hver gang jeg har de tre jeg ejer på nuværende tidspunkt fremme! Hun havde dem nemlig også og malede selv fine blomster på nogle af dem <3 Jeg vil elske at eje denne, men på nuværende tidspunkt er det lidt over budget at købe den til mig selv, da vi har vores første barn på vej. Derfor er prioteringen lidt en anden, MEN EN DRØMME GEVINST!!

 39. Blomsterne på mors dag må jeg selv købe nogle år endnu da min søn ikke er så gammel. Så en smuk vase til at sætte dem i vil være en stor glæde.

 40. Hvis jeg er den heldige, så vil jeg forære den til min mor sammen med en stor flot buket blomster :)

 41. Jeg ville gerne vinde den, fordi det ville være det fedeste efter alle de år på su, og jeg er færdiguddannet til sommer :-) Ville elske den.

 42. Jeg håber jeg bliver den heldige vinder, selvom jeg må vente helt til oktober med at blive mor :)

 43. Lyngby vasen er jo en af de helt store designklassikere. Den er smuk, elegant, enkelt og noget helt særligt.
  Den fortjener en der virkelig vil værdsætte den, og det ved jeg, min kære mor vil. Hun fortjener det, fordi hun er verdens bedste mor. Hun er der altid for mig og mine søskende, uanset hvad. Man kan altid regne med hende, og hun er på mange måder min bedste ven, vi skal altid liiige få en opdatering om hverdagen og der kommer et opkald enten fra den ene eller den anden vej hver eneste dag ❤️Min mor kæmper hårdt med et liv i sygdom og kroniske smerter, og alligevel kan hun finde overskud til at være der for sine børn, og generelt tænke på alle andre end sig selv. Hun fortjener denne vase, der vil pryde hendes hverdag, og hun vil virkelig værdsætte den ❤️

 44. jeg skal vinde den fordi… Ja mine grunde er på ingen måde bedre en den næste ? MEN mit hjem er inde i en ny fase (#drengeneerblevetstoreogvælterikkemorstinglængere) hvor det igen kan lade sig gøre at have smukke (og dyre?) ting stående på gulvet. Det kunne være herligt at fejre det med en smuk smuk Lyngby vase!

 45. Min mor er rigtig dårlig til at forkæle sig selv, og dette ville jo være den bedste morsdags gave – fordi jeg selv, som studerende, aldrig vil have råd til selv at købe den til hende!

 46. den vil jeg gerne vinde da jeg er sikker på mine børn syntes deres mor fortjener at blive forkælet da jeg ikke har min mor mere <3 <3

 47. Jeg ønsker mig brændende den store Lyngby vase på mors dag.
  Dels fordi jeg har arvet en gammel Lyngby vase fra min farmor og den ville være et virkelig fint supplement til den- min datter er endnu ikke gammel nok til at købe gaver, men hun ynder at plukke smukke blomster til mig- og de ville se fine ud i vaserne.
  Dét vil lede mine tanker hen på stærke kvinder/piger i mit liv -og mødre inkl. mig selv hver dag.

 48. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde vasen, fordi jeg realistisk set aldrig vil få råd til at købe den selv, og så synes virkelig min mor har fortjent sådan en forkælelse, efter at have kæmpet så hårdt med tre jobs, for at forsøger 5 børn og en syg mand. En fin buket blomster i sådan en fin vase, vil sprede glæde i hendes hjem, og det ved jeg hun vil værdsætte :)

 49. Jeg elsker det tidsløse design og den æstetik vasen udstråler og den vil se fantastisk ud i min stue.

 50. Jeg elsker bare Lyngby og ville elske at tilføje denne til samlingen. Min mormor har en gammel en på 31 cm og jeg har allerede aftalt at arve den om forhåbentligt mange år først

 51. Fordi jeg blev mor i december – og dermed for første gang kan retfærdiggøre en morsdagsgave ;) derudover ville den smukke klassiske feminine vase give et fint modspil til min ellers lidt i industrielle indretning!

 52. Jeg håber at vinde vasen, fordi den minder mig om min mormor. Når jeg ser vasen, kan jeg næsten lugte blandingen af blomsternes sødme blandet med duften af hendes nybagte boller.

 53. Først og fremmest fordi den er smuk! Mine øjne vil nyde at se på den. Desuden er den ikonisk og jeg er sikker på at den er holdbar i mange år endnu.

 54. Jeg er lige flyttet i lejlighed, og mangler så meget en flot vase! Lyngby laver de smukkeste vaser, men på su og med mange andre ting på budgettet lige nu er der bare ikke råd til frådseri… smuk er den og smuk vilme den være i mit hjem! ?

 55. Fordi Lyngby-vasen er sååååå smuk og især i den store variant som ville være passende til gulvet i min stue, som er lidt for tom :-)

 56. Jeg er pt. boligsøgende i København, men denne vil være den perfekte indflyttergave når jeg engang får fundet mig et sted at bo.

 57. Lyngby vasen er med sit enkle udtryk elegant, feminin og rå på en og samme gang ? Er stor fan, og vasen vil få et godt hjem hos mig ⭐️❤️

 58. jeg vil gerne vinde den og give den til min mor på mors dag. Min mor elsker lyngbyvaserne og hun har lige været igennem et hårdt kræftforløb, så det kunne være genialt at give hende vasen med en kæmpe buket blomster i, som hun kan nyde imens hun går hjemme pga. kræften.
  Kh Katrine

 59. Jeg ville elske at vinde denne smukke designklassiker – hvorfor mig…fordi jeg er mor til to af verdens skønneste børn:-)

 60. Den er smuk, klassisk, elegant og original. Lige som min mor❤️

 61. Alle deltagere ville jo blive super glade for at vinde, -og hvis grund er bedst/sødest/storsindet/vækken mest empati?
  Jeg lægger et lod, -fordi jeg -som alle andre- vil blive super glad for at vinde den.
  Mvh. en moar☀️

 62. Jeg er i tvivl om man må deltage, selvom man ikke er mor? men jeg prøver alligevel. Jeg er fuldstændig forelsket i denne smukke vase! Jeg arvede en af de helt gamle vaser for en del år siden, og synes der er en enkelthed og elegance over netop dette design. Den er tidsløs og bare virkelig virkelig flot! Og hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg forære denne flotte sag til min skønne mor!!! Jeg ved hun vil værdsætte den lige så meget som jeg, og så vil jeg nyde og glæde mig over at kunne have endnu en grund til at forære min mor en flot buket blomster!;)

 63. Fordi jeg, helt ærligt, har den bedste mor i verden og jeg ved, at hun ville blive SÅ glad for den fine Lyngby-vase :-).

 64. smuk med smuk på og helt sikkert den ultimative mors dags gave. <3
  Jeg får normalt ikke den store fejring på mors dag. Så hvis jeg vinder, vil jeg pakke den ind, og forære mig selv den og G L Æ D E S over det smukke gennemførte design…
  #wishwishwish
  Kh Anette

 65. Jeg ville ganske enkelt bare blive så ovenud glad i låget hvis jeg vandt den! :) kh en mor til to

 66. Fordi jeg så gerne vil forære den til min mor som altid er der for mig og mine to søstre og ikke mindst fordi hun har kæmpet side om side med min far og hans kræftsygdom. Hun ville blive glad og hun elsker blomster og så har hun fortjent noget smukt❤️

 67. VIRKELIG flot når den er så stor. Jeg ville aldrig få råd inden for de næste par år, til at købe en så dyr vase, så derfor ville der være vildt at vinde her!

 68. Fordi den er lige præcis det – smuk! En fantastisk vase at have stående – det ville være skønt at vinde den :)

 69. Hvor er den flot i den størrelse! Kan se den på mit stuegulv med nyudsprungne æblegrene :) Enkelt og smukt! Krydser fingre!

 70. Det ville afgjort være tanken om, at forære min mor den vase, som hun skal have alle sine fremtidige morsdags-buketter i .. Det synes jeg er en rigtig fin tanke og på sin vis en smuk tradition vi ville kunne starte <3

 71. Åh den vil jeg så gerne have. Jeg har kun haft en eneste pæn vase, og den tabte jeg på gulvet for to måneder siden. Siden har jeg ikke haft andet end vandglas at sætte alle børnenes fine blomster i, og jeg kan simpelthen ikke finde en anden vase jeg både har råd til og synes om. Så denne her ville være perfekt, og jeg vil love at fylde den med alt det mine børn plukker; ukrudt, tulipaner jeg havde sået for at de skulle blive stående i haven og grene der er blæst af træerne “men er så fine, mor. Dem skal vi gemme”. Den her vase kan jo understrege skønheden i alt det, så andre kan se, hvad de ser, når de plukker og samler.

 72. Jeg har ønsket mig denne vase lææænge – og sukker tit ved aktikvarernes vinduer! Den er så enkel i sit udseende, at den altid vil være smuk. Tænk sig at have denne vase til de mange mors-dags-buketter fremover :)

 73. Fordi jeg elsker Lyngby vaserne, simpelthen. Jeg er så heldig at have arvet 2 stk., produceret i 40’erne eller måske 50’erne, begge 12 cm, og de er mit kæreste eje. Det ville være så smukt at komplettere med den elegante, store Lyngby vase, der nærmest skriger på de lidt mere voluminøse blomster eller grene som vil være for voldsomme til de små. Samtidig vil den altid sende mine tanker til den dejlige dame der åbnede mine øjne for disse vasers skønhed – i al deres enkelthed. <3

 74. Jeg er en ældre herre og i sagens natur kan jeg ikke mere forkæle og glæde min mor i anledning af Mors dag. Men jeg kan elske, forkæle og glæde min kone, som jo også er mor! Jeg ved, hun elsker de vaser, og kunne jeg glæde hende med den smukke, store udgave, vil jeg blive meget glad. Og hun vil blive fantastisk overrasket og meget, meget glad.
  Derfor drømmer jeg om at vinde. :-)

 75. Fordi den vil klæde mit ny indrettede soveværelse- som er lavet efter ideer her på bloggen : ))

 76. Den er virkelig flot og helt ekstraordinær i den størrelse. Ren i linierne og så smuk – ville bestemt blive glad for at vinde denne. I mit barndomshjem havde vi faktisk en mindre Lyngbyvase, men den har min egen mor smidt ud for mange år siden. Lidt trist i dag.

 77. Jeg husker denne vase fra min barndom, min mor samlede på de originale og det ville være sådan et fint minde om hende. Jeg elsker designet og de fine billeder af vasen ovenfor – så jeg krydser mine fingre.

 78. Jeg vil værdsætte den enkle og smukke vase ved hvert øjekast, den vækker så mange minder og oser af kærlighed og varme. Jeg har I dag kun den lille, peffekt til min datters håndplukkede blomster fra haven men jeg savner vasen til MIG! Og den skal stå i stuen lige der hvor jeg ser på den hver dag, HÅBER ????

 79. Det ville være fantastisk, at kunne overraske min mor med den flotte tidsløse vase.

 80. Jeg er så heldig at bo usandsynlig tæt på min skønne mor, så Lyngby-vasen skulle selvfølgelig være en deler i anledning af Mors Dag :) Så vilel vi begge to få glæde af det sindsygt flotte danske, designikon!

 81. Fordi jeg ville elske at forære min skønne mor denne smukke vase. Hun er den bedste, smukkeste, klogeste og hun elsker Lyngby’s vaser. Hun vil mindes sin egen mor. Min mormor, som døde alt for tidligt, havde en Lyngbyvase som desværre forsvandt i sorgens stund, hvilket min mor altid har været ked af.

 82. Synes helt klart den burde stå hjemme hos mig. Efter mange år med børnesikret hjem fyldt med Ikea og BR, så er ungerne endelig så store, at den vil få lov til at stå og stråle i al sin enkelhed og elegance.

 83. Jeg kunne godt tænke mig et hav af duftende forårsblomster i lejligheden i den klassiske smukke vase. Min søn er kun fire, så tvivler på han tænker på mors dag, men mon ikke han er klar på rippe mormors have for blomster til mig og vasen? ;)

 84. stunning piece of work☺️

 85. For denne vase er jo bare så stilren og elegant så den vil jo pynte op hvor den nu står. Og med nogen høje, smukke grene eller blomster er den jo et smukt syn <3

 86. For den er enkel, smuk og elegant <3

 87. Den er bare så smuk, elegant og enkel <3

 88. Min mor fortjener så meget denne vase, hun er den bedste mor man kan have! Hun hjælper os børn med alt, og man kan altid regne med hende. Så er hun god til at forkæle os, så nu skal hun virkelig forkæles med denne mega lækre vase!

 89. Den ville jeg elske at vinde, for den er bare så smuk i al sin enkelhed …og så mangler jeg jo også bare generelt vaser. :-)

 90. Dette er den første morsdag uden min mor. Min første Lyngbyvase fik jeg av henne for mange år siden, før den blev så populær igen. Siden har jeg været så heldig at finde to på loppemarked her i Oslo hvor jeg har boet i 44 år. Så i lighed med “alle andre”ønsker jeg meg en til.

 91. Fordi den er så klassisk smuk og har masser af dansk designhistorie. Og så vil den være så flot med en stor gren!

 92. Fordi den ganske enkelt er så smuk og elegant. Jeg ville elske at sætte kirsebærgrene i den og bare nyde synet.

 93. Fordi den er SÅ fin og klassisk ?passer perfekt på mit sofabord. Kh Mette

 94. Lige siden jeg var helt lille har min mor sat smukke blomster i lige så smukke vaser. Noget jeg har taget med mig i mit hjem. Derudover er hun den bedste mor i verden, og det vil jeg gerne takke hende for på mors dag. Til en dame der sætter så stor pris på æstetik kan jeg ikke forestille mig en bedre gave.

 95. jeg skal vinde fordi det er min første mors dag som mor, og fordi at den lækre gulvvase er perfekt til at bringe naturen indenfor i lejligheden, hvor den kan stå og pynte med store grene i :)
  Glædelig mors dag! Kh Anja

 96. Når man fylder 40 på fredag, og endnu ikke har ejet en smuk Lyngby vase, så er det vist ved at være på tide ;) Jeg har faktisk ønsket mig vasen i lang tid, men det som om, at min mand bare ikke forstår mine små hints :D Hvis han nu kommer hjem med blomster på fredag, og jeg ikke har en vase at sætte dem i, så kan det være, at han forstår det ;)

  Kh Rikke

 97. Til min søde mor, der savner os børn der er flyttet fra reden. Lyngby vasen vil minde hende om os og vi vil altid have skønne friske blomster med hjem til hende. <3

 98. Jeg ville elske at ha denne smukke vase stående i min stue. Så kunne det være at min datter kom med blomster til mig i år.!!? ❤️❤️

 99. Jeg ønsker mig vasen for den er så smuk og tidsløs. Den har været en klassiker i mange år og vil være det i mindst lige så mange år endnu. Jeg vil fylde den med lange pink roser, bare tænk hvor mange der kan vær i den.
  Hilsen Lene

 100. Jeg har sålænge jeg kan huske kunnet lide den vase – altså lang tid før den blev relanceret har jeg nydt synet af den i ældre familiemedlemmers hjem, sommerhuse, kirker og hvor den nu ellers blev/ bliver brugt. Og så er den bare så cool i den store model!

 101. Jeg ønsker mig den smukke vase i mors dags gave, den vil altid minde mig om min første mors dag.
  Den er jo så utrolig smuk at man ikke kan andet end at håbe :)

 102. Jeg ville elske at vinde den smukke Lyngbyvase, jeg har nogle af de små størrelser købt på loppemarkeder gennem de sidste 10 år. Den store får jeg aldrig råd til.
  Mvh Mia

 103. Mors dag falder i år på min bryllupsdag :-)
  Lyngbyvasen er den smukkeste af alle vaser -så enkel og alligevel ikke – og det vil jo være fantastisk med den store :-)

 104. Er lige blevet mor til mit 3. barn på 4 år og det vil være en fantastisk mordags gave fra mine 3 guldklumper. Elsker den tidløse vase som passer til alt.

 105. Jeg vil forære vasen til min mor. Hun er verdens bedste mor og mormor og fortjener ganske enkelt at blive forkælet.

 106. jeg vil gerne vinde fordi det er en utroligt smuk vase. Og jeg er vild med de klassiske og tidsløse designs ?

 107. Vinder jeg vasen skal den helt klart gå til min kære Mor <3
  Min Mor har været igennem meget efterhånden og fortjener en stor buket blomster, med en vase dertil!
  Jeg ville elske at forære hende den i Mors dags gave :)

 108. Helt enig, det er den perfekte gave!
  Hvis jeg vinder vil jeg give gaven til vores mor. Vores lillebror (vi er tre søskende) har været igennem en ordentlig omgang på sygehuset, med operationer osv. og min mor har været der og sovet på sygehuset hos ham fra start. Min lillebror er så taknemmelig for at hun er ved ham gennem det hele, og vi andre er så taknemmelige for at hun tager sig så godt af vores lillebror. Vi håber at det passer med at de er hjemme til mors dag – hun har fortjent en ordentlig gave (og noget søvn)! <3

 109. Jeg vil gerne vinder vasen, fordi jeg elsker det klassiske og elegante design og den vil passe perfekt ind i min stue :-)

 110. Min svigermormor..!
  Hun havde nemlig en af de originale i sit skab – og der er fandme nogle som har hugget den – fra en gammel dame på 94 år… Hun skal da have en ny!

 111. jeg ønsker mig vasen fordi den er så smuk og elegant og fordi den ville rigtig fint ind i vores lyse taglejlighed.

 112. Fantastisk vase, som ville være skøn at få lov at eje, så skulle den stå med blomsterne “de fire verdenshjørner”i ?

 113. Fordi vasen er fantastisk og min mor fortjener den :)

 114. Hej Boligcious, jeg ville rigtig gerne vinde denne vase, da mors dag falder på min egen mors fødselsdag, og jeg ville elske, at kunne give hende denne vase, da hun er fuldstændig pjattet med denne vase! 60 år bliver hun :-)

 115. Fordi min mor ville blive ovenud lykkelig for at få den og vide, at jeg havde deltaget i lodtrækningen udelukkende i håbet om at kunne glæde hende :)

 116. Den er SUPER flot!!! Og ja, så vil den passe perfekt ind i mit hjem (men det gør den jo i alles hjem;)) Så vil den selvfølgelig altid minde mig om en inspirende og fantastisk blog – boligcious!

 117. Vil være så smuk i vores nye hus….

 118. Jeg ønsker mig den fordi den er flot, klassisk og tidsløs! Den har længe stået på ønskelisten :)

 119. Fordi den er så fin og bare passer ind alle steder :)

 120. Jeg ønsker mig den fordi den er flot, klassisk og tidsløs! Den har længe stået på min ønskeliste :)

 121. Fordi min første mors dags gave (sidste år) var en masse tyndskidsbleer fra babyen…
  ;-)

 122. Vil gerne eje den skønne vase fordi jeg synes det er så smukt et design som passer perfekt i min stue :-)

 123. Jeg vil gerne vinde denne smukke vase, fordi den ville pynte så flot herhjemme og være en god anledning til at købe mig selv lidt flere blomster. Jeg glemmer tit selvforkælelse, men friske blomster hver uge ville være skønt

 124. Jeg vil gerne vinde den smukke vase så jeg kan forære den til min søde svigermor som altid er så imødekommende og hjælpsom.

 125. Hvor er den fed :) Den ville passe super godt ind her hjemme :)

 126. Jeg håber jeg er den (utrolig) heldige vinder, fordi lyngby vaserne simpelthen bare er noget af det smukkeste! De er klassiske og tidsløse, og derfor er de værd at samle på! Jeg ville elske, at have den største lyngby vase stående i vores stue med nogle flotte grene og blomster i :D Smukt!

 127. jeg vil gerne vinde den fordi jeg snart flytter i ny og større lejlighed og der vil den bare passe perfekt ind :)

 128. Jeg vil gerne vinde den så jeg kan forkæle min mor. Min mor og jeg er et kapitel for sig selv. Hun er, sammen med min mormor, mit største forbillede og jeg håber, at jeg en dag kan være lige så stærk og stort et menneske som hun.
  Jeg har aldrig haft en far, og har generelt en lille bitte familie, der mest af alt består af min mor, min bror, min mormor, min onkel og jeg. Jeg elsker dem alle meget højt og der er ingen længde jeg ikke vil gå til, i et forsøg på at gøre dem glade.
  Min mor er en travlt dame, der fortjener at blive forkælet, på mors dag som alle andre dage. Hun har fuldtidsarbejde, derudover har hun eget firma, hvilket hun arbejder med på samtlige fridage og feriedage hun har, og sidst men ikke mindst er hun i gang med at færdiggøre sin pHd i rehabilitering, hvor hun laver forskning for at fremme livskvalitet for meget syge mennesker…. Hun er altså bare sej. Samtidig formår hun at være en god ven, veninde, storesøster, lillesøster, datter og ikke mindst mor/terapeut/stylist/shoppeven/cafehygger. Jeg elsker hende overalt på denne jord og det burde jeg vist sige til hende i dag.
  Krydser fingre. God onsdag aften!

 129. Jeg vil gerne vinde den så jeg kan give den til min mor

 130. Jeg kunne godt tænke mig at vinde denne til min mor. Hun trænger til en ny vase og jeg ville elske at give hende denne + blomster, hun er helt vild med. Hun har været igennem et par operationer og har lige været på ferie, men jeg synes, hun fortjener at blive forkælet yderligere. Det ville i hvert fald være dejligt at kunne give hende denne vase. Det ved jeg, hun har brug for :)

 131. Er endnu ikke den heldige ejer af en Lyngby-vase, så denne her ville gøre det så godt hjemme hos mig :-)

 132. Jeg ønsker mig vasen, fordi selv bare et billede af den giver mig et sug i maven.

 133. Det kunne være fantastisk at vinde denne konkurrence og overraske min mor med en (stor) ekstra mors dags gave, bare fordi hun fortjener det og bare fordi, at vasen ville passe supergodt ind i hendes spisestue :-)

 134. Nøj hvor er den bare fantastisk! Jeg vidste slet ikke, at man kunne
  købe den i den størrelse!! :-)
  Den vil passe så flot ind i vores stue, og jeg vil elske at have friske
  blomster i den, ligesom på jeres billeder :-)

 135. Jeg ville bare blive den mest taknemmelige mor hvis vasen blev min. Jeg har de gamle vaser, men er altid på udkig efter gulvvasen. Den står øverst på ønskesedlen!

 136. jeg ville gerne eje den for at kunne give den til min højt elskede mor som betyder et og alt for mig.

 137. Fordi min mor har fortjent den fine vase!

 138. Jeg vil gerne vinde den, fordi det er den sidste jeg mangler i min Lyngby-samling for at den er komplet. Den store gulvvase er fantastisk smuk og helt uden for budget.

 139. Jeg har ikke en Lyngbyvase, og heller ikke en gulvvase. Så den er helt klart på min drømmeliste og jeg vil fylde den med smukke gladiolus.

 140. Den vil stå rigtig smukt i karnappen i min stue. Jeg har længe ønsket mig en gulvvase, så det vil være helt fantastisk at vinde.

 141. Lyngby vaserne mider mig i den grad om min afdøde svigermor… som desværre døde alt for tidligt. Hun var en skøn kvinde, der kæmpede bravt til det sidste.
  Er jeg så heldig at vinde, skal den fyldes med hendes yndlings blomst – lilla syrener. Hold op hvor er hun savnet.
  – Pia H

 142. Vil gerne vinde den smukke vase til min mor, mine søskende giver vores mor blomster og jeg kan så give en fantastisk eksklusiv gave til hende at sætte blomsterne i !! Hihi krydser fingre !! ?

 143. Jeg vil gerne vinde så jeg kan forære den til min mor. Så kan jeg komme nye friske blomster i når jeg besøger hende :-) Det ville hun blive rigtig glad for!

 144. Jeg vil gerne vinde fordi jeg er mor til to dejlige børn. Sidste år fik jeg ingen gave, men fortjente det egentlig heller ikke. I 2014 havde vi “kun” vores dejlige datter på dengang 2 år, men jeg var gravid med vores søn. Jeg er så dårlig til at være gravid. Jeg har bækkenløsning, kaster op 25-30 gange om dagen i alle 9 måneder og var der derfor ikke nok for min datter i den periode jeg var gravid.

  Jeg er ikke gravid mere og forsøger at gøre op for den tabte tid. Synes det vil være så dejligt at vinde.

  Også fordi jeg fødte en ordenlig bassedreng op 5270 gram helt naturligt uden smertelindring. Vi var noget overraskede efter fødslen, da vi havde fået af vide at baby var en pige og vejede ca 4200 gram, men ud kom min dejlige dreng op næsten 5300 gram.

 145. Den er smuk, klassisk og enkel – Den vil passe perfekt i min stue

 146. Har faktisk aldrig ejet en vase, men vil virkeligt gerne. Min veninde har en magen til og synes den er så fin :)
  Ville være dejligt, så jeg kan have friske blomster på mit værelse :)

 147. Hvem ville ikke gerne vinde dén vase??!! Lyngby vasen er supersmuk i sig, behøver ikke at skulle prydes med en buket for at kunne være sig selv bekendt bekendt :)
  Jeg vil gerne vinde den, fordi jeg synes den er røvlækker – den skulle stå og blære sig i min vindueskarm overfor de forbipasserende, hvis jeg er den heldige :)

 148. Smuk vase i tidsløst design som går godt i spænd med mine andre indretningsgenstande. Det kunne også være en perfekt gave til min mor da hun har talt om denne vase et stykke tid.

 149. fordi jeg ingen klassiske vaser har. og den her er utrolig smuk og klassisk <3

 150. Det er jo en smuk og enkel klassiker, og det vil være skønt med en stor vase til grene og måske en mors dags buket :-)

 151. Jeg ville elske at vinde den smukke vase, fordi jeg er mor til 2 små drenge men aldrig har været så heldig at få en mors dags gave ;-) Det ville jo betyde at min kæreste skulle købe den, fordi drengene er for små og som han siger “er jeg jo ikke hans mor” :-D

 152. Jeg vil egentlig ikke eje den, men give den til min mor, men en flot buket friske blomster.

  Jeg går gennem en lidt svær tid, og hun er der bare, og støtter mig til enhver tid.

  Hun fortjener påskønnelse for dette !!

 153. Jeg vil være den stolte ejer et kort sekund og så vil jeg forære den til min mor, for hvis nogen fortjener den, så er det hende.

 154. Jeg vil gerne vinde den smukke vase, så jeg kan give den til min endnu smukkere mor. Det er ikke mere end et par måneder siden at hendes egen gik i stykker og jeg er sikker på at hun ville blive lykkelig for sådan en med nogle smukke sommerlige blomster i. Der er ingen bedre i verden end ens egen mor <3

 155. Jeg ejer ikke skyggen af en gulvegnet vasesag, men jeg har en gigantisk have fyldt med kærlighed og afklip, som ville gøre sig så GODT… Ja.. <3

 156. Min gamle Lyngbyvase, som jeg har arvet efter min mor, savner en makker. De vil blive et smukt par.

 157. Selvom jeg synes den er gudesmuk selv, så vil jeg gerne vinde den, så jeg kunne forære den til min elskede farmor – min datters oldemor. Hun er sådan en person der kun giver og giver, og forventer aldrig at få noget igen. NU er det vist på tide. Hun elsker sin have, men har efterhånden svært ved at holde den selv. Så jeg plejer at komme med nogle forårsgrene, så hun trods alt har lidt blomster. Det ville denne vase være helt perfekt til :-)

 158. Jeg ved hvor glad min mor ville være sådan en fin Lyngbyvase – derfor vil jeg gerne vinde den, så jeg kan forære den til hende – vil også pynte SÅ flot i stuen!<3

 159. Jeg vil gerne vinde den, så jeg kunne give den til min kommende kone, mor til vores datter og papmor til min datter. Hun er den bedste mor for vores datter og tilsidersætter altid sig selv for at være der for os andre. Synes hun fortjener denne smukke vase og så kunne det jo være en fin morgengave på bryllupsdagen (som vi har om lidt).

 160. Min mor ville blive SÅ glad for denne vase!

 161. Jeg vil gerne vinde den fordi den er så smuk,så vil jeg give den til min mor. som bor på plejehjem,med en masse flotte blomster i til mors dag,hun ville blive så glad. <3

 162. Jeg ønsker at vinde vasen til min kære mor. Hun fortjener lidt forkælelse! :)

 163. Jeg skal være den heldige vinder af den smukke vase, fordi jeg virkelig gerne vil forkæle min mor. Hun er min klippe, og uden hende ville jeg på ingen være, hvor jeg er i dag. Hun er der altid, og det er simpelthen guld værd, så er der nogen, der fortjener vasen, så er det hende. :-)

 164. Min mor fortjener den, fordi hun for tiden bruger ethvert øjeblik på at pleje hendes 91-årige mor, min mormor. De er de to dejligste kvinder jeg kender, de er gode ved hinanden og har begge lært deres børn, at være det samme.

 165. Den vil jeg virkelig gerne vinde, for jeg kan ikke forestille mig noget meget mere skønt at kigge på, når jeg skriver eksamensopgave, og det er sommer udenfor :)

 166. Som alle andre fortjener min mor også den vase :-)
  Min mor er rigtig vild med Lyngby og det ville være fantastisk at kunne give hende lidt igen for alt det, hun har gjort for mig.

 167. Jeg vil gerne eje den fordi, den simpelthen er så fin og jeg mangler vaser til alle de smukke blomster der nu springer ud :)

 168. Friske blomster på en forårsdag kan give mig ekstra energi. En smuk buket i en smuk vase som ikke stjæler opmærksomhed, men på en klassisk, enkel måde fremhæver buketten på den fineste vis. Det er dét Lyngbyvasen kan og derfor den stadig idag er et ikon og en klassiker…

 169. Jeg vil bare gerne have en pæn, stilren vase som minder mig barndom og får mig til at smile ved tanken om min farmor.

 170. Hvem fortjener ikke sådan en lækker ting? Den er helt uopnåelig for mig på anden vis, så jeg må håbe på heldet her.

 171. fordi den er så smuk og ved lige hvor den skal stå
  marianne.lykke@gmail.com

 172. Jeg ville klart forkæle min lillesøster, som lige er blevet selv efter et 8 års forhold med hendes barndomskæreste. Hun er den bedste søster og fortjener denne smukke vase fordi hun er så sej, og fordi hun går den sværeste tid i måde.

  Hilsen Camilla

 173. Har meget længe ønsket mig en sådan vase men aldrig købt den…. Nu skal jeg sku eje den, og håber på at vinde! :))

 174. Den vil passe så fint sammen med vores gulvvase, som vi fik til vores bryllup for 29 år siden. Jeg krydser fingre!

 175. jeg vil rigtig gerne vinde, så jeg kan forkæle min skønne lillesøster med den super fede og helt tidsløse vase. Hun er alene mor til to dejlige piger på 2 og 4 år. Hun er en rigtig god, kærlig og omsorgsfuld mor der har fortjent at blive forkælet.

 176. – vasen er klassisk, smuk, tidløs og kan passe ind i hvert et hjem, hvor som helst. Den er et stykke genialt og unikt design.
  Derfor håber jeg, at vinde vasen ?

 177. Vil gerne vinde vasen fordi den er åh så fin, og fordi jeg aldrig kommer til selv at have råd til den! :)

 178. Fordi jeg (efter at være flyttet hjemmefra for over 2 år siden) STADIG ikke ejer en vase! Det er for galt! :-D
  (Men vaser er alt for dyre på SU-budget)

 179. Lækkert luksus design, og ikke noget jeg nogensinde kommer til at købe til mig selv, fordi der er så mange andre ting der er brug for. Men jeg ville elske at nyde den smukke vase hver dag. FInde årstidens blomster og grene og stille den et sted hvor jeg kunne se den for det meste. Det er en af fordelene ved en lille lejlighed.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 180. Jeg vil utrolig gerne forkæle min mor med denne vase! Den er jeg helt sikker på hun vil blive glad for :D

 181. Jeg er fuldstændig forgabt i den vase, designet er smukt og klassisk, og jeg vil blive jublende lykkelig, hvis jeg vandt den <3

 182. Den er smuk i sin enkelthed, og netop pga. dens klassiske stil overdøver den ikke de blomster, der nu engang gør den selskab; en vase lige efter min smag! :)

 183. vasen skal hjem til mig så den dagligt kan minde mig om mit vigtigste job nemlig at være mor for mine skønne børn for selvom jeg har ondt og ikke kan specielt meget, så kan jeg være mor og det er mit livs vigtigste job.

 184. Da jeg var 5 år gammel kom jeg til at smadre min mors gamle Lyngby vase. At kunne give hende denne smukke sag, vil gøre både mig og min mor meget glade :)

 185. Jeg vil elske at vinde denne SMUKKE vase! Den vil få sin egen helt specielle plads i stuen og altid være med til at skabe en helhed i den del af stuen den kommer til at stå ☺️

 186. Denne vase er så smuk og jeg ved at den passer perfekt ind i min mors stil! Jeg ved dog også at jeg aldrig ville have råd til at give hende en, så det ville være perfekt at vinde den. Mig og mine søskende har gennem tiden ødelagt flere af min mors vaser og lysestager ved uheld. Det ville derfor være en god måde at gøre det godt igen:-)).

 187. Min mor er vild med blomster – og alle vindueskarmene er fyldt med blomster, da hun ikke ejer en stor krukke. Hendes ørkenrose er ved at knække dens lille potte, og hun ville blive utrolig glad for at have den flotte vase at lade den stå i… Eller nogle af alle hendes orkideer!
  Virkelig flot giveaway(:

  – Katrine
  Mail: JwKatrine@gmail.com

 188. Jeg ville rigtig gerne vinde denne smukke vase, fordi min store søn på snart 4år er begyndt at plukke blomster til mig og så ville det være så skønt at stille dem i denne!

 189. Min mormor samlede på Lyngby-vaser, min mor gør det, og efter jeg arvede mine mormors vaser, begyndte jeg også at samle. Hver gang jeg sætter en smuk buket i en af vaserne, er det som om, min mormor stadig lever bare en lille smule. Jeg håber, min femårige datter en dag vil føre traditionen videre, og selv begynde at samle på disse små skønheder. Måske kunne denne vase blive medvirkende til, at hun også vil forelske sig i dem og en dag vil føre Lyngby-traditionen videre til familiens fremtidige generationer ❤️

 190. Det er svært at sige hvorfor det netop skal være min mor der skal have vasen for der er mange mødre der har fortjent at blive forkælet. I mine øjne er en god mor en der: ikke dømmer, lytter, støtter, hjælper, giver ubetinget kærlighed, er tapper, kæmper og ja .. Bare er der!!! Og alt det er min mor.. Og lidt til! <3
  Jeg er meget taknemmelig for at have en mor som hende og derfor skal hun have vasen.

 191. Den vase er så fin og jeg får aldrig råd til at købe den selv. Men jeg ved LIGE hvor den kan stå:-)
  Hilsen Louise

 192. Nu er mine to drenge blevet så store, at jeg godt tør have en dyr vase stående:), den er så smuk og enkel men alligevel med lidt kant. Den vil være så smuk hjemme hos mig og med til at bryde min tendens til at være lidt for romantisk i min indretning.
  /Line

 193. Jeg elsker det klassiske tidsløse og stramme udtryk på Lyngbyvasen den bringer samtidig lidt nostalgi og sommerhus stemning ind i boligen når den er fyldt med grøftekantsblomster:-)

 194. For det første er den vase utrolig smuk! For det andet ville den passe perfekt i min stue og for det tredje ville jeg aldrig nogensinde få råd til at købe den selv!

 195. Jeg ville elske at forære den smukke vase til min mor. Jeg har selv allerede den smukke og klassiske vase, faktisk fik jeg den af min mor til min fødselsdag. Hun snakker tit om hvor flot og tidsløs den er. Den ville passe perfekt ind i hendes nye hus!

 196. Fordi den vil se fantastisk ud på mit stuegulv – har lige et tomt
  spot til den:-)

 197. Jeg ville forære den til min mor, da det er alt for sjældent at jeg stopper op i en alt for travl hverdag og fortæller hende hvad hun betyder. Så jeg skal vinde den, fordi det så bliver en oplagt mulighed for mig :-)

 198. Jeg vil ELSKE at eje denne vase!
  Den er klassisk, smuk og desværre ikke tilgængelig for mig økonomisk
  – så det ville da være en drøm at pynte mit hjem med den :)

 199. Jeg vil enormt gerne vinde den smukke Lyngby vase, fordi jeg synes designet er klassisk og tidsløst. Desuden ville det være total win, endelig at vinde en konkurrence. :)
  God lørdag.

 200. Fordi min søde mor skal have den. Ikke bare fordi hun er der og det er mors dag i morgen. Men fordi hun nu for første år ikke selv har en mor at give blomster mere:/ Og fordi jeg – efter jeg selv blev mor- forstår hvad det betyder.

 201. Fordi min mand ikke giver mig den i morgen? “du har rigeligt af dem” NEJ, dem kan man aldrig få rigeligt af. MÆND? så jeg vil glæde mig over det kunne blive min?❤️??

 202. Det ville gøre mig glad hver dag at se på noget så smukt!

 203. Fordi mine dejlige 3 børn (alle under 5) konstant plukker blomster til mig og de altid havner i et vandglas i mangel på bedre…- deres kærlighedsgaver fortjener en smukkere vase?

 204. Jeg vil give den til min elskede mor! Hende der altid har været der for mig uanset hvad. Hende der har støttet mig i alle livets faser. Hende der har troet på mig, når andre ikke gjorde. Hende der har elsket mig, når jeg havde aller mest brug for det. Verdens bedste mor. Min mor❤️ Hun skal have den smukkeste vase for hun har fortjent den og hun vil blive så GLAD.

 205. Åh, den vase er lige den jeg mangler i min entré. Krydser fingre!

 206. Jeg vil så gerne vinde den smukke Lyngby-vase og forære den til min mor. For et par år siden blev hun alene, og det resulterede bl.a. i en kæmpe overhaling af hele hendes hus, istandsættelse og nye møbler for første gang i mange år. Den klassiske vase vil virkelig være smuk i hendes nye stue med et par flotte forårsgrene i <3 Krydser fingre!

 207. Jeg bor alene med min søn og han har lige fundet ud af idag, at det er mors dag i morgen. Han er rigtig ked af det fordi han ingen gave har til mig – tænk hvis han kunne give mig denne fantastiske vase, som jeg aldrig selv vil få råd til. Han ville blive SÅ stolt og jeg ville blive SÅ glad :-)

 208. Smuk vaser, som vil være en smuk reminder om, at hver dag jo faktisk er morsdag. For når man er heldig at have børn, så har hver dag sine skønne momenter ❤️

 209. Jeg har drømt om denne smukke gulvvase meget længe nu, og jeg har den mest perfekte plads til den, hvor vi kan se den fra hele vores stue og køkken-alrum… ? Så nu skal der krydses fingre i vores lille hjem, for at vasen skal blive vores nye familiemedlem ???

 210. Jeg vil elske at vinde den smukke vase. Jeg mangler nemlig en gulvvase ?

 211. Det er bare den flotteste vase ? jeg har samlet på den siden jeg var barn. Den store Lyngby vase vil bare passe så fint ind i vores indretning ?

 212. Jeg ønsker mig vasen fordi den ville passe perfekt i min gang med smukke blomster i! Den er så fin

 213. Min mor er det bedste jeg har – og jeg elsker hende. hun skal selvfølgelig have vasen, hvis jeg er så heldig at vinde. Tak for en inspirerende blog.

 214. Fordi den skal minde mig om livet som mor! De hårde stunder. Dagene hvor dybt inderst inde overveje at forære sine børn til den første og bedste man møder på gaden fordi de endnu engang har lavet en scene fordi de ikke måtte få det latterlige stykke tyggegummi i supermarkedet. Dagene hvor jeg tænker ‘ jeg gider ikke mere – jeg skrider fra det hele” fordi ungerne og manden intet fatter. Og så sover ungerne og ens hjerte smelter og alt er atter glemt. Man kysser dem på panden går glad ind i stuen og sætter forårsgrene i sin nye vase og alt er glemt?

 215. Fordi min mor indenfor de sidste to år har mistet en stor del af sin fysiske førlighed og har levet med mange smerter og et stort besvær med at klare sit job og dagligdagens gøremål. For 2 uger siden mistede hun sin far (min morfar), hvilket har slået hende yderligere ud, og derfor ville jeg inderligt elske at kunne glæde og forkæle min mor med sådan en smuk vase. Hun fortjener det i den grad.

 216. Jeg ønsker at vinde gulvvasen, da mine tre børn endelig er ved at være så store at jeg kan have ting i den højde igen!

 217. Jeg ville forære denne fantastisk smukke vase til min mor med en stor buket blomster i fordi hun fortjener det! Jeg kender ingen der er så stærk som min mor <3 Hun overvinder alt og kommer altid stærkere igen. Jeg beundre hende og håber at jeg med tiden bliver som hende ! Uovervindelig :-)

 218. Jeg ville elske at vinde denne smukke og enkelte vase – det er jo en gå i arv ting til min datter

 219. Jeg vil gerne vinde den her vase til min mor – den er smuk, tidløs og en enkel klassiker ligesom hende. Jeg vil ikke selv få råd til at købe noget så fint til min mor i den nærmeste fremtid, men vil gi alt hvad jeg kan. Jeg vil bare gerne overraske den skønneste kvinde i mit liv med den smukkeste gave ?

 220. Jeg ønsker mig vasen, da dens enkelthed vil være helt perfekt til at få naturen ind i boligen med et par grene i vasen.

 221. Jeg ønsker mig vasen, fordi den er meget smuk og enkel.

  Min datter skal have den, hvis jeg vinder.
  Hun er mor til to, og meget enkel i sin smag. Det er også det, som man oplever i deres nybyggede hjem. ❤️
  Hun skal have den for at være tovholder i mit efterhånden lange sygdomsforløb. Trods små børn, hvor den ene guldklump har autisme med sig, finder hun også tid til at tage sig af mig, og ikke mindst min mand, som har behov for at blive aflastet ind imellem.
  Hun kommer med mad, har styr på, hvornår jeg skal i kemo, hvornår der er lægesamtaler og blodprøver mv. Og fordi hun er min allerdejligste datter’og mor. ❤️❤️
  Uhh. Hvor den skodsygdom rammer hele familien, når melder sin ankomst.

  Rigtig glædelig Mors Dag til alle mødre.

  Bedste hilsner fra

  Birthe Rostgaard Nygaard

 222. Jeg vil godt vinde vasen fordi den ville passe perfekt ind i mit køkken.
  Jeg har egentlige aldrig ønsket mig nogen Lyngby vase men denne har en smuk størrelse.

 223. Min kære veninde er lige blevet mor, som desværre ikke var en gnidningsfri omgang men alt er godt nu og tror hun er verdens lykkeligste kvinde lige nu. Men ved dog at hun er stor Lyngby fan så tror den vil fuldende lykken. Tak for en fantastisk konkurrence og glædelig Mors Dag!❤️

 224. Ganske enkelt fordi min mor vil elske den! Og så vil den uden tvivl bringe en masse minder frem hos hende :)

 225. Fordi den er fantastisk smuk og vil gøre mig glad, hver gang jeg ser den ❤️

 226. …fordi den er sindsyg smuk ❤️

 227. Jeg vil forære den til min fantastiske mor, som altid stiller op med en hjælpende hånd, godt humør eller en skulder at græde ud ved. Min mor har aldrig selv haft en mor, som støttede hende, mest fordi hun drak og døde tidligt. Men min seje mor har heldigvis brudt med den sociale arv og er en super mor, hende skal der intet byttemærke på ❤

 228. Jeg ønsker mig sådan den vase, fordi jeg elsker dens enkle og rene linjer. Gulvversionen er så smuk og kan løfte et helt rum og jeg ved den vil se så smuk ud på mine rå trægulve.

 229. Lyngby vasen er smuk og klassisk- som min mor. Hvis jeg vinder, vil jeg give den til min seje mor, som har haft et forfærdeligt år med masser af modgang, men stadig præsenterer at være fantastisk og omsorgsfuld. Hun tilbringer Mors Dag med min mormor på 85, og jeg ville ønske jeg kunne være der.
  Tak for inspiration.
  K.

 230. Jeg bor i England, i en engelsk “Cottage”. Jeg forsøger, at fylde huset med dansk interiør og jeg elsker simpelthen den vase. Den vil se fantastisk ud i i hjørnet af mit lille “country kitchen”.

 231. Den er tidløs og smuk ;-)

Leave a Comment

Email (will not be published)