Uncategorized

Jeg VED godt jeg kræver lidt meget af dig….

Jeg VED godt jeg kræver lidt meget af dig....“Stem her så vi kan vinde drømmestuen” (vandt desværre ikke, men tak for din indsats og stort tillykke til den som vandt)
“Støt Charity Anti Virus” (det er faktisk en vigtig sag, så jeg håber du så videoen og evt. lagde et par kroner)…… jeg ved godt, at jeg har krævet lidt meget, og nu GØR JEG DET IGEN! – S O R R Y… men det her betyder SÅ meget for mig.

Hvis du kan lide mit arbejde og følger med her på bloggen, og synes jeg fortjener denne flotte pris så STEM her: http://ivaekstprisen.ivaekst.dk/stem.php?id=5

Årets vovehals 2013 – skal det være mig?

Over 300 mennesker blev indstillet til 7 forskellige priser til dette års IVÆKST prisuddeling.  Jeg blev indstillet til hele to priser…. wauw det er jeg stolt over. Af de over 300 personer skulle findes 37 personer – 6 personer som skulle nomineres til hver kategori. Jeg røg sgu videre i den ene kategori. Kategorien ‘Årets Vovehals’

hmmmm…… Vovehals tænker du så, og det gjorde jeg da også. Hvad er det lige man vover som blogger? Det har jeg tænkt meget over, og jeg er også blevet spurgt fra flere om, hvad der gør mig så speciel?…. Nu har jeg altså ikke indstillet mig selv, så der er andre derude, som synes jeg hører til her! 1000 tak for det:-)

Og ved du hvad? Måske er det ret vovet, det jeg har gang i. Det er nemlig ret svært (nærmest umuligt) at leve af at blogge i Danmark. Det kræver virkelig hårdt arbejde. Så jo, fandme er det da modigt/vovet at sige sit fultidsjob (udemærket lønnet btw) og satse alt på karrieren som blogger. En blog som på daværende tidspunkt, ikke havde kastet en mønt af sig endnu. Og når man er mor til to børn, har huslån, og bil i indkørslen, så kræver det n….. og is i maven, at tro så meget på det man laver, at man tør opsige den månedlige løncheck.
Og det lykkedes sgu, kan jeg fortælle her halvandet år efter. Okay jeg er ikke rig og nej der var ikke råd til sommerferie i år, men hey det går nok, jeg ELSKER mit job, vi har mad på bordet og tøj på kroppen.

En anden vovet ting jeg har gjort sammen med Sisse Langfeldt, det er at skabe Danmarks første online boligmagasin! Vi har absolut ingen erfaring som “blad-folk” og vi har satset meget på det her projekt, vi tror så meget på det, og første nummer var en succes!

Så kære søde læsere, I er omkring 4500 der kigger forbi hver dag, hvis I alle lige klikker på linket: http://ivaekstprisen.ivaekst.dk/stem.php?id=5 og stemmer på mig, Så skal jeg ikke bede jer om mere (i hvertfald ikke i et langt stykke tid).

P L E A S E… STEM STEM STEM ♥

De kærligste hilsner og TAK fordi du følger med♥

Jeg VED godt jeg kræver lidt meget af dig....

 

 

 

PS. Hver torsdag skriver Maria Fynsk Norup her på bloggen. Sammen med Henriette Weber er Maria også nomineret til en pris i kategorien Årets Kvindelige Iværksætter. De har magasinet Geek Girl Magazine! SÅ hvis du kender dem, eller kan lide Marias torsdags indlæg her på Boligcious, så gi’ hende da lige et skub. Stem på pigerne her: http://ivaekstprisen.ivaekst.dk/stem.php?id=1 

Jeg VED godt jeg kræver lidt meget af dig....

Jeg VED godt jeg kræver lidt meget af dig….
Artikel
Jeg VED godt jeg kræver lidt meget af dig….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Trine Kjær
  november 27, 2013 at 21:48

  Der er selvfølgelig stemt på dig for læææænge siden – krydser fingre for dig!!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 27, 2013 at 22:31

   Tak Trine, du er en stjerne:-)

 • Reply
  Josefine Krohn
  november 27, 2013 at 22:03

  Kære Malene

  Der er stemt på dig for MANGE dage siden ! Jeg krydser finger for dig! Du fortjener af vinde! 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 27, 2013 at 22:31

   1000 tak hvor er du sød Josefine-)

 • Reply
  Christina sylvest noer
  november 27, 2013 at 22:21

  Kære Malene.
  Hermed endnu engang afgivet min stemme .
  Synes personligt ikke du ber om meget. Du du dagligt giver et indspark kvit og frit til inspiration til min boligz
  Krydser alt hvad der kan.
  Tak for en fantastisk blog – tak fordi du gør det !

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 27, 2013 at 22:33

   1000 tak Christina, du er som altid en trofast følger og en stjerne:-)

 • Reply
  Jaine Holst
  november 28, 2013 at 07:17

  Selvfølgelig får du min stemme

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 28, 2013 at 09:17

   1000 Tak Jaine:-)

 • Reply
  Line
  november 28, 2013 at 07:41

  Stemt. Holder meget af at læse med hos dig 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 28, 2013 at 09:16

   1000 tak Line:-)

 • Reply
  Louise
  november 28, 2013 at 09:38

  Hej Malene

  Jeg stemte faktisk på dig da du satte linket på Boligcious siden her:) Håber virkelig du vinder!
  Ha’ en rigtig god dag.

 • Reply
  Anne Mark Møller
  november 28, 2013 at 11:14

  Tillykke med din flotte præstation. Du er for sej. Og jeg har helt bestemt stemt på dig. Held og lykke.

 • Reply
  marie louise fra KORRIDOR
  november 28, 2013 at 12:40

  Så er der stemt!

 • Reply
  Trine K
  november 28, 2013 at 12:58

  Hermed gjort 🙂
  Det er fortjent :-=

 • Reply
  Asta Ojvind
  november 28, 2013 at 13:57

  Stemt

 • Reply
  Rikke Lilienthal
  november 28, 2013 at 21:28

  Er igennem mange måneder kommet dagligt på din blog. TAK for den fedeste og mest inspirerende boligblog i DK. Selvfølgelig har jeg stemt på dig!

Leave a Reply