DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

A.A.A. – Dagens Poster

Amanda Lilholt Hurup laver nogle ret usædvanlige og interessante illustrationer og Dagens Poster A.A.A. er ikke en undtagelse. Hendes stil er maskulin og sætter gang i tankerne. Hun leger med foto og tilfører dem grafiske detaljer. Tjek hendes værker hos 42gallery.com

A.A.A. - Dagens Poster

The young Danish artist Amanda Lilholt Hurup creates exciting illustrations where she combine photo with graphic details. The expression is masculine and puts thoughts in motion. See her artwork at 42gallery.com

A.A.A. – Dagens Poster
Artikel
A.A.A. – Dagens Poster
Beskrivelse
Amanda Lilholt Hurup laver nogle ret usædvanlige og interessante illustrationer og Dagens Poster A.A.A. er ikke en undtagelse. Hendes stil er maskulin og sætter gang i
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Louise I
  oktober 26, 2013 at 20:09

  Hej Malene
  Jeg har en lille forespørgsel (udfordring, om du vil)
  Vi har en stor væg derhjemme, 3,5 meter bred og til kip. Væggen skriger på noget udsmykning. Jeg har længe ledt efter et passende stort billede/plakat/sticker af en art, men synes det er rigtigt svært at finde noget (og især til en fornuftig pris) Har du nogle gode ideer til et konkret billede eller en hjemmeside, hvor man kan finde sådanne billeder?
  Tak for en inspirerende blog!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 26, 2013 at 22:29

   Hej Louise
   Mange tak skal du have, er glad for at du finder inspiration på Boligcious. Prøv lige at tjekke denne mulighed…. jeg er selv helt vild med den: http://www.ixxidesign.com

   Kh. malene

Leave a Reply