Entré -(HALLWAY)

2 fint indrettede små entréer

De små entréer kan være svære at udnytte fuldt ud, men mest af alt svære at få til at virke indbydende! –Og entréen er en vigtig del af indretningen på det punkt. Den første velkomst foregår i entréen og ligesom, når man møder et nyt menneske, er førsthåndsindtrykket ret vigtigt. Det samme gælder boligen. Og det handler i virkeligheden ikke kun om, at/om du vil imponere dine gæster med en smuk indgang… de fleste er fløjtende ligeglade på det her punkt… MEN hvad med dig selv? Fortjener du ikke en rar og lækker velkomst hver dag, når du træder ind i dit hjem? Du lægger helt sikkert ikke mærke til det, før du har gjort noget ved det, det er lidt ligesom en irriterende lille lyd, som man først opdager, hvor meget har irriteret én, når den er forsvundet. Dit første møde med dit hjem hver dag, kan påvirke dit humør og overskud negativt…. uden du ved det!

Her er 2 ret fine entréer. Fælles for dem er, at de er er smalle, små og så er de malet grå! Vi plejer ikke at turde male små rum mørke i Danmark, men jeg synes det fungere ret lækkert.

Altid en god idé at anvende spejle i små rum, fordi det giver en større rumfornemmelse, og rart med en smal hylde, så man kan lægge nøglerne fra sig med det samme. 

En fordybning i døren (måske et gammelt el-skab der har fået ny funktion) er udnytte med hylder og bruges til opbevaring. Entréen her hører til en lille lejlighed, så her har man valgt at snuppe lidt af entéen til opbevaring af bøger m.m. 

Endnu en entré i grå. Her har de øvrige døre også fået en tur med den grå pensel og det fungerer rigtig flot. Masser af knager i forskellige højder er et godt tip, så er der nemlig hurtig aflastning til både tasker, indkøbsnet, jakker, tørklæder, nøglesnore osv.

Kilde: Fantastic Frank

2 fint indrettede små entréer
Artikel
2 fint indrettede små entréer
Beskrivelse
De små entréer kan være svære at udnytte fuldt ud, men mest af alt svære at få til at virke indbydende! –Og entréen er en
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply