INTERIØR Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion…

(For English recap scroll down)

I sidste uge var jeg i Tivolig på Kählers restaurant (-et besøg hver, føj den lige til din to-do liste). Pressen var inviteret for at få et kig på efterårets nyheder, og der var mange fine ting. Jeg skal nok komme ind på de fleste af dem løbende dette efterår…. men først min top favorit!

“Bellino”

-hedder disse fantastiske krukker med låg, designet af Jelane Schou Nordentoft og Ditte Reckweg, kvinderne bag den skønne butik Stilleben.
Disse to dygtige kvinder står også bag Kählers populære serie Omaggio og Lovesongs.

Om Bellino fortæller Jelena og Ditte således om de tanker, de har gjort sig:

”Lågkrukken er et evigtgyldigt tema – både som samleobjekt og brugsgenstand. Vores bud på ”lågkrukken” er enkelt og skulpturelt. En skulptur til rummet. Står smukt alene, men også flere sammen, hvor farveskalaen i støvede nuancer supplerer hinanden. Den kan bruges som en skulptur i rummet, men også til lækkerier, hemmeligheder, nøgler eller smykker.”

Prøv nu lige at nyd disse skønheder og alle de anvendelsesmuligheder de giver…

Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion... Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion... Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion... Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion... Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion... Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion...

Autumn News from Danish Kähler. Beautiful lid jars in a porcelain designed by Jelane Schou Nordentoft og Ditte Reckweg – The women who also designed Kählers popular Omaggio series and Love Song.

Jelane Schou Nordentoft og Ditte Reckweg is also the owner of the very popular shop Stilleben located in Copenhagen.

Visit Kähler here and learn more

Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion…
Artikel
Kähler disker op med lækkerier i deres ny kollektion…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Line
  august 26, 2013 at 19:26

  Ej, de er altså vild fine og sikke mange anvendelsesmuligheder 🙂

  Hilsen Line

 • Reply
  Louise Poulsen
  august 27, 2013 at 06:33

  Hej Malene.
  Super fine billeder fra Kähler, som jeg har en lille bitte fetisch med..:) Kigger tit forbi deres salon i Århus, hvor man kan få lækker lækker mad og samtidig kigge på alle de fine ting!
  Mvh Louise

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 27, 2013 at 07:31

   Ja det er nogle super lækre billeder. Har faktisk aldrig besøgt Kähler i Århus, men det vil jeg gerne. I er heldig at have Kählers salon har hørt meget godt om den. Dejligt vi nu også har fået en, meeeeen det jo ikke så tit man lige tager i Tivoli:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply