Køkkenet (Kitchen) Uncategorized

ET Køkken

ET KøkkenMette Schelde, vandt Formland/UP’s talentpris 2013 for sit smukke mobile køkken – ET Køkken!

Mette Schelde er arkitekt, og det er faktisk ikke den førte pris hun har vundet. Hun vandt også en Formlandpris sidste år, nemlig prisen “Great Idea”. Desuden har hun vundet “FSC Design Award” 2010 – 2. præmien ved “AarhusH”, samt en pris fra Standford University. Man kan vidst roligt sige, at Mette Schelde er kommet godt fra start, og jeg glæder mig meget til at følge hende fremover.

Se Mettes øvrige smukke design her: www.metteschelde.com

 

ET Køkken

Jeg talte med Mette på messen og hørte lidt om tankerne bag køkkenet som består af tre mobile moduler. Mette har brugt tanken om, hvordan vi lavede mad før i tiden ved åbne ildsted og ved huggeblok og ført denne tanke ind i vores tidsalder. ET Køkken består af tre stationer: En vandstation, en Ildstation og en blokstation.
Udviklingen af køkkenet tager afsæt i en basal og social holdning til mad, og derfor er de tre staioner runde således, at man kan samles omkring dem. Blokstaionen er her hvor maden forberedes, og den kan bevæges rundt mellem ild- og vandstation, så der er mulighed for afsætning ved alle stationer. Det er genialt tænkt.

ET Køkken

Køkkenet kræver ikke meget, og kan derfor tages med gennem livet, den eneste station der kræver tilkobling er vandstationen.

Jeg fik kigget, rørt og skubbet køkkenet rundt, og det er smukt, lækkert og godt design og håndværk. Tænker at det ville være genialt som udekøkken også!

ET Køkken er Mettes afgangsprojekt og nu også vinderen af Årets Formland/Up’s talenpris.
Hjerteligt tillykke Mette, vi synes du er alt for sej!

ET Køkken

Mette Scheldt, Danish architect won the “Formland Upgraded Talent Award” 2013 for her mobile kitchen – “A Kitchen”

The kitchen is Mette’s graduation project. “A Kitchen” consists three stations: A fire station, a chop station and a water station. The Chop station is where food is prepared, it’s mobile and can be moved between the water and fire station. The stations are round and it invites us to come together and be social when we cook.

Mette has been inspired by how we cooked in in the past, by the fireplace and chop blog.

We think it’s a beautiful, innovative and super cool kitchen and we think Mette is so cool … Congratulations with the award Mette

ET Køkken
Artikel
ET Køkken
Beskrivelse
Mette Schelde, vandt Formland/UP's talentpris 2013 for sit smukke mobile køkken - ET Køkken! Mette Schelde er arkitekt, og det er faktisk ikke den førte pris
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply