DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Suits – Dagens Poster

Mikel Nilsson, som er kunstneren bag Dagens Poster har en helt særlig stil. Hans univers er helt hans eget, og jeg har ikke set nogle andre kunstenere ,der minder om ham. Han er altså helt original, både i hans idéer og udtryk.

Jeg er betaget af kunst fordi der er så meget humor og ironi hans illustrationer, samtidig med en skøn barnlighed, som han placerer i lidt dystre stemninger. En smuk balancegang mellem det absurde og humoristiske!

Se mere hos Artelimited.com
Suits - Dagens Poster

Mikel Nilsson, artist behind Today’s Poster has a unique style. He is very original, both in his style, ideas and expressions.

I am fascinated by his art because there is so much humor and irony in his illustrations onat the same time a wonderful childishness, which he combine with a slightly gloomy mood. A beautiful balance between the absurd and humorous!

 

See more at Artelimited.com

 

 

 

Suits – Dagens Poster
Artikel
Suits – Dagens Poster
Beskrivelse
Mikel Nilsson, som er kunstneren bag Dagens Poster har en helt særlig stil. Hans univers er helt hans eget, og jeg har ikke set nogle andre kunstenere ,der minder
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply