DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Sweet Graphic – Dagens Poster

Et helt nyt plakatmageri er i byen, de hedder Wonderhagen. Wonderhagen er i virkeligheden nogle kreatvie grafiske designere, som arbejde på det cool Reklamebureau W20. Reklamebureauet høster meget credit for deres arbejde og grafiske talent og da en kunde skubbede lidt til dem mht. at designe lækre plakater, var der ikke lang fra ord til handling. På rekordtid blev Wonderhagen skabt, og halleluja for det! Jeg er vild med deres design stil, formsprog og farvesammensætninger.

Jeg har pt. 5 favoritter, som jeg godt gad at eje….. som fx. denne lakridskonfekt! (yummi)

Sweet Graphic - Dagens Poster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se Wonderhagens plakat kollektion på Wonderhagen.com – her kan du også købe plakaterne, OG du kan vælge mellem 3 forskellige størrelser.

A brand new poster agency is in town, ‘Wonderhagen’ is the name. Wonderhagen is in fact some kreatvie graphic designers who work on the cool Advertising Agency W20. The advertising agency receive lots of credit for their work and graphic talent and when a customer suggested that they should use their talent to design attractive posters, there wasn’t long from words to action. In record time Wonderhagen was created, and hallelujah for that! I love their design, style and color schemes.

I have currently 5 poster favorites and one of them is this be liquorice!

You can see all Wonderhagens posters and buy them directly in their webshop:  Wonderhagen.com

 

Sweet Graphic – Dagens Poster
Artikel
Sweet Graphic – Dagens Poster
Beskrivelse
Et helt nyt plakatmageri er i byen, de hedder Wonderhagen. Wonderhagen er i virkeligheden nogle kreatvie grafiske designere, som arbejde på det cool Reklamebureau W20. Reklamebureauet høster meget credit
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply