DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Can you see The Meaning of life? -Dagens Poster

En læser tippede mig om denne plakat, tak for det Sandra. Jeg synes den er ret sjov, og det er en plakat man lige bliver nødt til at kigge nærmere på. Desværre får man ikke rigtig svaret, så vi er nok tvunget til at leve livet videre velvidende, at det spørgsmål først kan besvares til aller sidst.

Du kan finde plakaten hos: shop.aledlewis.com (hvis du er læge eller arbejder hos en læge, så synes jeg du skal købe plakaten til venteværelset, det er da ret god humor)

Can you see The Meaning of life? -Dagens Poster

 

Todays Poster – Can you see The Meaning of Life

A reader tipped me about this poster, thank you Sandra. I think it’s pretty fun. Unfortunately you don’t get the answer, so we are probably forced to keep living our life, knowing that the question can only be answered at the very last.

You can find the poster at: shop.aledlewis.com (if you are a doctor or working with a doctor, I think you should buy the poster for the waiting room, it’s kinda good humor)

Can you see The Meaning of life? -Dagens Poster
Artikel
Can you see The Meaning of life? -Dagens Poster
Beskrivelse
En læser tippede mig om denne plakat, tak for det Sandra. Jeg synes den er ret sjov, og det er en plakat man lige bliver nødt til at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria Fynsk Norup
  marts 1, 2013 at 10:33

  Den er skøn! Så den først nu 🙂 Men altså – vi behøver jo ikke at købe den for at finde ud af, hvad meningen med livet er. Alle ved jo at det er 42! 😉

 • Reply
  Karina
  marts 1, 2013 at 19:40

  Sikke en skøn plakat! Jeg er vild med den slags plakater for tiden og har i fødselsdagsgave fået en hvor der står: Did you remember to smile?

Leave a Reply