Moodboard – Opslagstavle

Jeg er ret begejstret for opslagstavler. Eller Moodboards vil jeg hellere kalde dem. Det begreb brugte vi dagligt, da jeg læste til Designteknolog, og det har hængt ved siden da. Jeg kan godt lide navnet Moodboard, jeg kan godt li betydningen af det, Humørtavle! Det er det en opslagstavle skal være. Opslagstavlen erstatter jo i princippet en plakat eller et kunstværk, som på alle måder er placeret på væggen for at skabe en stemning, som ender ud i en slags humør ikk?

Nå… -men inden det bliver alt for langhåret, ville jeg blot dele to vildt fede Moodboard-løsninger jeg har set for nylig med dig.

Moodboard - Opslagstavle

Moodboard - Opslagstavle

 

Today i have two super cool moodboard/pinboard for you. I Just love moodboard’s and these are very beautiful and very inspiring, don’t you think?

Source: 101woonideeen.nl – frenchbydesign.blogspot.dk

Moodboard – Opslagstavle
Artikel
Moodboard – Opslagstavle
Beskrivelse
Jeg er ret begejstret for opslagstavler. Eller Moodboards vil jeg hellere kalde dem. Det begreb brugte vi dagligt, da jeg læste til Designteknolog, og det har hængt ved
Forfatter
Boligcious

5 Comment

 1. Ville ønske jeg havde plads til et kontor med farverige moodboards…
  Følger dig også på Pinterest, og tak for virkelig mange fede billeder der…

 2. Flotte moodboards. Jeg har set eksempler på moodboards, som er et metalnet hvorpå man kan hænge ting med klemmer eller kroge. Jeg er ret vild med ideen, kender du den? Har du mon et forslag til, hvor jeg kan skaffe et metalnet?
  Mvh Kristine

 3. Hej Malene Møller Hansen

  Hvor har du fundet opslagstavlen med træ kanterne? : )

  Med venlig hilsen

  Gitte Søltoft

  • Hej Gitte
   Det er et DIY. T trælister som er lidt hærget af vind og vejr, kan sikkert findes på genbyg eller lign.

   Kh. Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)