Jul (X-mas)

Hang til kitschet julepynt

Jeg elsker naturlig smuk jule pynt. Gamle smukke glaskugler, gran, mos, bloksly m.v. men jeg har også hang til neon, akryl og kitschet julepynt. Jeg har valgt at samle det hele sammen, så du kan bare komme an og kalde mig stilforvirret. Jeg kan bare ikke vælge, eller jo det kan jeg faktisk! jeg vælger at pynte med det jeg kan lide og blæse på uskrevne regler. Jeg synes ikke det ene udelukker det andet.

Prøv lige at tjek det her fantastisk kitschede julepynt. Det er Stephanie Baker som designer pynten og det kan købes på Etsy.com i hendes webshop Old World Primitives

Hang til kitschet julepynt

Hang til kitschet julepynt

Hang til kitschet julepynt

Wonderful, funny and kitschy christmas ornaments by Stephanie Baker from the webshop Old World Primitives

Hang til kitschet julepynt
Artikel
Hang til kitschet julepynt
Beskrivelse
Jeg elsker naturlig smuk jule pynt. Gamle smukke glaskugler, gran, mos, bloksly m.v. men jeg har også hang til neon, akryl og kitschet julepynt. Jeg har valgt at samle
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply