Jul (X-mas)

Akryl julepynt

Akryl dukker op flere og flere steder, og vi er vilde med det. Akryl julepynt er også noget vi har set en stigende tendens til de seneste par år. Rikke Liva Marienhof er smykkedesigner (og min søde veninde). Hun har designet en lille julekollektion i smuk akryl, prisen er fornuftig, vedhængende koster nemlig 39 kr.

Rikke står bag smykkefirmaet Møller & Marienhof, som du nok bedst kender for de meget populære overskæg – halskæder. Men Rikke byder også på mange fine smykker, knapper og nu også JULEPYNT.

Jeg elsker at modtage julepynt i gave. Jeg synes nemlig at genkendelsens glæde er så dejlig, når jeg årene efter pakker de fine ting ud, som jeg har fået af familie og veninder gennem tiden. Rikkes kollektion er genial som værtindegave til alle julens arrangementer.

Besøg webshoppen: Møller & Marienhof her

Akryl julepynt

Acrylic appears more and more as decor and we love it. Acrylic Christmas decorations is also something we have seen as a growing trend for the past few years. Rikke Liva Marienhof is jewelry designer (and my dear friend). Rikke has designed a small Christmas collection of beautiful acrylic ornaments, for a quite decent price DKK 39.00

Rikke owns the jewelery company Moller & Marienhof, you probably best know the company for their very popular mustache – necklaces. But Rikke also makes fine jewelry, buttons and now CHRISTMAS ornaments.

I love to receive Christmas ornaments in gift. I happen to think that the joy of recognition is so nice when I year after year unpack the fine things i’ve received from friends over the years. Rikke’s collection is brilliant as a hostess gift for all the upcoming Christmas events.

You can visit the webshop here: Møller & Marienhof

Akryl julepynt
Artikel
Akryl julepynt
Beskrivelse
Akryl dukker op flere og flere steder, og vi er vilde med det. Akryl julepynt er også noget vi har set en stigende tendens til de seneste par år. Rikke
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Pernille | illustrafil
    december 7, 2012 at 10:58

    Ja, acryl er lækkert. Jeg har faktisk købt en hel pose fuld af acrylrester. Nu skal jeg bare lige finde ud af hvordan pokker man skærer i dem 🙂 Eller hvor man kan få det gjort…

Leave a Reply