Jul (X-mas)

Julekugler… de skønne af slagsen

For mig er julen ikke bare grøn, rød og guld, for mig er julen fuld af farver, vilde farver som pink, turkis, lys grøn, guld, sølv, lilla…. forsæt selv:-) Jeg har en svaghed for skøre, smukke julekugler og har samlet siden jeg var ret ung, teenager faktisk. Jeg har arvet alle min mormors julekugler og fået en masse gennem årene, særligt af min mor. Jeg har også selv købt en del, og køber gerne et par nye hvert år. Sidste år opdagede jeg den skønneste webshops sighs.dk og her er der et kæmpe sortiment af julekugler, lige præcis den slags julekugler som jeg ELSKER! Udvalget er som sagt kæmpe stort og jeg kunne tømme hele butikken, det er ekstremt svært at vælge bare én 😉

Her får du lige en forsmag af en håndfuld af mine favoritter, kig selv nærmere på udvalget her

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply