DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Butterfly – Dagens Poster

Dagens poster er et foto af en sommerfugl der ligger og hviler sig (håber vi). Belysningen og omgivelserne på fotografiet er meget stemningsfulde og derfor faldt jeg for plakaten. Plakaten er fra House Doctor, og jeg fandt den hos Livingshop.dk, smut forbi og tjek deres lækre udvalg af smukke posters.

Butterfly - Dagens Poster

Today’s poster is a photo of a butterfly lying and resting (we hope). The lighting and environment in the photograph is very evocative and that’s why I fell for the it. The poster is from House Doctor, and I found it at Livingshop.dk, swing by and check out their delicious selection of beautiful posters.

Butterfly – Dagens Poster
Artikel
Butterfly – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens poster er et foto af en sommerfugl der ligger og hviler sig (håber vi). Belysningen og omgivelserne på fotografiet er meget stemningsfulde og derfor faldt jeg for plakaten
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply