INTERIØR

Tillykke med de 10 år Ferm Living

Tillykke med de 10 år Ferm Living

Det hele startede for 10 år siden i år. Det startede med en lille kollektion tapeter, og så tog det fart for Trine, stifter, designer og medejer af Ferm Living. Trine og hendes mand Martin, driver på 10 år designvirksomheden, som alle vist kender: Ferm Living.

Tillykke med de 10 år Ferm LivingÅr efter år har firmaet sprøjtet lækkert design ud – design som vi alle elsker. For mig er Ferm Living en virksomhed, hvor DNA’en er tydelig i design og passion. Et jordnært firma, der drives at to fantastiske ildsjæle og en masse dedikerede medarbejdere. Jeg kender både Trine og Martin, og de er ufattelig søde, sjove og imødekomne. To interesserede mennesker, som altid spørger ind til min lille bitte virksomhed med en fin og varm oprigtighed. Jeg har haft mange sjove samtaler med især Martin, og jeg har nydt at følge deres succes, og jeg under både dem og os endnu 10 stærke år.

Endu engang præsenterer Ferm Living en lækker Spring kollektion, hvor de er gået videre med møbler og et samarbejde med Herman Cph, som også er et designfirma, jeg holder af og glæder mig over at følge. Og så er det lidt sjovt, at Herman Cph også drivers af et ægtepar, præcis ligesom Trine og Martin.

Tillykke med de 10 år Ferm Living

Herman Chair, designet af Herman CPh for Ferm Living

Tillykke med de 10 år Ferm Living‘Punctual’ reolsystem – Fantasktisk enkelt og smukt.

Tillykke med de 10 år Ferm Living Tillykke med de 10 år Ferm Living

‘Frame Pinboard’ – Lækker opslagstavle polstret med tekstil foroven og forsynet med magnetplade forneden.

Tillykke med de 10 år Ferm Living

‘Confetti Wallpaper’ Smukt tapet med guld confetti. Fås i flere farver…-meget lækre ‘Ferm Living-farver’

Tillykke med de 10 år Ferm Living

‘Plant Box’ – Plantekasse på et lækkert stel – En af mine klare favoritter. Fås i 6 farver.
Du kan se alle Ferm Livings nyheder her

Tillykke med de 10 år Ferm Living
Artikel
Tillykke med de 10 år Ferm Living
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply