DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Bears in Paris – Dagens Poster

Jeg kunne ikke stå for denne plakat, -alene titlen: “Bears in Paris” er så cute, når man ser det søde bamse-kærestepar sidde på en bænk midt i Paris. Det fungerer så fint med den fotografiske baggrund, som har været en tur gennem Instagram og så de grafisk illustrerede bjørne, som er placeret efterfølgende.

Plakaten er fra Little Cute Mokkasin, den koster 200 kr.

Bears in Paris - Dagens Poster

I couldn’t resist today’s poster – alone the titled: “Bears in Paris” is so cute when you see the cute teddy bear lovers sitting on the bench in the middle of Paris. It works so well with the photographic background, which has been a tour through Instagram and the graphically illustrated bears, which are placed in the picture.

The poster is from Little Cute Mokkasin, the costs DKK 200.

Bears in Paris – Dagens Poster
Artikel
Bears in Paris – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg kunne ikke stå for denne plakat, -alene titlen: "Bears in Paris" er så cute, når man ser det søde bamse-kærestepar sidde på en bænk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply