Life Is Like Riding a Bike – Dagens Poster

Hele ugen har jeg hyldet Tour de France i mit daglige faste indlæg: “Dagens Poster”. Den sidste plakat i cykeltemaet er en flot illustration af en gammeldags fantastisk cykle. Designet og opsætningen af denne illustration, er guf for sådan en som mig, der elsker grafiske illustrationer. Plakaten her fås i en masse farver, så den kan matches ind i et hvert hjem vil jeg mene. Plakaten er fra Mia Doson

Hvad synes du om dagens poster?

Life Is Like Riding a Bike - Dagens Poster

Life Is Like Riding a Bike - Dagens Poster

Today’s Poster – Life Is Like Riding a Bike

All week I’ve been celebrated Tour de France in my daily post: “Today’s Poster”. The last poster in this bicycle theme is a nice illustration of an old-fashioned bicycle. The design and setup of this illustration is eye candy for someone like me, who loves graphic illustrations. The poster is available in lots of colors. The poster is from Mia Doson

What do you think about the day’s poster?

Life Is Like Riding a Bike – Dagens Poster
Artikel
Life Is Like Riding a Bike – Dagens Poster
Beskrivelse
Hele ugen har jeg hyldet Tour de France i mit daglige faste indlæg: "Dagens Poster". Den sidste plakat i cykeltemaet er en flot illustration af en gammeldags fantastisk cykle
Forfatter
Boligcious

2 Comment

  1. Hvor kan jeg købe Life is like riding a bike posteren?

    • Hej Karina. Det er et af mine ældre indlæg og det ser ikke ud til at den kan købes der hvor jeg i sin tid linkede til, den må være udsolgt. Jeg giver dig dog link til en anden shop som har plakater i samme genre:-) http://www.etsy.com/dk-en/shop/NeueGraphic?ref=l2-shopheader-name

      Kh. Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)