Jul (X-mas) Konkurrencer

1. Søndag i advent – deltag i adventskonkurrencen

Så er adventskalenderen i gang. Første pakke indeholder et smukt sæt karafler fra Normann Copenhagen, designet af Ole Jensen. Samlet værdi 700 kr.
Motion stor karaffel 1,3 liter – DKK 400,-      Motion lille karaffel 0,3 liter – DKK 300,-

For at deltage i konkurrencen skal du ”tagge” dig selv på konkurrencebilledet på vores Facebookside link her og være fan af siden.

Held og lykke

 1. Søndag i advent - deltag i adventskonkurrencen

 

Presseeddelse fra Normann Copenhagen:

Sanselig bevægelse – Normann Copenhagen præsenterer Motion, designet af Ole Jensen

Designer Ole Jensen står bag Motion, der består af to mundblæste karafler, der med en dynamisk form i transparent glas rummer og fremhæver indholdet på en levende og sanselig måde – hvad enten det er vin, vand eller blomster. Med en altid skråtstillet position er Motion et oplagt samtaleemne og drejer let om sit eget centerpunkt.

Ole Jensen fortæller: ”For mig er det vigtigt, at et design gennem sin form og materiale demonstrerer sin egen funktion. Det gør handlingen attraktiv, og i virkeligheden er det den æstetiske dimension i design. Fordi Motion ikke står lodret op og ned, og nærmest bevæger sig lidt på bordet, gør den opmærksom på sig selv og sin funktion på en umiddelbar måde.”

Motion karaflerne er på én gang traditionelle og innovative. Designet udfordrer vanetænkningen ved at stå skråt på bordet og skaber på en legende måde dynamik og en fornemmelse af konstant bevægelse.

1. Søndag i advent - deltag i adventskonkurrencen   1. Søndag i advent - deltag i adventskonkurrencen    1. Søndag i advent - deltag i adventskonkurrencen


1. Søndag i advent – deltag i adventskonkurrencen
Artikel
1. Søndag i advent – deltag i adventskonkurrencen
Beskrivelse
Så er adventskalenderen i gang. Første pakke indeholder et smukt sæt karafler fra Normann Copenhagen, designet af Ole Jensen. Samlet værdi 700 kr. Motion stor karaffel 1
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply