Jul (X-mas)

Krea julepynt med børnene

X-MAS
D I Y

Er det bare hos mig at tiden flyver så utrolig hurtigt afsted? Ja jeg er faktisk i tvivl om det er for tidligt at skrive om julepynt på bloggen? Men altså vi er jo næsten en tredjedel inde i november… jeg fatter det simpelthen ikke… gør du?

Nå men anyways så kommer der altså et juleindlæg i dag, og det er sådan et slags “første-hjælps” DIY indlæg til dig, der ikke er så kreativ eller opfindsom, når det gælder hjemmelavet julepynt med ungerne. Bonussen ved indlægget her er, at dette julepynt er super fint og faktisk noget, som jeg er sikker på, at du vil nyde at have stående fremme.

Fabelab har gjort et fint stykke arbejde til alle os der måske gerne vil springe over hvor gærdet er lavest. Jeg skal gerne være den første til at indrømme, at jeg er kommet over den tid hvor jeg nød at sidde i timer med perler, papir, saks og min gode fantasi. Jeg har været der, og jeg var der i mange år… måske vokser man fra det eller også er det bare mig? Og hvis det bare er mig, så skal det lige siges til mit forsvar, at jeg i kraft af mit arbejde som stylist har lavet julebilleder, juleborde, juledekorationer, julepynt og adventskranse siden juni måned… og jeg har bare produceret meget, så give me break:-). Jeg er lidt juletræt i det allerede, men det betyder ikke, at jeg ikke gerne vil hygge mig med ungerne omkring bordet en eftermiddag med stearinlys, julemusik og æbleskiver. Jeg orker bare ikke at finde på noget selv 😉

Fabelab gør det let, jeg kan nemlig bare købe nogle af de her skønne DIY julekreationer og jeg er sikker på, at vi nok skal få det rigtig hyggeligt sammen mig og ungerne, med at klippe og klister med disse skønne DIY kit’s

Det skønneste kagehus som man kan bruge masser af hyggelige stunder på at samle og pynte. Kan købes her

Fake brunkager der kan hænges op og pynte på juletræet eller i vinduerne. Her skal man både lime og sy, en god øvelse for små hænder og fingre.

Lav dem mens de rigtig kager bages i ovnen, de er da ret naturtro ikk? Kan købes her

Sidste DIY er faktisk også til voksne, også dig der ikke har børn, men måske gerne vil hygge med veninderne og lave noget rigtig smukt julepynt. De større børn, nok mest piger, vil helt sikkert også synes disse er fine at lave. Ophængene er også en fin julegaveidé og de kan bruges som smuk pynt på julegaverne.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    november 29, 2018 at 23:54

    Sikke hyggeligt 🙂 Tak for inspiration!

Leave a Reply