D.I.Y. Jul (X-mas)

Adventskrans 2011 by Boligcious

I år syntes min datter og jeg, at adventskrans-temaet skulle være Alice i eventyrland. Vi havde ingen Alice, men vi havde Klokkeblomst, og på en eller anden måde symboliserer Klokkeblomst jul for mig. De mange år, hvor jeg som lille pige sad, og ventede på den lille bid af Peter Pan i Juleshowet juleaften, har gjort visse tegnefilm synonym med jul for mig.

Hvis du har en fin adventskrans, som du gerne vil dele og inspirere os med, så send billedet til mig malene@theoffish.dk og så laver jeg en lille collage af de billeder som kommer ind.

 

Adventskrans 2011 by Boligcious

Adventskrans 2011 by Boligcious

Adventskrans 2011 by Boligcious

Adventskrans 2011 by Boligcious

Adventskrans 2011 by Boligcious

 

Adventskrans 2011 by Boligcious
Artikel
Adventskrans 2011 by Boligcious
Beskrivelse
I år syntes min datter og jeg, at adventskrans-temaet skulle være Alice i eventyrland. Vi havde ingen Alice, men vi havde Klokkeblomst, og på en eller anden må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply