INTERIØR Jul (X-mas)

Håndlavet Julepynt 2022

HÅNDSYEDE JULELYS 2022

julelys lavet af resttekstiler og bruges som fint dekorativ julepynt
                                                                                       

Okay de her er jo så cute! Håndsyede julelys i mange forskellige afskygninger, jeg ser dem all over instagram, og jeg er vild med dem. De er jo så fine og sikke en god idé. Nu har jeg ikke lige læst op på det, men jeg går ud fra, at det er rest-stoffer der syes om til dekorative lys, så på en eller anden måde kan vi jo egentlig godt kalde dem dobbelt-op-bæredygtige ikk? De forurener ikke, da de ikke skal brænde og vi bruger rester til produktionen. What’s not to like!

julelys lavet af resttekstiler og bruges som fint dekorativ julepynt
julelys lavet af resttekstiler og bruges som fint dekorativ julepynt

Jeg synes I skal tjekke både @fnug og @instabydomi ud på Instagram, her sælger de ud af deres smukke håndlavede julepynt, og der er meget mere smukt pynt end de fine julelys her. 

julelys lavet af resttekstiler og bruges som fint dekorativ julepynt
julelys lavet af resttekstiler og bruges som fint dekorativ julepynt

Ps. Det er en stor dag i dag… jeg har ikke blogget her på min elskede boligcious.dk i næsten 2 år. Jeg har virkelig savnet det, også selvom jeg slet ikke har haft lyst 😉 – Jeg har savnet at skrive, at inspirere og researche, men alligevel har jeg bare ikke haft tiden til at gøre det rigtigt. Nu tror jeg, at jeg er klar, og jeg føler også blogging er på vej tilbage….? måske har det også været lidt umotiverende at Instagram tog så meget over, alt er blevet så visuelt, og blogging blev ‘so last season’, men det er altså på vej tilbage og det er jeg også… tror jeg – jeg tør ikke love noget. Jeg lovede mig selv for små to år siden, da jeg blev alvorligt syg i hjertet ( forresten også en vigtigt årsag til at jeg stoppede med at blogge en længere periode), at når jeg har valget, så vil jeg lave det jeg elsker, og jeg vil ikke føle mig presset til noget eller føle, at jeg skal gøre, hvad andre forventer af mig…. til en vis grænse naturligvis <3 

Så her har I mig tilbage, håber at I har savnet blogindlæggene en lille smule, også selvom I følger mig på instagram, hvor jeg jo er en del mere aktiv: @boligcious

<3 GOD WEEKEND!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lisbeth Glud
  november 19, 2022 at 23:09

  Velkommen tilbage; har faktisk savnet din blog – gider ikke SoMe, tager al for meget tid at følge med der – læser meget hellere en slowblog skrevet med omtanke og fordi skribenten virkelig har noget at sige eller gøre opmærksom på. Sikker også meget sundere for dit velbefindende, men det er du heldigvis opmærksom på.
  Ved ikke rigtig hvad jeg skal mene om håndsyet julepynt, sikkert en udmærket idé, men kommer ikke i brug hos mig, jeg er mere til det gode gamle – men yngre personer der endnu ikke har en stor samling af julepynt vil sikkert synes om det.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 21, 2022 at 08:58

   Hej Lisbeth

   Mange tak for din søde besked, jeg er glad for at du stadig er til slowblogging <3 også selvom julepynten ikke lige var dig i denne omgang. Mon ikke der kommer flere indlæg om julepynt 😉 Jeg husker dit navn, du har været følger længe og det sætter jeg kæmpe pris på – TAK.
   Kærlig hilsen
   Malene

 • Reply
  Lisbeth Glud
  november 19, 2022 at 23:10

  p.s. Rigtig god weekend

Leave a Reply