Produkt og design (Interior design)

En lille påskehilsen

EN LILLE PÅSKEHILSEN

Det er godt nok længe siden hva’? Jeg vil bare lige forsikre dig om, at jeg ikke er gået “kold” på blogging, tværtimod, jeg savner det helt vildt! Men 2021 startede bestemt ikke som jeg og min familie havde håbet på, faktisk slet ikke. Jeg har været alvorligt syg, sådan rigtig alvorligt, og derfor har jeg ikke kunne være noget for nogen. Jeg er ved at være på højkant igen og jeg vil super gerne fortælle alt om det, det har jeg brug for og der er en vigtig lektie som alle kan lade sig inspirere af. Men ikke i dag, i dag har jeg bare brug for at det skal være en let, smuk og hyggelig genforening.

– Og hvad er smukkere og hyggeligere end en lille fin påskehilsen.

Påskepynt. En flot rosa vase med friske grene fra haven dekoreret med mundblæste glas påskeæg.

Jeg er vild med de her smukke påskeæg fra Kodanska. Æggene er en nyhed og de er mundblæste. De er altså vildt flotte ikke? Jeg ærger mig over at jeg ikke fik købt nogle i år – måske man stadig kan nå det, butikkerne har jo åbent i dag! Måske man kan finde nærmeste forhandler Kodanska.dk eller spørge på Instagram? 

Jeg har har altid elsket påsken for dens mange farver, grønne spirrer, mildere vejr, gode mad og hyggelige sammenkomster, men mest af alt elsker jeg påsken for den smukke farvepalette! Da jeg var barn pyntede vi med de fineste små påskedyr på bordet og skønne æg som vi hang på friske grene med grønne skud, som mindede os om at foråret var på vej. Sådan er vi nok mange der pynter i dag.

Mundblæste glas påskeæg far den danske design virksomhed Kodanska

Wauw…

Jeg elskede gensynet med min mors påskepynt og legede mange lege på spisebordet med kyllinger, lam og kaniner <3 Da mine børn var helt små legede vi: “Der har være en lille påskehare” og vi fik også besøg af påskeharen som gemte æg i have i vores gamle hus i Allerød. Nu er min mindste 10 år og det med påskeharen har han luret for længst. Til gengæld synes han at påskepynten er vildt hyggelig og han elsker, når han får det der store lækre påskeæg jeg har lavet til ham fuld af en masse rigtig lækkert slik. En anden ting som han synes er det sjoveste er når der under æggevarmerene på morgenbordet er chokolade æg i stedet for almindelig æg 😉 Jeg elsker at se hans overraskede ansigt og han hopper på den hver gang – det er priceless. 

 

Desværre er der ingen påskefrokoster med venner og familie i år, og det var der heller ikke sidste år. Corona er en tyv! Nå men jeg har købt ind til påskefrokost alligevel bare til os og det skal nok blive rigtig lækkert, den får fuld skrue med Karrysild, æg og rejer, fiskefilet, mørbradbøffer m.v. Hvad er din favorit påske-spise? 

 

Påskeinspiration. Grene der hænger ned fra loftet dekoreret med smukke påskeæg i glas fra det danske design firma Kodanska.

Smukt påskebord dækket og pyntet med Kodanskas fine glas service. Den flotte dekoration over bordet er dekoreret med Kodanskas smukke påskeæg i mundblæst glas.

 

 

Styling: Høeg+Møller // Fotograf: Inhouse Studios

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lisbeth Glud
  marts 31, 2021 at 11:13

  Kære Malene!
  Jeg er ked af at høre at du har været alvorligt syg og har selvfølgelig undret mig over, hvor dit nyhedsbrev blev af; her er så årsagen.
  Godt du åbenbart er ved at være igennem sygdommen, ting tager tid og jeg ønsker dig fortsat god bedring samt rigtig god påske.
  Venlig hilsen
  Lisbeth

Leave a Reply