INTERIØR RUM OG INDRETNING

Indretningshjælp – Kom i mål med din drømmebolig!

INDRETNINGSRÅDGIVNING

FYSISK BESØG – ONLINE – VIA MAIL

Jeg har gennem de seneste 12 år arbejdet med indretning og styling både privat og professionelt. Jeg har hjulpet over 100 private med at indrette deres bolig, så den lever op til deres inderste drømme. Jeg vil vove at påstå, at jeg er ekspert i at skabe en rød tråd og personlige udtryk i din bolig. Jeg tager udgangspunkt i dit budget, din stil, dine drømme og dine udfordringer og samler det hele for dig. Farver, belysning, placering af møbler, tekstiler, kunst og accessories er min spidskompetence, og så følger med i alt hvad der sker og kender de fleste brands sortimenter på rygraden. 

Jeg har samarbejdsaftaler med en del danske brands, hvilket giver mig mulighed for at købe møbler og lamper for dig med 25-40 % rabat – det kan betale sig!

 

Hvordan fungerer det?

 

Fysisk besøg:

Jeg besøger dig/jer i dit/jeres hjem i halvanden til to timer, og her gennemgår vi sammen din bolig. Du/I har forberedt jer inden mit besøg. Du/I har skrevet jeres udfordringer og ønsker ned, og har fundet 3-4 billeder fra magasiner, Instagram eller Pinterest af rum og stemning som tiltaler dig/jer.
Vi taler om de udfordringer du/I står over for, de drømme du/I har, når det gælder farver, stilretning og stemning, og jeg kommer med løsninger og gode idéer til det hele, mens du/I noterer ned. Når jeg går fra jeres bolig, står I med en konkret plan, som er lige til at gå i gang med. Jeg eftersender en linkliste over de ting vi talt om som I enten skal investere i, eller som jeg skal købe ind for jer via mine samarbejdsaftaler.

PRIS: 2.500 kr.

Online/mail rådgivning

Denne form for rådgivning er blevet meget populær hos mig her i 2020 da Corona jo forhindrede mig I at komme fysisk ud og det har fungeret helt vildt godt. 
Du/I sender mig billeder af jeres hjem og 3-4 billeder Du/I har fundet på nettet af jeres drømmehjem – billeder der viser en stemning, farveretning eller stil som i drømmer om. 

Vi tager efterfølgende 1-2 telefonsamtaler og herefter laver jeg moodboards, handlingsplan samt linkliste. Hvis der er ting jeg skal købe ind for jer med mine rabatter gør jeg dette med godkendelse fra jer. 

PRIS:
fra 1200 kr. pr. rum 

 

KUNST / BILLEDVÆGGE

Ønsker du/I hjælp til kunst i boligen eller ønsker du/I at få cutosmized en billedvæg så kan jeg også lave dette for jer. Igen så sender du/i mig billeder af de vægge du/I ønsker at få udsmykket med personlig kunst, samt mål af væg og så sammensætter jeg et visuelt oplæg til jeres billedvæg. Jeg samarbejder med en del af de fedeste kunstprint-shops i Danmark og kan også denne vej give jer rabatkoder så i sparer mellem 20-25%

PRIS:
1.500 kr. 

 

KONTAKT:

Send mig en mail, skriv “INDRETNINGSHJÆLP” i emnefeltet for at høre nærmere og lad os finde en dag.

Skriv til mig her: malene@boligcious.dk eller send mig en sms: 51 60 52 22

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Malene
boligcious.dk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply