INTERIØR RUM OG INDRETNING

Skønne møbler med franske referencer

Se nu lige her
_

Jeg har et lille crush på de her smukke fletmøbler med franske referencer og nu fandt eg altså lige nogle super smukke skænke og skabe hos boshop.dk.

Jeg synes de oser af elegance, de bringer noget varme og noget anti—scandinavisk ind i vores boliger, som på en eller anden måde bidrager med charme og personlighed. Jeg kan godt lide, når man mikser forskellige møbler og bringer noget indenfor døren som ikke nødvendigvis matcher alt det andet, det er lige præcis når vi gør det, at vi bringer en personlighed ind i vores rum. Når jeg laver mine indretningsrådgivninger (læs mere her), så er det mine kunders største behov at få en sammenhæng og personlighed ind i deres bolig og personlig indretning er helt klart det vi kommer til at fokusere på i 2021. 

 

Er de ikke smukke? De har alle tre et elegant særpræg, hvis jeg skulle vælge så ville jeg have svært ved hvilket af disse tre det skulle være. Der findes i alt 5 forskellige skabe i denne kollektion fra HK Living, og du kan se dem alle fem hos Boshop online lige her eller ved at besøge deres store inspirerenden butikker i Aarhus eller i Aalborg. 

Hvad synes du om den her type møbler?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply