INTERIØR

Smukkeste ny glas-kollektion fra Kodanska

FLOW
SMUKKESTE GLAS KOLLEKTON 
_

indlægget er skrevet af Andrea Vad Brandt

 

Kodanskas nyeste kollektion ‘Flow’ er en udvidelse af succesen af Kodanskas allerede eksisterende ‘Flow’-kollektion. Kodanska følger succesen op med farvestrålende karafler i organiske former, kunstneriske minivaser og en række små og store glas i friske klare farver.

Den nye ‘flow’-karaffel er med sine bløde former, alsidige farver og indbydende facon perfekt som et funktionelt design på spisebordet samtidig med, at den kan indgå smukt i et dekadent stilleben i vindueskarmen eller som centerpiece på spisebordet.

Udover ‘Flow’-karaflen udvider Kodanska også ‘Flow’-kollektionen med smukke glas i to forskellige størrelser og minivaser. De nye ‘Flow’-glas er et revolutionerende indspark til den nordiske borddækning. Der kan hurtigt skabes et spændende bord med masser af farver og personlighed.

Dette indlæg er skrevet af Andrea Vad Brandt fra som jeg var så heldig at have praktik i uge 37 – Det har hun da klaret super flot ikke? 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply