RUM OG INDRETNING VÆRD AT BESØGE

Guide til 3daysofdesign i København

3 DAYS OF DESIGN
2020

Fra torsdag og til og med lørdag i denne uge er der dansk designfestival, og du er inviteret. 3daysofdesign er en designfestival, der de seneste par år har udviklet sig til at være en ret stor festival og den vokser stødt år for år. Festivalen plejer at finde sted i maj måned og tiltrækker mange designelskere fra hele verden. Pga. Corona er festivalen rykket til september og udlandet kommer nok ikke til at vælte forbi, men hey… så er der mere plads til alle os andre <3 

Jeg elsker at besøge 3daysofdesign og jeg deltager med mit team alle dage hvert år. Festivalen går i sin enkelthed ud på, at danske design-brands åbner deres showrooms op for os alle sammen. De har gjort sig umage og forvandlet deres showrooms til inspirerende udstillinger. Flere brands lejer sig ind hos hinanden, lejer sig ind i gallerier, på ambassader, hoteller eller laver pop-ups i tomme butikslokaler. Det er en stor oplevelse, så hvis du er interesseret i dansk design, og er lige så stolt over vores danske brands og vores traditioner som jeg er, så skal du helt klart deltag enten en af dagene eller alle dage!

Montana

Festivalen foregår i København K, særligt Bredgade er epicenteret, men også Nordhavn, Østerbro og Reffen er spændende. for at finde rundt i alle begivenhederne så er det e god idé at downloade appen: 3daysofdesign. Med appen finder du alle udstillere og deres lokationer. Du kan se alle events og de mange inspirerende design-talks der findes alle steder. 

&Tradition

Her kommer en liste over alle mine ‘must visit’ steder:

Nordhavn:

Gubi, altid smukt og inspirende
Kvadrat har en ret spændende udstilling
The Audo, Menu’s boutique hotel som er så fantastisk en oplevelse!

København K:

Frederiksgade 1 (her ligger mange mange fede brands i et hus og det er en kæmpe oplevelse at bevæge sig fra etage til etage)
Fredericia Furnitures, Løvstræde 1, et af de smukkeste showrooms i byen. 
Design by Us og Reflections Copenhagen pop-up hos Galleri Andersen I Bredgade 28
Montana og Erik Jørgensen i Bredagde 76
Klassik Studio hvis du elsker designklassikere og dansk designhistorie, også i Bredgade 3
Brdr. Krüger og applicata, Bredgade 28
Finn Juhl Godtersgade 9, Finn Juhl åbner kæmpe showroom disse dag og det skulle være så flot
Hotel Herman K by Paustian Bremerholm 6 – her ligger også en del fede brands 
Mater på Hotel Villa, Tietgensgade 35
FermLiving – Det glæder jeg mig vildt meget til, de har åbnet helt nyt og det skulle være spektakulært
&Tradition i deres skønne Courtyard, Kronprinsessegade 4 og i deres pop-up Lindencrones Palæ i Bredgade 26 – Absolut besøgværdigt

Reffen:
HAY – skulle også blive noget af et tilløbsstykke og de gør det altid så godt!

Det her er blot et udvalg af mine prioritetsbesøg, men der er så meget mere. Gå 3daysofdesign-appen igennem og find dine egne interesser, der er så meget at dykke ned i. 

God festival, vi ses måske derude, hvis vi gør så hils lige 😉

&Drape

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply