D.I.Y.

DIY: Sæt ramme om rammerne på billedvæggen!

DIY

EN FRÆK LILLE DETALJE

Jeg har lavet en lille fræk finte (synes jeg selv) omkring et af mine billeder, som jeg faktisk synes er lykkes rigtig flot. Jeg har malet en firkant bag rammen på min ‘Non Arte’ plakat af Nynne rosenvinge. Jeg har malet firkanten ca. 5 cm. større end rammen hele vejen rundt. På den måde får billedet en slags passepartout og træder mere frem. Jeg valgte farven ‘Rooibos 658’ fra Beckers Maling. Min blå farve på væggen er også fra Beckers og blev faktisk årets farve 2020, den hedder: ‘Midsommarnatt 756’. 

 

SÅDAN GØR DU

Jeg har sammen med Beckers lavet en lille DIY film til dig, så du kan se, hvordan du griber det an, hvis du vil kaste dig ud i den her lille super lette DIY. Husk at du kan købe små farveprøver i de fleste malingbutikker og der er rigeligt i sådan en til dette projekt. 

God fornøjelse.

Produktion: Inhouse Studios / Idé og styling Malene Marie Møller, HØEG+MØLLER Creative Content & PR

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply