INTERIØR

Træt mand klæder alle rum ;-)

DEN TRÆTTE MAND

AF FLEMMING LASSEN
1935

I 1935 tegnede Flemming Lassen ‘Den trætte mand’ – en smuk voluminøs stol med svungen ryg og med armlæn som giver en seriøs krammer – og det er særligt rart med en sikker krammer her i Coronatiden. Den Trætte Mand ejer faktisk rekorden for dyreste lænestol solgt på auktion med et hammerslag på 1,42 mill. – efter denne meget omtalte auktion satte by Lassen stolen i produktion, og i dag er den udover den folkekære Kubusstage, helt klart by Lassens mest anerkendte og elskede design. Jeg faldt pladask for stolen, og den stod på min ønskeseddel i 5 år… nu har jeg altså købt den! Jeg valgte at investere i den i Coronatiden, og jeg er ovenud lykkelig for den. Den er føles præcis som Flemming Lassen udtalte: ”at sidde i stolen skal væres så varmt og trygt som en isbjørneunge i favnen på sin mor midt på indlandsisen”. 

Den Trætte Mand er altså en yderst populær herre og i modsætning til enhver anden træt mand, så klæder denne altså en stue rigtig godt. I sheepskin er stolen helt fantastisk, og den fås i flere farver, men den fås også i tekstiler og i læder. Hvis du kigger på by Lassens hjemmeside så tjek lige stolen i blå og grøn, den er altså også rigtig flot og en del mere spiselig økonomisk, da den koster næsten halvdelen af den i sheepskin. Den Trætte Mand bliver man aldrig træt af 😉 han holder altid, han er en god investering, og kan altid sælges igen til en god pris… måske ikke lige 1,42 mill. men den vil altid være penge værd – hvilken anden mand kan man sige det om? 😉

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply